arkadaşlar çok büyük derdim var16 yşndym sevgilm ise 18 .Denizci olucak(deniz meslk yksek okulunda okuycak ) tam 2 yıl okuycak.. biz zaten sanaldan tanışmıştık ama daha önceden ben onu istnbla tasınmadn önce yaşadğm yerde bi kaç kez görmüştüm aşkımı bi yabancı olarak.. ve çok güzel bi ilişkmiz oldu her ne kadar uzak aşk yaşasakta bugünle birlikte 59 .günümüz..ben onu çok seviyorum oda beni..
2 yıl okurkn okula tel sokma yasağı var zaten biz hiç yanyana gelemedik malum benm ailem ve yaşm itibryle sınırları aşıp yolculuğa çıkamama gibi bi durumum var o yanıma gelicekti bi aksilk çıktı gelemedi ve şimdide okulu çıktı yanıma gelemiyo telefon açamicak açarsa ayda bi kere felan sesini duyamicam ..zaten camdan görüşüyorduk telefonla konuşuyorduk felan.. okulu bitrdktn sonra 20 yaşnda olck bense 18 bnm içn bu iki yıl çok zor geçicek onsuz oldğum için fakat össye de rahat kafayla hazırlanıcam ciddi düşünüyoruz ama erkenden evlenmeye meraklı değilz ikimzde hem ikimizde iş sahibi bireylr olmalıyız evlilikten önce ama YA 2 SENE SONRA FİKİRLERİ DEĞİŞİRSE YA BAŞKA Bİ KIZLA OLMAK İSTERSE? Daha yüzüne bile dokunamadan sarılamadan onu kaybedersem..
Kaybetmek istemiyorum çok farklı ve güzel hissettiriyor o bana ama 2 yılda insanlar çok değişebilir onu unutmakta istemiyorum sesini ..gülüşünü..başka erkeklerle olmaya meraklı bi kız değilim ama onunla tanıştıktan sonrada ondan başkasıyla olmak istemedğimi anladım bu 2 yılda beni unutmamalı zaten kendiside diyor aşkım aklına öyle şeyler getirme ikimizde dayanıcaz başka yolu yok sadece 2 sene hatta belki bi bakarsın kapının önünde bile olabilirim diyor senle olmak istiyorum ben başkası olmiycak bi yanım inanmak istiyo ama sonuçta erkekler.. Koca 2 yıl onsuz geçecek bi zaman.. NOLUR BANA Bİ TAVSİYE VERİN BİŞEYLER SÖYLEYİN ben 3.günden özledim sevgilimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?