2 YILDIR HERHANGİ BİR ŞEY YAŞAMADIĞINI SÖYLEYEN ERKEK ARKADAŞ

Erkeklerin ne dedıgı değil ne yaptıgı onemlı

Cınsel anlamda surekli gorustugu kısıler olmus adamın.
Düzenli ama
Bıri abone olmuş heralde düzenli sevısmıs.
Sallıyor öte.
Kırk da yılda bırinı bulup 2 kez seks yapmıştır onu anlatıyot

Peki sizin yanınızda hal ve hareketleri nasıl? İstekli mi bir girişimi var mı, yoksa öyle arkadaş gibi mi takılıyorsunuz?

İyi de biz bunu nerden bilelim.Sevgili olmadan hangi kadın sevişir ki?En fazla eskorta filan gider.Bunu öğrenseniz elinize ne geçecek ayrıca?

1001 çeşit insan var niye duramasın? Ömür boyu hiç kadın bulamayan erkekler bile var.ölecek değil ya.pek arası yoktur.burada çoğu evli çiftin bile cinsel hayatı yok ki.olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil.

Cınsel anlamda duzenlo gorustugu kışıler onun eski kız arkadaşları yanı.
Hıc bır kadın sırf seks ıcın bir adamla olmuyot bu arada .
Su sekılde tanımlamalar da çok komık
Çevremde şu cümlelerinizin zıttı o kadar kadın var ki, arkadaşım bu insanlar yani uzaktan tanıdığım kişiler değiller. Eskort değiller ama günübirlik ilişki yapmayı seviyorlar, dating uygulamalardan tanışıp günü beraber geçiriyorlar, enerji alıyorlarsa birkaç gün daha devam sonra herkes hayatına. Neden "hiçbir" kadar net bi genelleme yaptınız merak ettim.

Soru sahibi, bunu bilemeyiz. Eğer sizin değerlerinize saygı gösteriyorsa bekleyebilir de. 2 sene ilişkisi olmaması demek hiç mastürbasyon yapmadığı anlamına gelmiyor, illaki bi yerden karşılıyordur bu tatmin ihtiyacını tabii ama ilişki yaşamıyor olabilir. Onu siz bileceksiniz size aşıladığı güvenle alakalı.

bir ben mi gerizeklıyım acaba anlamadım

e 2 senedir birliktesiniz
ve siz cinsellik yaşamıyorsunuz

eeee bu durumda nasıl olacaktı?
yani ne diyecekti ki?

"sen vermiyosun ben de ayşeyle yatıyorum" mu? (iğrenç oldu, kusura bakmayın) ama gerçekten anlamış değilim...bu konuşma nasıl geçmiş labilir aranızda yahu? "hayatım 2 senedir benimle yatmıyorsun başkasıyla yatıyor musun" mu dediniz

ay bi tanıdıgım vardı böyle sevgilisini seviyodu ama kız bakireydi beraber olmuyolardı cocuk baskalarıyla yatıp kalkıyodu

Cınsel anlamda surekli gorustugu kısıler olmus adamın.
Düzenli ama
Bıri abone olmuş heralde düzenli sevısmıs.
Sallıyor öte.
Kırk da yılda bırinı bulup 2 kez seks yapmıştır onu anlatıyot
evet bencede. ayrıca bazı erkekler öyle bi güveniyo ki kendine sekste sanırsın ilah. ama sonra bi bakıyosun mahmut abiden hallice

Cevrende kaç kadın olabılır?
Genele vursan yıne az kalır .
Öyle olsa bu kadar abaza ortada gezmezdi

evet bencede. ayrıca bazı erkekler öyle bi güveniyo ki kendine sekste sanırsın ilah. ama sonra bi bakıyosun mahmut abiden hallice
Herkesde şöyle bir algı var ıstedıgım zaman cınsellık yasayabılırım.
Boyle bir sey yok.
Adam çok yakısıklı agzı ıyi laf yapan bırıyse evet ama her erkek bulamıyor öyle sık.

senin temiz olduğunu biliyorya ,ayak yapıyor

Cinsellik ile kirli olma ya da temiz olmayi nasil bagdastirdiniz? Bekarken sevisenler kirli mi yahu?
2 yıldır hayatında sen varsın Bi zahmet olmamış olsun zaten. Heralde 2 sene sadık kalacak kadar iradesi vardır diye düşünüyorum.
Yani, 2 senedir bu kizla birlikteymis bende boyle anladim ama yanlis mi anladim diye sorguluyorum kendimi.
Ben de merak ediyorum, biri kirli der oburu eskort der.
Benimde kafam karisti acikcasi.

Cevrende kaç kadın olabılır?
Genele vursan yıne az kalır .
Öyle olsa bu kadar abaza ortada gezmezdi
Çevremdeki kadın sayısıyla alakası yok konunun, siz HİÇ KİMSE, ASLA gibi kesin ifadeler kullandınız, ben de bu tür kadınlar var dedim. Fazla ön yargılısınız bence

Çevremdeki kadın sayısıyla alakası yok konunun, siz HİÇ KİMSE, ASLA gibi kesin ifadeler kullandınız, ben de bu tür kadınlar var dedim. Fazla ön yargılısınız bence
Ya var da az demek istedim.
Her gece one nıght takılan cpk fazla kadın yok bu ulkede .
Cevrende olabılır.
Cogu kadın ılışkı beklıyor rahat takılıyorum dese bıle .

ay bi tanıdıgım vardı böyle sevgilisini seviyodu ama kız bakireydi beraber olmuyolardı cocuk baskalarıyla yatıp kalkıyodu
e yani konu resmen ona geliyor

2 senedir kimseyle birlikte olmadım ne demek lennn
iki senedir beniml ilişkin varsa , benimle yatmıyorsan tabii ki kimseyle birlikte olmamışsındır..soru burada nerede?

Yoo ben onu kastetmedim ki, ben karşı tarafın konu sahibini temiz görüp, kendisini de aklama çabasında olduğunu kastettim.
Peki siz niye bu kadar takıldınız?
Banane kim ne zaman sevişirse sevişsin.
Evlenmeden önce sevişenlerden bazıları niyeyse bu konuları hemen üstüne alınıyor.
Kimsenin yatak odasıyla ilgilenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…