- 28 Temmuz 2016
- 4.042
- 6.756
- 158
- Konu Sahibi fistikkrokan
-
Ah şimdi kalbim sızladı. Bende annemle çok problemler yaşadım. Belki de sebebi buydu. Hiç altına bakmamışım.farklı hayatlar ama aynı versiyonları yaşamışız ikimizde.. Benimki sanırım geçmiş travmalarımdan ve annemle bağlanma sorunum olduğu için görmediğimi gösteremememden kaynaklanıyor. Ben hayatımda hic bebek sevmemiştim,yıllarca yalnız yaşadım ünivden sonra. cevremde bebek yoktu,nasıl sevilir bilmiyordum bile. dediğiniz gibi geçecek biliyorum ama bunun bana birileri tarafından denilmesine ihtiyacım var sanırım.. cok teşekkürler yanımda hissettirdiginiz için
Iyi degilim canim surekli nefesim daraliyor ve cok mutsuzum tekrar psikiyatriye gidecem bence sende gitbenim sorunum, hic sucu olmamasına ragmen oglumu suclamak.. sanki doğmasaydı ben hasta olmayacaktım düşüncesini aklımdan atamıyorum. o yüzden bu kadar uzadı zaten sorunum.. şimdi nasılsınız
İnternette o film ile ilgili bir çok psikologun analizleri mevcut, bazıları annenin kariyerini bırakıp anneliğe geçmesi nedeniyle bebeğini ta hamileyken kabullenemeyişi nedeniyle anne karnında hissedip bağlanma problemi yaşadığından bahsediyor, analizleri okuyun bence çok farklı görüşler var. Böyle psikolijik filmleri çok severim de :) Bu arada bende kariyerimde sıkıntı yaşarım diye çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı, kısa sürede çalışma hayatıma döndüm bence onun da katkısı oldu.merak ettim izledim dün akşam oglumu uyuttuktan sonra.. gercekten gerilimli bir filmmiş. ama orda bebek sorunluymuş bence, bizde ben :)
evet ben de bunu anlatmak istedim siz daha güzel açıklamışsınız.
Bebeğimi görünce ağlamadım ---> bu normal değil ----> ben duygusuzum ----> ben kötü bir anneyim gibi.
Ne alaka yani.
Bebeğimden uzak yürüyüşe çıktım ----> kendimi iyi hissediyorum --->aslında onu özlemem gerekirdi > ben duygusuzum > kötü anneyim gibi...
Modern zamanların en büyük dayatması bu sanırım. Mutlaka yoğun duygular hissetmeli ve bunu göstermelisiniz. Bazen bu saçma meselelere kafayı takıp kendimi çevremdeki annelerle bile kıyaslıyorum. Çocuğuma bir şeyin yanlış olduğunu 10 kere anlatmışım, ama gitmiş yapmış. Kızıyorum artık. Zarar göreceği bir şeyden korumaya çalışmışım ama o yine inatla bi tarafını acıtmış. Sesimi inceltip oyyy benim kuzuma diyemiyorum çoğu kez. İşten çıkmışım kafam 1 milyon, kızımı okuldan almaya gidiyorum. Etraftaki çoğu anne coşkuyla çocuğunu karşılarken ben eve gittikten sonraki maratonu düşünüyorum. Ben anneliğe, evliliğe çok uygun olmayabilirim ama bana da bu kadar duygu seli tuhaf geliyor. Yazın çocukları annemlere bıraktım 2 hafta. Herkes uranüse göndermişim gibi davrandı. Bana artık yeni nesil toplum baskısı gibi geliyor bu meseleler. Ya da ben yetersizim bilemiyorum.evet ben de bunu anlatmak istedim siz daha güzel açıklamışsınız.
Bebeğimi görünce ağlamadım ---> bu normal değil ----> ben duygusuzum ----> ben kötü bir anneyim gibi.
Ne alaka yani.
Bebeğimden uzak yürüyüşe çıktım ----> kendimi iyi hissediyorum --->aslında onu özlemem gerekirdi > ben duygusuzum > kötü anneyim gibi...
konu actıgım zamandan beri cok daha iyiyim. Mesajlarınız bana güc verdi. Hepinizi kucaklıyorumŞimdi nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?