2 yaşındaki kızımın yatağı nasıl olmalı?

annekizaski

Bu dünyada en çok ANNE olmayı sevdim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
1.004
1.676
408
Selam herkese kızım sonunda 2 yaşına girecek şubatta şimdiye kadar ara ara park yatağında yattı artik aramızda yatiyo buna alıştı ben çok yoruluyorum kaliteli uyuyamiyorum odası var ama uyumuyo park yatağı var odasında şimdi diyorumki yatak alalim odasında yanyana yatalim uyuyanca odama geciyim ben ne önerirsiniz nerden almalı ölçüler kaç olmalı bende yaticaz sağlam olmalı kullanan memnun olan yardım eder misiniz?

Bnmde kızım 2 yaşnda ve 3 ay öncesine ladar bizimle aynı odada yattı.. Park yatagını sevmedi hep seyahat ettiğim için o dönem hep yerde yattı ve alıştı.. Şehir dışına taşndk.. Odasını ayırdık.. Tekli karyola içinde küçük bizde evimiz küçük die L koltuğumu koydum birbirinden ayırıp ve ters.. Çift kişilik yatak gibi.. Üzerine sünger ve yorgan koydum çokk rahat.. Zaten bi ucunda yatıyo bende yanına yatıp uyutup kalkıyrm bazende uyuyakalıyrm rahat oluyo

Tekrar tekrar yatak almamak için normal baza alın ve yanına E Bebek te falan satılan korkuluklar var onlardan alın. Çok kullanışlı. Hemen alışır zaten. Benim 3 yaşındaki kızım normal tek kişilik yatakta yatıyor.

18 aylık kızım 15 ayından beri tek kişilik karyolada yatıyor, kendi odasına 11 aylıkken geçirmiştik, beşiği de kendini dışarı attığı için kaldırdık, karyolası yere çok yakın, aynı zamanda yere de park yatağında kullandığımız yatağı ve bir sünger minderi koyuyorum ola ki yuvarlanırsa bir şey olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…