2 yıl sevgilimden uzak olacağım, bir tavsiye verin nolur..

teşekkür ederim bu son yorumlar gayet beni pozitif düşünmeye itti biliyorum yaşım çok küçük ve ciddi düşünüyoruz deyince evlenmek istiyormuşuz gibi yanlış algılandım o ciddi düşünmek uzun bi süre birlikte olmak isteğiydi zaten evlenmeye meraklı değilim bende oda ..herşeyin bi zamanı var bunu düşünmek için bi 25 yaşna felan gelip iş sahbi olmam gerekiyor çok erken şimdi .. ama gerçekten şimdiye kadar tanıdığım kişilerden çok farklı biri mutlu oluyorum düşünmesi bile beni mutlu yapıyor görmediğim aşkı sevgiyi onda gördüm ilkesine kesinlikle katılıyorum . arkadaşımın arkadası oluyor kendisi ..Her dakka yanyana olmayı fikri bende yapmacık hissettiriyor .. diyeceksiniz ki çok küçüksün ne sevgilisi felan ama öyle olmuyor işte çocukluk aşkı denilen şeyde çocukken yaşanmıyor mu veya siz hiç aşık olmadınızmı küçükken? Sonuçta burda birsürü ablalarım var sadece akıl danışmak istedim her yorum için teşekkür ederim biraz mantıklı düşünebiliyorum :)

Son düzenleme:
canım o seni bırakmasa sen onu bırakırsın. üstelik netten tanışmışsın yarın bigün bi başkasıyla tanışıp hoşlanma ihtimaliniz de var yani.
16 yaşında başlayıp 25 yaşında evlilikle sonlanan ilişkilere tanık oldum evet ama onların nette bi ortamları yoktu yani sanal alemde takılan insanlar değillerdi. ikinizde net ortamında takılıyosunuz bugün olmasa yarın olmadı 1 yıl sonra ilgileriniz değişebilir.

Son düzenleme:
sürekli net ortamında olmayacağız ki ama tatillerde görüşücez onun dısnda okuyo olucaz zaten.sadce saatlerce msjlaşamicaz okullar bitene kadar sonra reelde bi yaşam olucak..

Moralini bozmak istemem ama ilişkinizin devam etme olasılığı %5... Evililiğe hiç girmiyorum zaten... Çok zor... Daha ikinizde çooook küçüksünüz... Ne insanlar çıkacak ikinizinde karşısına...

Biraz mantıklı düşün... Kendini harap etme bu kadar...

Sen derslerine odaklan.... Çok çalış... Tamam mı tatlım...

Ah be canım daha 16 yaşındasın, neler yaşayıp neler göreceksin kimbilir..
Bu yaşta sevgilin olmaz küçüksün demiycem,ama bu yaşta ciddi ilişki uzun süreli ilişki yaşanmaz.
Kendini harap etme en güzel zamanlarındasın.
Sen yine bekle sevgilini ama kendini yıpratma zaman gösterir sana ne yapman gerektiğini zaten

Ya neden ilişki yok diyosunuz ki? Bence sakın karamsar olma sevgilin de söylemiş zaten ayrılmıcaz, öyle bişey olmıcak falan diye..
Bende sevgilimle internetten tanıstım 3 yıl bekledim ve sonunda geldi suanda çok mutluyuz iletişimini ayda bir degilde biraz daha fazla sağlayabilirse sende mutlu olabilirsin.. Sonucta kaç tane çift var 15 yasında sevgili olup 10 yıl sonra evlenen.. Karamsar düşünürsen asla olmaz iyi düşünmeye bak ve kendini üzme canım :)

zaten onu beklemeyi düşündüğümde nasolsa 2 yıl var adam gibi öss için konsantre olabilirim diye düşündüm ki üzüntüden şimdiden kendimi derslere daha ciddi şekilde verdim çok üzülmemem gerek ki derslerimde başarılı olabileym hem daha güzel olur gibi geliyor adam gibi okulu bitirip öyle birlikte olmak hem daha mantıklı bakabilirim o yaşta.. evet karamsar olmayıp önüme bakıcam demekki sanalda tanısan kişiler ve ilişkiye dönen aşklarda varmış

canım bir çok yorum yapılmış bende bir ablan olarak fikrimi belirtmek istedim :)
önce kendi fikrimi söyleyim sana; benzeri bir olayı benimde arkadaşım yaşadı 17yaşındayken sevdiği adam üniyi kazanıp şehir dışına çıkacaktı. bekler misin dedi. beklemem dedi hatun bunuda söyledi zaten; "benim istediğim bir mektup arkadaşı değil bir gönül yoldaşıydı ve 17yaşnda sevdiğim bir insanla evlenmenin saçma olduğuna inanıyorum." diye de açıkladı çocuğa şimdi geriye dönüp bakınca iyi ki de beklememişim diyor.
sana gelince tatlım... bazı arkadaşlar iyimser davranmış bana göre; ama herkesin kendi düşüncesi tabi... daha taze 2aylık bir ilişki bana sorarsan yürümez.
sebebi de açık ve net ortada aslında. sadece onun açısından değil senin açından da şu geçerli; sevdiğin insanla hiç bir şey paylaşamayacaksın. düşünsene deneme sınavın kötü geçti, senin sınavın bugün kötü geçmişse en iyi ihtimalle hafta sonu öğrenecek bu onu. Allah korusun hastalandı diyelim o orda ve hafta sonu arayamadı. sen buna ne kadar inanırsın?
kaldı ki ailesinden uzaklaşan her insan gibi önce boşluğa düşecek ve bu boşluğu ilk olarak arkadaşları dolduracak doğal olarak ve ister istemez arayışlar başlayacak. daha görmediğin elini dahi tutmadığın karşılıklı oturup sohbet etmediğin(msn face bunun yerini asla tutamaz, tutuyo olsaydı bütün cafelerin kapanması lazımdı) bir sevgilin var senin ve sen onu beklemeyi düşünüyorsun...
biliyorum pek iç açıcı bir tablo çizmedim ama başta senin beklemeni ben mantıklı bulmuyorum. kendimi derslere vericem diyorsun, aklın onun seni neden hala aramadığını düşünürken hafta sonu ondan telefon beklerken özlediğinde bence pekte kendini derslerine veremezsin.
benim görüşlerimde bu yönde ablacım; ama tabi ki karar senin

16 yaşında hiç görüşmediğin biriyle ciddi ilişki? tatlım sen iyisi mi yol yakınken dön..
bize demesi kolay ve sana yapması zor gelse de bütün büyüklerin aynı şeyi diyo bak demek ki bi bildiğimiz var, dur hele bi liseyi bitir üni oku da o zaman bulursun zaten ciddi ilişkini, 16 yaşında olmayan bi ilişkiye neden bu kadar yas? görüşüp bişeyler paylaştıktan sonra ayrı kalsanız nasıl olurdun kim bilir? sıkma sen canını, kıyamam..

net başında değildim daha yeni gördüm mesajı ama cevap veremiyorum yeni üye olduğum için.. kocaeli değil yalova .:)

altınovadakidir... benim sevgilimde ordan mezun.daha doğrsu 1.senesi oradaydı.ayda bi kere konuşabilirim falan diye düşünme bence.benim sevgilim okuldayken ben her akşam arardım adımı bırakırdım.sonra o bana geri dönerdi kontörlü telefondan.askeri lojmanda oturuyorum bende.evde olduğum zamanlarda askeri hattan arardı.senin baban da astsubaymış.eğer lojmanda oturuyosanız emin ol telefon problem olmaz

Son düzenleme:
ay evet işte orası yok suan emekli oldu babam ama sorun olmaz yani :)) ben giriş koşullarını felan okumuştum orda sevgili nişanlı dul fln olamaz tel sokamaz diye okuyunca üzüldüm iyi ozaman :)

ay evet işte orası yok suan emekli oldu babam ama sorun olmaz yani :)) ben giriş koşullarını felan okumuştum orda sevgili nişanlı dul fln olamaz tel sokamaz diye okuyunca üzüldüm iyi ozaman :)

eğitim merkezinin olduğu yerde güzel bi yer değil.geziyim eğleneyim diyebilceği bi yer değil açıkçası... yalnız 1.sınıfın sonlarına doğru seyirleri olcak yurtdışına... benimkine romanya denk gelmişti

Karayla ilgili bilgim var ama denizcilik hakkında sıfırım . pek eğlenilcek yerin olmaması iyi bişey oluyor ozaman :) peki senin düşüncen ne hayce çok merak ediyorum .. beklemelimiyim ?

Karayla ilgili bilgim var ama denizcilik hakkında sıfırım . pek eğlenilcek yerin olmaması iyi bişey oluyor ozaman :) peki senin düşüncen ne hayce çok merak ediyorum .. beklemelimiyim ?

bu konuda açıkçası bişey diyemem pek... karşındaki insanı çok çok iyi tanıman gerekiyor... benim ilişkim 5 senelik.ve 10 sene aynı yerde oturduk.her türlü birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve güveniyoruz.aldatacak olan insan her türlü aldatır... çok kez dertleştik birlikte... okula girdikten sonra çok değişti.ileriye dönük düşünmeye başladı ve kendisini bekleyecek birine çok ihtiyacı vardı.o zaman ben oldum onun yanında... askeriye zordur babandan da bilirsin.ben de babamdan biliyorum.... psikolojisinin yerinde olmadığı zamanlar olcak.bırakıyorum okulu yapamayacağım diyebilceği zamanlar olcak.dayanamadığı zamanlar olcak ve o zamanlarda da en büyük desteği sevdiği insandan alması gerekecek.eğer gerçekten onun sevgisine güveniyorsan ve o senin sevgini hakediyorsa bekle derim... ben bekledim ve şuana kadar asla pişman olmadım... ben onu ne kadar beklediysem o da bana o kadar karşılığını verdi çünkü... iyi düşün taşın bence...

hmm anladım peki çok özele girmek istemiyorum genel olarak soruyorum sevgilin buradan mezun olurken başka ne gibi zorluklar çekti sen ne gibi zorluklar çektin ? denizcilik olsun ilişkiniz olsun başıma gelcekleri önceden biliyim ona göre davranıyım istiyorum ona karşı ondan sordum ...

ßu yaşadıkların yaşınında getirmiş olduğu ve bu yaşlarda yaşanan normal şeyler aslında :89: Daha yaşın küçük hiç bir araya gelmemişsiniz bişiler yaşamamışsınız..Dur bakalım belki yüz yüze gelince elektrik alamıcaksınız... 2 sene bekle 2 sene sonrasında yüz yüze gelince aman Allahım ben bunumu beklemişim 2 senedir diyip hayal kırıklığına uğra :26: Canım kırılma ama bana bu tarz şeyler komik geliyo.Nedenini sorarsan geriye bakıp gülüyorum çünkü hemen hemen benzer şeyleri bende yaşadım.. Ay yok onsuz yapamam ondan başkasını sevemem o benim ilk aşkım yok son aşkım vs... ßunun gibi şeyler hepimizin başından geçti ama geriyede dönüp baktığımda gülüp geçiyorum.. Şöyle 4-5 sene daha geçsin sende gülüceksin bu yaşadıklarına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…