2 yıl normal mi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.026
18.139
248
28
İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok

İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok
Kuzenim 4 sene önce 6 ay çıktığı çocuğu hala sevdiğini söylüyor. Aslında onu değil bence ona olan hislerini seviyor. Çünkü kimseye ona duyduğum hislerle yaklaşmadim diyor. Bide öptüğü elini tuttuğu ilk insandı. Belki bunların etkisi olabilir sizde de

Çok normal. Kolay değil yeniden birini sevmek. Ama kendinizi şöyle rahatlatmaya çalışın gelecekteki eşiniz için bir tür dinlenme ve unutma süresi sindire sindire unutacaksınız ki yeniden biri hayatınıza girdiğinde o duygunun geçici olduğunu anlamış olacaksınız. Gerçekten geçeceğine inanın.

Tuvaletini yaparken düşün veya başkasıyla yiyişirken belkide yiyişiyordur :KK53:
Ona hiç şüphem yok 😞 ayrıldıktan bir hafta sonra yazışmalarını okumuştum
Terkedildiğin için unutamıyor olabilirsin hazmedememissindir . 5 ay sevgili kaldığın birini 2 yıl unutamamak normal değil.
tam terk edilmek de değildi. Ben biraz ilgisizdim ama çok seviyordum sadece hep aşkım canım diyen tiplerden değildim. Soğudu sonra ayrılmadı da ama ayrılmak istiyordu ben ayrıldım. Sonradan dönmek istedi ama kavga ettik başka bir konudan sevmediği biriyle oturdum ayrıyken olay çıkardı. Öyle kaldı yani

Normal değil. Terk edilme psikolojisi diyeceğim ama ne olursa olsun umudu kalmayan insan bu kadar süreye çoktan unutuyor ve önüne bakıyor. Hala umut besliyor olabilir misiniz?
Ve bence çivi çiviyi kesinlikle söker. Karşınıza daha iyi biri çıkarsa ki umarım çıkar, kesinlikle unutursunuz

Normal değil hadi yıllarca beraber olsanız tamm dicem de 5 ay için anormal

Kimler neler unutulmuyor ki en yakınlarımızı kaybettiğimizde bile ister istemez zaman içinde normal yaşantımıza dönüyoruz 🤷🏻‍♀️

Back
X