Neden olmasın ki? Benim eşim gece klüplerinde çalışıyordu. “Uyuduğum yer başka, uyandığım yer başkaydı” demişti. Telefonunda kadınlar semtlere göre kayıtlıydı. Bahçesehir Selin, atasehir filiz gibi.Hıc bır kadın sırf seks ıcın bir adamla olmuyot bu arada .
Su sekılde tanımlamalar da çok komık
Hıhı oyledır haklısın .Neden olmasın ki? Benim eşim gece klüplerinde çalışıyordu. “Uyuduğum yer başka, uyandığım yer başkaydı” demişti. Telefonunda kadınlar semtlere göre kayıtlıydı. Bahçesehir Selin, atasehir filiz gibi.
Her kadın cinsellik yaşamak için duygusallık aramıyor.
Katılıyorum.girdiği ortamlarda kadınların çok dikkatini çeken bi adam değilse olmamıştır sahiden
erkek zaten kadınların afedersiniz de öyle üzerine atlayacağı türden çekici biri değilse o tip erkeklerin
pek yoğun cinsel hayatı olmuyor
bu ülkede bir erkeğin çok rahat cinsellik yaşayabilmesi için istediği her kadını elde edebilecek kadar
iyi , yüksek değerli bi erkek olması lazım
bir arkadaş ortamında, eline kadın eli değmemiştir kimse bakmamıştır diye düşündüğüm bi erkek arkadaş
laf arasında takıldığı kızlar olduğunu hatta daha geçen akşam bi tanesinin onu çağırdığını ama
gitmediğini söylemişti
erkeklerin yalan söyleme ve abartarak anlatma durumuna bu örneği vereyim gerisini siz anlayın artık
sırf seks için erkeklerle takılan kadınlar tabi ki varKatılıyorum.
Adam çok popüler yakısıklı ozguvenlıyse cevresı varsa olur ama ortalama bir tıp adamın olmuyor fazla .
Sureklı ınternette araniyorlar zaten ordan bellı .
Benom demek ıstedıgım de o.
Cinsellik yasadıkları kadınlarla duygusal bag kuruyorlar mecburen kadını ikna etmek için.
Kadın ılışkım var sanıyor ama aslında öyle degıl.
Sonrada arkasından sununla yattım cınsellık ıcın gorustum gıbı terbiyesizce konusulabılıyor.
Sırf cınsellık ıcın bakın sadece cinsellik ıcın ılışkı kuran kadın sayısı bu ulkede çok azdır .
Boyleymıs gıbı gösterılıyor sadece .
Güzel alımlı bakımlı hos bir kadın zaten ılışkı kuracagı ınsanı secer vasat tıplerle olmaz.sırf seks için erkeklerle takılan kadınlar tabi ki var
ama onlarda azınlıktalar ve ülkenin çoğunluğunu oluşturan ortalama ve vasat tiplerle takılmıyolar
mesela bi üye yazmış yukarda kocam gece kulübünde çalışıyordu bir sürü kadınla yatmış diye
ama kadınlarda erkeklere eğlenilecek erkek evlenilecek erkek gözüyle bakıyor
kadınlarda da var bu ayrım
gece kulübünde çalışan adamla sevgili olacak hali yok o kadınların tabi ki eğlenip geçecek doğrudur
ama bunlar azınlık işte
benim yorumumda örnek verdiğim arkadaşı da koysak gece kulübüne illa ki alkolden önünü göremeyen bi kadının yatağında bulur yani kendini
çevreyle çok alakalı şeyler bunlar bu işlere müsait çevresi olmayan erkeklerin bu konudaki işi zor
e bi de dört duvar arasında yaşanıyo yani sağlamasını yapmak imkansız dolayısı ile erkeklerin bu konularda
yalan atmasıda çok kolay
ha bu arada şunu da ekleyeyim
gerçekten kendisi kimseye bakmamayı tercih etmişte olabilir
her erkek şerefsiz değil sonuçta hepside abaza değil yani
erkekler aşık oldukları zaman cinsellik bi tık geri planda kalabiliyor böyle adamlarda var
aynen aynenGüzel alımlı bakımlı hos bir kadın zaten ılışkı kuracagı ınsanı secer vasat tıplerle olmaz.
Kadın tatile gıtmıştır takılmıştır onu bilemem adamın eli yüzü düzgünse.
Ama o ıste kırk yılda bir olur ve duzenli olmaz.
Genel anlamda kadın cınsellık yasadıgı adama baglanma egılımındedır özellikle bırden fazla kez oluyorsa.
Tek gece takılmalarından bahsetmıyorum.
Bunu ben soylemıyorum zaten bılımsel olarak Boyle.
Kadınlar duygusal oldugu için özünde evet bu konuda basarılı olamıyor .aynen aynen
kadınlar bu konuda cool takılmak istiyor ama pek başaramıyor
bizim doğamıza aykırı bu ister istemez bağ kuruyorsun
özellikle yaşanan cinsellik güzelse kuruyorsun dediğin gibi
tatilde libidosu yükseldi diye gözüne birini kestirip 1 kere takılıp geçmesi bağlanmaya yetmez
her libidosu yükseldiğinde farklı kişiyle takıldıysa al sana erkeklerle yatıp geçen ilişki yaşamayan kadın modeli
bununla ilgili bi tavsiye okumuştum kadınlara yönelik
eğer sadece cinsellik için erkeklerle görüşecekseniz çokta beğenmediğiniz adamlarla takılın
zaten beğenmediğiniz adamlarla yaşarsanız bağ kurmazsınız demişti
exlerle cinsellik için takılma olayını bunun içine katmıyorum
geçenlerde bi video izledim genç bi çocuk bi abisine akıl danışıyorKadınlar duygusal oldugu için özünde evet bu konuda basarılı olamıyor .
Tek gecelik yasayıp asık da olabılıyor mesela.
Erkekte bu çok daha az .
Genel anlamda kadın kendı kriterlerıne uyan ten uyumunu yakaladıgı adamla ılışkı yürüsün ıstıyor .
Erıl enerjisi yuksek kadınlarda var ama çok az tabi .
Yanı özet olarak ortalama bir tıp ısten eve evden ıse tıpler oylr kolay bulamıyor bulsa da kadın ılışkı ıstedıgı ıcın bir sure sonra kopuyor gıdıyor .
Yanı sanıldıgı gıbı sadece cınsellık olmuyor o ilişkilerde .
Adam o kadını tavlamak için günlerce yazıyor konusuyor buluşuyor vs vs .
Bir caba gosterıyor .
Ama alkollü bır ortamda calısan bir adam arada bulur sarhos olmus bır kızla takılır .
Evet erkegın dogası bu erkek bot kadınla cınsellık yasamayı basarı sanıyor .geçenlerde bi video izledim genç bi çocuk bi abisine akıl danışıyor
parası pulu olan işini gücünü sistemini kurmuş genç bi delikanlı bu
okulda bi kıza kafayı takıyor gidiyo açılıyo falan kız buna muallak cvplar veriyor
hayırda demiyor evetde demiyor neyse bunlar görüşmeye başlıyor
delikanlı aylarca kızı yediriyor içiriyor gezdiriyor şoförlüğünü bile yapıyor
ama aralarında sevgililik yok cinsellikte yok çünkü kızın o taraklarda bezi yok
kız bunu maddi manevi kullanıyor çok belli
çocuğun sorduğu soru neydi biliyor musun
abi ben aylardır bu kıza bir sürü imkan sağladım sevgili bile olmadık
tek isteğim bu kızla bi kerecik beraber olmak
sadece 1 kere yatmak bile benim özgüvenime iyi gelecek diyor
bak çocuk o kadar önüne maddi manevi bişiler sunmuş sevgilisi bile olamamış o kızın
bi de cinsellik bekliyor
düşünsene bunları yapmasına rağmen kızdan bi öpücük bile alamamış
hani burda diyorlar ya kızlar , işte benim için bilmem kaç km mesafeden geldi
benim için şunları bunları yaptı diye
erkekler yapar erkekler bi kerecik beraber olabilmek için bile herşeyi yapar
bu bile aslında erkeğin cinselliğe zor ulaştığının göstergesi ki bu hikayedeki çocuk öpücüğe bile ulaşamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?