net başında değildim daha yeni gördüm mesajı ama cevap veremiyorum yeni üye olduğum için.. kocaeli değil yalova .:)
ay evet işte orasıyok suan emekli oldu babam ama sorun olmaz yani :)) ben giriş koşullarını felan okumuştum orda sevgili nişanlı dul fln olamaz tel sokamaz diye okuyunca üzüldüm iyi ozaman :)
Karayla ilgili bilgim var ama denizcilik hakkında sıfırım . pek eğlenilcek yerin olmaması iyi bişey oluyor ozaman :) peki senin düşüncen ne hayce çok merak ediyorum .. beklemelimiyim ?
bu konuda açıkçası bişey diyemem pek... karşındaki insanı çok çok iyi tanıman gerekiyor... benim ilişkim 5 senelik.ve 10 sene aynı yerde oturduk.her türlü birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve güveniyoruz.aldatacak olan insan her türlü aldatır... çok kez dertleştik birlikte... okula girdikten sonra çok değişti.ileriye dönük düşünmeye başladı ve kendisini bekleyecek birine çok ihtiyacı vardı.o zaman ben oldum onun yanında... askeriye zordur babandan da bilirsin.ben de babamdan biliyorum.... psikolojisinin yerinde olmadığı zamanlar olcak.bırakıyorum okulu yapamayacağım diyebilceği zamanlar olcak.dayanamadığı zamanlar olcak ve o zamanlarda da en büyük desteği sevdiği insandan alması gerekecek.eğer gerçekten onun sevgisine güveniyorsan ve o senin sevgini hakediyorsa bekle derim... ben bekledim ve şuana kadar asla pişman olmadım... ben onu ne kadar beklediysem o da bana o kadar karşılığını verdi çünkü... iyi düşün taşın bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?