Çocuk Hastalıkları 2. Yasindaki kizim bayildi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
siz bgn gozlemleyin. onun disinda bir de nörolojiye gotururseniz iciniz daha da rahat eder. bu gece yaninda kalin cocugunuzun
Doktora sordum tomografi cektirelim dedim. Gerek yok kafasini vurmamis kusmamis dedi. Kaburgalarinda batma olmus olabilir diye rontgen cekti sadece. Su an kucagimda uyuyor zaten. Benim gozume uyku firmiyor. Ustelik hamileyim ve korkudan kanamam oldu dusuk ignesi yapildi banada

ah cnm bnm uzme kendni bu kdr bak iyi kizin sadece tedbr amacli dikkat et. karnindaki melegi de dusun. cocuklar boyle boyle buyuyor

Pek yorum yapmak istemesemde korktuğunuz için yorum yapayım, nefes alamaması ve morarma havayolu tıkanıklığı ile alakalı olsa gerek yani dili geriye kaçmış olabilir o esnada sarsınca düzeldiyse tekrar nefes almış.yinede doktora götürseniz iyi olur geçmiş olsun

2 hafta önce benimde 8 aylık kızım düştü yataktan ağlayamadı bile şoka girmiş gibiydi hemen hastaneye götürdük röntgen çekildi ve kan testi yaptılar sorun yok dediler 2 saat gözetim alında tutuldu .
Doktor kusarsa fışkırır gibi getirin dedi ama çok şükür durumu iyi birşey olmadı .

Çok korkmuş kuzum benim. Allah bütün yavruları kazalardan belalardan korusun. Benim yolda ayağım taşa takılsın, düşecek gibi olayım hemen nabzım hızlanıyor , korkuyorum. Biz yetişkinler bile daha düşmeden bunları yaşıyoruz. Onun da boş anına denk gelmiştir.

Ama tabi takip edin, uyandırdığınızda sorular sorun , Gözlerinde takip etmede sıkıntı var mi ona bakın. Kendinizi de çok üzmeyin, Allah korusun ciddi birşey olsaydı doktorlar sizi göndermez bekletirdi.

Aglama katilmasi benim oglumda da olurdu bol bol. Bi kere olunca surekli olur yuzune ufleyin baslayacagini anladiginiz an.
4 yasina dogru bitti sukur.

Doktora gittik zaten. Hemde iki ayri hastaneye. İlkinde iki ayri doktor bakti. Yinede 3. Doktora goturdum. Ama ben korkuyu atlatamadigim icin icim rahat etmedi. Yorum yapmak istememeniz doktora gitmeden fikir aldigimi dusunmeniz sanirim

Cok sukur . Bir anlik dalginlikla neler oluyo

Geçmiş olsun.Ahh küçüklüğüm geldi aklıma oyun oynarken dirseğim küçük kardeşimin yüzüne gelip bayılmıştı .Hastaneye götürmüşlerdi bişey olmadığını gözetim altında annemlerin tutmasını söylemiş o zaman doktor .Kardeşim gelene kadar korkudan yerimde duramamıstim kardeşim mi;geldi hiç birşey olmamış gibi gülüyordu bunda eve gelirken babamın aldığı çikolatanında etkisi olabilir:)

Yarim saate tamamen eski haline dondu zaten. Renkleri saydik sayi saydik. Yuzumuzdeki duyu organlarini saydik. Eskisi gibydi. Fazlasiyla hareketli bir kizim var hic yerinde durmaz

Yorum yapmak istememeniz doktora gitmeden fikir aldigimi dusunmeniz sanirim
Sadece sizle alakalı değil.sağlıkla ilgili bişi okuduğumda pek yorum yapmak istemiyorum. Çünkü olayı yaşayan birini birebir gözlemlemek lazım birşey söyleyebilmek için. Bi annenin çocuğun durumunu tarif etmesiyle bi doktorun ki aynı değil. Dediğim gibi hava alamadığı için morarma ve bayılma gerçekleşmiş ağlayamamış bile kuzum. Sadece kafasını sert bi şekilde çarpıp çarpmadığı önemli

Var canim var.benim oglum 2 yasindayjen kafasini carpunca aynisi olmustu.ben de bir hisim hastaneye kostum.birseyi yok aci sokuna girmis.iciniz rahat olsun.simdi 3bucuk yasina yaklasti sapasaglam:))

Haklisiniz saglik soz konusu olunca iki kere dusunuluyor. Kafasini carpmadi Zaten. Doktorlar sorun yok dedi ama ben belki boyle bir durum yasayan vardir diye konu actim. İcim azcik rahatlasin diye

Var canim var.benim oglum 2 yasindayjen kafasini carpunca aynisi olmustu.ben de bir hisim hastaneye kostum.birseyi yok aci sokuna girmis.iciniz rahat olsun.simdi 3bucuk yasina yaklasti sapasaglam:))
Aynisimi oldu bayildimi. Bizim kafa carpmdi gerci ama . Cok kotuydu rabbim yasatmasin kimseye

Yarim saate tamamen eski haline dondu zaten. Renkleri saydik sayi saydik. Yuzumuzdeki duyu organlarini saydik. Eskisi gibydi. Fazlasiyla hareketli bir kizim var hic yerinde durmaz
Oh çok şükür. Şok yaşamış biraz. Benim oğlum da düştüğünde doktor direk gözlerine bakmıştı. Gözleri normal canlı bakıyorsa sorun yok demişti.

Peki su an uyanabiliyor mu
Böyle düşen çocukları arada bir uyandırırlardi küçükken derin uyumasina izin vermezlerdi

Çook geçmiş olsunnn canım Rabbim korusun meleklerimizi.

Peki su an uyanabiliyor mu
Böyle düşen çocukları arada bir uyandırırlardi küçükken derin uyumasina izin vermezlerdi
Şimdi kaldirmak istedim ama uyanmadi. Çoknyoruldu bu aksam hastane hastane dolandi. Ondan olabilir. Ama uyku modu rutin. Gece bile kirk kez doner hayla oyle
Tekrar denedim. Gozlerini acti anneee dedi geri yatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…