2 yıl normal mi

Tamamen unutmak için yüzünü görmeden iki sene geçirmeniz gerekebilir. Birini gerçekten sevdiyseniz ( 5 ay yahut 5 yıl fark etmez ) onu unutmanız 17 ayınızı alır derler. Sosyal medyasını takip etmeyin ondan haber almaya çalışmayın. İnsan bazen unutmak zorunda bırakılıyor fakat karşınıza çok daha güzel seven biri, çok daha güzel seveceğiniz biri çıktığında artık onu görseniz de umrunuzda olmuyor. :)

Tamamen unutmak için yüzünü görmeden iki sene geçirmeniz gerekebilir. Birini gerçekten sevdiyseniz ( 5 ay yahut 5 yıl fark etmez ) onu unutmanız 17 ayınızı alır derler. Sosyal medyasını takip etmeyin ondan haber almaya çalışmayın. İnsan bazen unutmak zorunda bırakılıyor fakat karşınıza çok daha güzel seven biri, çok daha güzel seveceğiniz biri çıktığında artık onu görseniz de umrunuzda olmuyor. :)
Maalesef karşıma öyle birinin çıkması imkansız ben biraz garip bir kişiliğim normal olamıyorum bu da insanlara özellikle erkeklere tuhaf geliyor standart kalıplara uyamıyorum pek.

Maalesef karşıma öyle birinin çıkması imkansız ben biraz garip bir kişiliğim normal olamıyorum bu da insanlara özellikle erkeklere tuhaf geliyor standart kalıplara uyamıyorum pek.
İmkansız diye bir şey yok :) Karşınıza çıktığında anlarsınız.

Karşına öyle birisi çıkar ki ismini bile hatırlamazsın. Unutmak insana göre değisir kimi 3 günde unutur kimi yıllar sonra, ama illa ki herkes unutulur yani.

Bu biraz şuna benziyor; normalde su kaldırır ama debelenirsen batarsın. Sizin de normalde unutmuş olmanız gerekirdi ama melankoliye dramaya eğilimli bi ruhunuz varsa kendinize unutturmamak için direniyorsunuzdur

İyi geceler hanımlar çok kısa ve net sorucam eski sevgiliyi iki yılda unutamamak normal mi? Sadece 5 ay sevgili kaldık üstelik.. Niye unutamıyor olabilirim ve nasıl unutabilirim? Çok saçma gelecek ama sanki anne şefkati taşıyorum ona karşı ve içimde hep bi merhamet ve sevgi var aşamıyorum bu durumu ve özlüyorum çok

Hayatındaki diğer problemlerin de birleşmesi sonucu ortaya çıkan duygusal boşluğun sebep olduğu bir durumdur ve normal değildir.
Sağlıklı düşünebilen birisi biten bir ilişkiyi böyle saplantı haline getirmez.

Gizliden gizliye sevdiği kız bizim şehre gelmiş sürekli foto atıyolar ağlıyorum iki saattir hiç iyi değilim benimle sevgiliyken de vardı bu kız çok kötüyüm

Sizleyken o kızı mı seviyordu yani? Unutmak için muazzam sebep bence neden ağlıyorsunuz? Yapmayın kendinize bunu.. Gerçekten her acı geçiyor yahu birazcık mantıkla hareket etmek gerek. Sıkmayın canınızı.

Sizleyken o kızı mı seviyordu yani? Unutmak için muazzam sebep bence neden ağlıyorsunuz? Yapmayın kendinize bunu.. Gerçekten her acı geçiyor yahu birazcık mantıkla hareket etmek gerek. Sıkmayın canınızı.
Mantıkla da hareket etmeye çalıştım hep konuşuyorum kendi kendime böylesi hayırlıymış olmamasının vardır bir sebebi diye ama onları mutlu görünce anlamıyorum ben nerde hata yaptım ki diyorum başkasını bana tercih etmesi kandırması koyuyor

Mantıkla da hareket etmeye çalıştım hep konuşuyorum kendi kendime böylesi hayırlıymış olmamasının vardır bir sebebi diye ama onları mutlu görünce anlamıyorum ben nerde hata yaptım ki diyorum başkasını bana tercih etmesi kandırması koyuyor
İşte kandırması aslında sizin için bir fırsat. Kötülük eden kişi vicdan azabı çekip üzülmeli. Yanlışı yapan siz değilsiniz, faturasını neden siz ödeyesiniz? Ne güzel iyi ki bitmiş, bu da bana ders oldu saçmasapan insanlar için bir daha kendimi üzmeyeceğim deyin kendinize. Tecrübeler yeni bakış açıları edindirir bize. O açıdan bakmayı deneyin.. 🙏

Arada bir yaşadığınız güzel anıları unutmamanız normal ama takıntı haline getirip sürekli düşünmek normal değil.

İşte kandırması aslında sizin için bir fırsat. Kötülük eden kişi vicdan azabı çekip üzülmeli. Yanlışı yapan siz değilsiniz, faturasını neden siz ödeyesiniz? Ne güzel iyi ki bitmiş, bu da bana ders oldu saçmasapan insanlar için bir daha kendimi üzmeyeceğim deyin kendinize. Tecrübeler yeni bakış açıları edindirir bize. O açıdan bakmayı deneyin.. 🙏
Üzülmüyor ki her gün alkol alıp orası benim şurası senin geziyor. Bense içime kapandım kimseye güvenim kalmadı çok çirkin ve değersiz hissediyorum

Back
X