2 yıl geçti, acısı geçmiyor.

gulgibi06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
16
7
16
Merhabalar,

Öncelikle 2 yıl önce yaşadıklarımı diğer konularımda bulabilirsiniz. Özet geçmem gerekirse, erken yaşta evlilik geçirdim. Hamile olduğumu öğrenmenin 1 hafta ardından 14 aylık evliliğimde tamı tamına 7 ay aldatıldığımı öğrendim.

Süreç bundan sonra başladı. Eski eşim pişman olması gereken zaman da pişkinlikle geldi kapıma. Yasal süre dolmak üzereydi, ne kadar eğitimli bir aileye sahip olsam da ailemden boşanmam takdirinde bebeğimi doğurmam için bir destek alamadım. Aksi için ısrar turlarına maruz kaldım ve evliliģimi devam ettirebileceğime en ufak inancım kalmadığı için yaşımın küçüklüğü maddi güvencem olmaması nedenleri ile 7. Haftasında gebeliğimi sonlandırıp evliliğimi de bitirdim.

Arada 2 sene geçti, boşanmayı atlatmak zor olmadı. Kinci biriyim, unutamadım. Ama bebeğim, 2 yıl geçti ama her yıl bu günler yaklaştığında ölmekten beter oluyorum. Yaşadığım her an saniye saniye geçiyor bu günler yaşanırken. Boğuluyorum, sabah işe gideceğim, şu saatte göz yaşlarıma engel olamıyorum. Onu görmeden çok özlüyorum. Içim yanıyor. Nolur söyleyin, anlatın nasıl diniyor bu acı? Nasıl sönecek bu yangın? Kalbim sökülüyor, canım acıyor. Kürtaj günü duyduğum 5 saniyelik kalp atış sesi 2 yıldır hep kulağımda.

Uzun olduğunun farkındayım, okuyan herkesten özür diliyorum. Lütfen yardım edin, nasıl dinecek bu acım ?

Ben o 5 saniyelik kalp atışını duyali 7 sene oldu.
Geçecek. İnan ki en doğru karardı.
En güçlü halindi. Eğer aksi olsaydı şuanki hissedecegin pişmanlık geri dönüşü de olamayacak bir hal alacaktı.
Geçmişi bırak. Özlediğin şey doğmamış bebeğin değil. İleride sahip olacağın Sadık bir eş ve kalbi elinde atacak olan çocuğun olsun.

Karı koca arasındaki sıkıntının çocuklara (henüz doğmamış olsalar bile) yansıması ne acı. Keşke doğursaydınız ancak yaşadıklarınızı ancak siz bilebilirsiniz.
Yapacak bir şey yok olan olmuş. Uzman desteği işe yarar bence.

Yaşamadım ama böyle bi karar vermek çok güçlü olmayı gerektirir. O gücü kendinizde bulabildiğinize göre korkmayın, sakin olun. Şartları düşünün, o zamanki şartları. Neden mecbur kaldığınızı.

Keşke burada teselli aramasaydınız, burası size kendinizi iyi hissettirmez. Yapmasaydın etmeseydinler dolacak birazdan. Geçmişi geri getiremeyeceğinizi, neden zorunda olduğunuzu anlamayacaklar. Vakit varken uzaklaşın buradan.

Iki hamileligimde kalpleri durdugu icin mecburi kurtaj oldum.Hala uzuluyorum.Sizinki daha zor belki mutlu bir evlilik yapip cocuk sahibi olursaniz ,unutmazsiniz ama aciniz hafifler.

Bıraz vicdansız bir yorum yapıcam ama bence en doğrusunu yapmıssın. O yavrunun bir sucu yok tabiki ama böyle bir adam baba yapılmazdı. Yarın öbür gün çocuk ıcın hep bir araya gelmek zorunda kalacaktınız böyle kurtulamayacaktın

Ne yani sağlıklı bebeğini sadece boşanacağın için mi aldırdın ? Şimdi nerde ne yapıyorsun peki? Buraya gelip boşanıyorum bir aylık bebeğim var onu da boşanacağım için oldurecegim diye bir konu açılsa ne tepki veririz acaba? Kusura bakma benim.için farkı yok Belki de ben abartiyorum bilmiyorum ...Kendim bebeciğimin kalbi durduğu için mecburen kürtaj oldum onu bile atlatamadim

uyutulmamışmıydın, keşke o kalp sesini duymasaydın, o yüzden unutamıyorsun, zaman herşeyin ilacı

allah sana sabır versın canım zor hersey. sen ıstemezmıydın adam gıbı adamdan cocuk yapmayı. ınsallah karsına degerını bılen bırı cıkar ve şeker mı şeker bebegın olur

artık ne desek boş ama senin yerinde olsam asla ama asla aldırmazdım bebeğimi. ben 11 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yandım halada yanıyorum.senin acıdan çok vicdan azabın var ikisi çok ağır olsa gerek bol bol dua et sabır dile Allahtan.umarım bir gün yeniden tekrar hamile kalma şansını yakalarsın.çünkü o öyle herkese nasip olmayan bir şey.

yasadıkların kolay değil, belki bir uzaman desteği işe yarar. keşke böyle olmasaydı diyeceğim ama artık hersey için çok geç. inşallah birgün iyi bir eşin ve çocukların olur ve telafi edersin hatanı.

Kimciyim demişsin. Ailenin doğurman için arkanda durmadığını yazmışsın. Ama asıl sorun çocuğun babası olacak şahıs. Onun acısını bu şekilde kendini strese sokarak yaşama. Aslında hayatın için en iyisini yapmışlar. Yaşın da küçükmüş. Tek başına yapmadın tek başına yıpratma

Geçmiyor o acı benim 3 yıl oldu ama geçmiyor üstüne birde kızım oldu ama yine geçmiyor benim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum

Olan olmuş, artık üzülme. Allah affetsin deyip kendine temiz bir sayfa aç.. inşallah mutlu olursun. İnsan hata yapabilir, Allah affedicidir biz kalkıp yargılayamayız zaten pişman olmuşsunuz yeterince.

Her yaşadıklarımız bir tecrübe...
Yanmaya hazır olan yanacaktır,,SIK CANINI HİÇ BİR ŞEY DÜZELMEYECEK,,
Tepki verebiliyorsan yaşıyorsun demektir,yaşıyorsan geçmişi bırak ve önüne bak demeyeceğim,dibe bata bata çıkacaksın.
Tamamen geçmeyecek ama azalacak,bunları yaşaman gerekiyordu demek ki.. ; Kendini suçlama,katletmeye azmettirildin öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…