2 yıl sevgilimden uzak olacağım, bir tavsiye verin nolur..

bianka95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
27
0
36
İstanbul
arkadaşlar çok büyük derdim var 16 yşndym sevgilm ise 18 .Denizci olucak(deniz meslk yksek okulunda okuycak ) tam 2 yıl okuycak.. biz zaten sanaldan tanışmıştık ama daha önceden ben onu istnbla tasınmadn önce yaşadğm yerde bi kaç kez görmüştüm aşkımı bi yabancı olarak.. ve çok güzel bi ilişkmiz oldu her ne kadar uzak aşk yaşasakta bugünle birlikte 59 .günümüz..ben onu çok seviyorum oda beni..

2 yıl okurkn okula tel sokma yasağı var zaten biz hiç yanyana gelemedik malum benm ailem ve yaşm itibryle sınırları aşıp yolculuğa çıkamama gibi bi durumum var o yanıma gelicekti bi aksilk çıktı gelemedi ve şimdide okulu çıktı yanıma gelemiyo telefon açamicak açarsa ayda bi kere felan sesini duyamicam .. zaten camdan görüşüyorduk telefonla konuşuyorduk felan.. okulu bitrdktn sonra 20 yaşnda olck bense 18 bnm içn bu iki yıl çok zor geçicek onsuz oldğum için fakat össye de rahat kafayla hazırlanıcam ciddi düşünüyoruz ama erkenden evlenmeye meraklı değilz ikimzde hem ikimizde iş sahibi bireylr olmalıyız evlilikten önce ama YA 2 SENE SONRA FİKİRLERİ DEĞİŞİRSE YA BAŞKA Bİ KIZLA OLMAK İSTERSE? Daha yüzüne bile dokunamadan sarılamadan onu kaybedersem..

Kaybetmek istemiyorum çok farklı ve güzel hissettiriyor o bana ama 2 yılda insanlar çok değişebilir onu unutmakta istemiyorum sesini ..gülüşünü.. başka erkeklerle olmaya meraklı bi kız değilim ama onunla tanıştıktan sonrada ondan başkasıyla olmak istemedğimi anladım bu 2 yılda beni unutmamalı zaten kendiside diyor aşkım aklına öyle şeyler getirme ikimizde dayanıcaz başka yolu yok sadece 2 sene hatta belki bi bakarsın kapının önünde bile olabilirim diyor senle olmak istiyorum ben başkası olmiycak bi yanım inanmak istiyo ama sonuçta erkekler.. Koca 2 yıl onsuz geçecek bi zaman.. NOLUR BANA Bİ TAVSİYE VERİN BİŞEYLER SÖYLEYİN ben 3.günden özledim sevgilimi....

daha 16 yasındasınız ne asklar gelır gıder o yaslarda.uzulerek soyluyorum kı cnm sevgılın senı bekleyemıyecek .acı ama gercek .daha ılıskınız senın dedıgın gıbı 59.gun olmus .dogru durust bır vakıt bıle gecırmemıssınız .neye guvenerek bu cocuk senı beklesın .yıllarınızı vermedınız bırbırınıze ,buyuk askda yasamadınız .sızın kı sadece hoslantı ask bıle degıl .oyle oldugunu dusunuyorsunuz ..

Son düzenleme:
Zaten gercek bir iliskiniz olmamis, internette gecen iliskileri iliskiden saymiyorum ben.Bu benim dusuncem. Elbette reel de gordugu tanistigi vakit gecirdigi bir kizla bir iliski yasamasi ve seni unutmasi muhtemel. Sonucta sadece 2 ay internetten gorusmussunuz. Bir iliskiniz bile yok aslinda. Uzulme bu kadar kismet degilmis hem zaten kucuksun en azindan 18 ine kadar bekle bir iliskim var demek icin ve gercek reelde vakit gecirebilecegin birilerini bul

canım öncelikle allah yardımcınız olsun diyeyim.seni çok iyi anlayabiliyorum.çünkü bende denizci eşiyim.8 yıllık birlikteliğimiz var 1.5 yıllıkda evliyiz.bu senın için alışma başlabıgı olucak.en aından okuyorsun zaman cabuk gecer cunku oyalanabılecegın bır durum var.yaşınız cok genç umarım bu uzun yolculukları beraber bıtırısınız.sana şöyle guzel bir şey soyleyeyeım için rahatlasın :) denizcilerin her limanda sevgılısı var cumlesını cok duyucaksın ama inanma oyle bırşey yok :))eşimin denizci arkadaşları var çok tanıdığım hepsıde efendi çocuklar ve eşimde gayet net anlatır bana.
buarada gemide görevi ne olucak ?

şuan tam belli değil daha ayın 5inde (doğm günümde ) o intibak eğitimi için gidicek 100 de 99 kesin girdi yani denizciliğe ama 2 yıl az değil başkasınıda istemiyorum madem sadece onu bekleyeceğim beklediğime değsin 2 yıl bekle sonra bi başkasıyla olsun adaletsizlik 2 gündür ağlamaktan bi hal oldum 5 aydır tanısıyorz ama ilşkmz 59 günlk .. beraber hayal etmiştik zaten ilerki günleri denizci olmasını bende çok istiyordum çünkü benimde babam astsubay (kara) .. ve şimdi denizci olma yolunda bense ağla ağla bi haldeyim..

Yuzyuze gorusmemissiniz ki nasil bir iliskim var diyorsun hala?? Iliski fln yok arkadasim internet arkadasligi var. Bu insani yuzyuze gordun vakit gecirdin mi... AAA internetteki gibi degilmis deyip kafani duvarlara vurma ihtimalin var ben sana soyliyim. Belli bir sure biriyle gorusmeden bir iliski baslamaz. Bir sure gezersin tozarsin kafalar denk duserse belli bir surecte sonra iliskim var dersin .... bence abartiyorsun ... gormedigin birine kendini bu kadar kaptirma mantikli ol biraz

yaşın daha çok küçük. ciddi düşünüyoruz falan filan geçiceksin bunları güzelim. bu yaşta bu kararlar alınıp canını sıkmaya değmez ki zaten gerçek bi ilişki göremiyorum ortada. devamlı internette görüşülen ilişkiler genelde sağlıklı olmaz. şimdiden sıkma canını böyle şeylere. hayat insana ne getirir hiç belli olmaz

pardon da 16 yaşında hangi ciddiyet bu.
ne olacağı belli olmaz hem daha yüzyüze görüşmemişsiniz bile.
evlenince falan görüşeceksiniz sanırım.

Son düzenleme:

daha 16 yaşındasın...karşına çıkan ilk erkekle hele hele sanaldan tanıstıgın ve tam anlamıyla tanımadıgın biriyle evliliği nasıl düşünebilirsin ki evlilik öyle kolay ve basit bir şey değil klişe bir laf vardır ya gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş akışına bırak senınde onunda hayatınzda cooook şeyler değişir gün gelir güler geçersinz tıp kı benim şuan yaptıgım gibi..şimdi kıyaslıyorum da o yaslarda gercekten cok sacmalık yapmısım banada böyle akıl verenler oldu dinlemedım tabi ki ama şimdi dinleseydim en azından o zamanlarımı boşyere harcamamıs olurdum diye düşünüyorum

yaşınız daha çok küçük,emin ol sen onun acaba senden vazgeçer başka kızlara bakar falan diye düşünürken birde bakmışsınki sen başka erkekleri beğeniyor olacaksın,bu yaşlarda hissedilen duygular yalancı gelip geçicidir.

16 yaşlarındayken hayatındakini hayatının erkeği yaşamının anlamı sanman normal aslında... sende ileride anlayacaksın ki zaten bir ilişki yokmuş ortada... yaşına bağlı hormonların yüzünden aşık olma gereği hissediyorsun o kadar, yani kendini aşık sanıyorsun demek daha doğru... şimdi ağlama da yaşını yaşa :) sonuçta yapacak bir şey yok değil mi? e senelerini de vermedin?

canım gercekten bırbırınızı sevıyorsanız bunlar teğet gecıyor benım sevgılımde okumaya gıtmıstı daha guzel oldu ılıskımız kıymetımı anladı galıba ozlemm askı alevlendırıyor bende 17 yasındaydım ozamn yanına gıdemıyordum Allah affettdın bıgun dayanamadım topladım decaretımı gıtıım yanına ayarlayıp boyle bı cılgınlık yptım:18: ıyıkı yapmısım aşk herseye deger ıyı dusun ıyı olsun ttlım

çok zor okulda değilken bile görüşememişsiniz yalnızca internet aşkıymış.şimdi okulda internet olmıcak telefonda olmıycak nasıl devam ettirceksiniz ki?

59 günlük bi ilişki için bu kadar hırpalama kendini.Tamam şimdi cicim ayları,her şey çok güzel gidebilir,çok aşık olduğunuzu düşünebilirsiniz ama 2 yıl içinde ne sular akar o köprünün altından canım...Hem görmeye görmeye alışırsın,sonra karşına daha kimler çıkar
Bu kadar üzülme derim ben.

gözden ırak olan gönülden de ırak olur. sanalda yaşanan ilişki gerçek değil. 1 yıla varmaz birbirinizi unutursunuz...acı ama gerçek

Neden sanaldan ilişki olmasın İlla bir ilişki yaşamak için reelde ki kişiyle mi çıkmak gerekiyor.
Gözden uzak olanın gönülden ırak olan sözüne hiç mi hiç katılmıyorum.
Aksine insan görmediği zaman daha çok özlüyor.Evet bazen insan sabredemiyor onsuzluğa ama yine de seviyor.
Ayrı şehirler de olupta görüşmeyen ama gerçek aşkı buldum diyen kişiler o kadar çok insan var ki.
Bu aşk,evlilik işleri sadece kısmet işi.Kısmetin de varsa zaten o senin gelir elbet bulur.
Ne yani illa her hafta sonu burnunun dibinde mi olması gerekiyor.
Belki diceksiniz reelde kişilere güvenilmiyor ki.Sanal ki kişilere güvenilsin.
Bal gibide güvenilir.
Ben reelde çıktım ne oldu.beni kaç kere aldatmış meğersem.
Ama sanalda tanıştım gerçi ben tanışmam çok farklı oldu.öyle çet odasıymış faceboukmuş falan değil.
Tesadüfte arkadaşımın arkadaşı çıktı.
Kİ ben görmdiğim aşkı sevgiyi onda gördüm.
Rabbim çok zor zamanım da karşı çıkarttı.
Arkadaşım sadece sabırlı olmanız lazım.yaşlarınız küçük ama olsun.siz yinede sizin için ilişkiniz için elinizden geleni yapın.
Hayat bu ne olucağı belli olmaz

Ayrıca tamamenin 2 yıl uzak kalmıcaksın ki okul okuyor sonuçta
Tatillerde görüşürsünüz.15 tatil yaz tatili.
Aşk emek ister.umarım emeğinizin karşılığını alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…