Ceza stiliniz çok hoş.cikan kisiye hediye almis kazak.. onada corap almislar Allah buyuk dedim ona.
Evet canim ya.. gerci artik alsada zerre degeri kalmadiki.. ama tek yediremedigim ben bunu haketmedim..Ceza stiliniz çok hoş.
Niye sürekli hediye konusu gündeme geliyor,
Madem bu kadar rahatsızsınız niye inat ediyorsunuz.
Sevgili iken böyle evlenince ekmek bile almaya yanaşmayacak gibi adam,tabi ki abartıyorum ama olay vahim size göre.
Eminim değişeceği günü bekliyorsunuz değil mi
Pardon yeni uye olunca ne oluyor?Arkadaşlar?
Of ben Yen'i üye tespit edici dedektör müyüm acaba
Dogru diyosun ama tek derdim bana deger verip alicakmiydi... o yuzde kostum yoksa calisipta kat katini kazaniyorum.. saglik olsun
Hey Allah'im ya cimri galiba biraz
Siz de bi 50 liralik cekin pesinden amma kosturmusunuz, size de yazik valla uzuldum.Insanin kucucuk bir sey almaya da mi gucu yetmez,hic inandirici degil.
Parayla alakali degil bence icinden gelmiyo.Ben degisicegini sanmiyorum para kazaninca da.Kabul ediyosaniz boyle ediceksiniz sanirim
Herhalde aldim yoksa neden bekliyim hediyeSiz ona 2 yilda hic hediye aldiniz mi?
Icinden gelmedi demekki. Bosversene sevgisinede inanmiyorum artikAy o 50 tl olayi cok cok cirkin olmus
Bi de hediye icin ille cok para sart degil ki, insan 5 liraya bir cift kupe, toka falan da alir hediyr eder yani...
Yahu atar yapmaniza gerek yok duzgunce soru soruyorum verdiginiz cevaba gore bir yorum yapacaktim tey allam sevgilisine kizan solugu burda alip ofkesini bizden cikariyorHerhalde aldim yoksa neden bekliyim hediye
Yok canim ya konusma stilim oyle afedersin gercekten kotu anlamda demedim.Yahu atar yapmaniza gerek yok duzgunce soru soruyorum verdiginiz cevaba gore bir yorum yapacaktim tey allam sevgilisine kizan solugu burda alip ofkesini bizden cikariyor
İşte bu oluyorIcinden gelmedi demekki. Bosversene sevgisinede inanmiyorum artik
Benim bi erkekarkadasim vardi , biz tanistigimizda babasi iflas etmisti o da babasiyla calistigi icin ortada kalakalmisti , gercekten cok cok zor durumdaydilarAy o 50 tl olayi cok cok cirkin olmus
Bi de hediye icin ille cok para sart degil ki, insan 5 liraya bir cift kupe, toka falan da alir hediyr eder yani...
Peki sorun yokYok canim ya konusma stilim oyle afedersin gercekten kotu anlamda demedim.
Benim bi erkekarkadasim vardi , biz tanistigimizda babasi iflas etmisti o da babasiyla calistigi icin ortada kalakalmisti , gercekten cok cok zor durumdaydilar
Cikmaya basladiktan 3 hafta sonra dogumgunum vardi , dedigin gibi yapmisti bi tuhafiyeden toplasan 10 lira edecek toka , anahtarlik vb birkac parca alip guzelce paketlemisti , ozur dileyerek vermisti ki benim hic beklentim olmamasina ragmen , nasil tesekkur edecegimi sasirmistim , onemli olan para degil , seven insan ilgili olan insa. 3 liraya sakiz alir ama yine sevdiginin yuzunu guldurur
Icinden gelmedi demekki. Bosversene sevgisinede inanmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?