2 yildir hic bisey almayan sevgilim..

Neden icinden gelmiyor.

Belki yeteri kadar deger vermiyor.
Belki parasi yok.
Belki hediye olaylarina onem vermiyor.

Soz verip tutmamasi da deger vermediginin bir gostergesi aslinda. Cok etkileniyorsaniz ayrilin.

Kesinlikle hediye deyince akla pahali sey gelmemeli , gonlunu koyup da aldigi en degerlisi oluyor

arkadaş kendi hesabından soramadığı için yeni hesap actı heralde hemen 2. üyelik banı gelmiş neyse kendi üyeliğinden okursun diye yazıyorum, eğer gercekten hediye cok istiyorsan e 2 yıl boyunca da almamışsa bu saatten sonra da almaz diye tahmin ediyorum. gercekten aşık olsan bunun lafınıda etmezsin bence. ayrıca ne 50 tl çekişmiş arkadaş bi laf söyleseydin keşke her özel günde o çeki araya sokmuş

Neden icinden gelmiyor.

Belki yeteri kadar deger vermiyor.
Belki parasi yok.
Belki hediye olaylarina onem vermiyor.

Soz verip tutmamasi da deger vermediginin bir gostergesi aslinda. Cok etkileniyorsaniz ayrilin.
Konu sahivi ayrilmis zati , ikinci uyelikten banlanmis , bizi kekledi sanirim

offf cok sinir bozucu en nefret ettiğim sey böyle erkek tipi. nasıl düzelir bilmiyorum bence duzelmez

sen ne dıyorsun konu sahıbı bak ben sana yasadıgımı anlatayım
benım bı grup arkadasım vardı boyle bırbırımızın evıne gıtmeden her ay kura yontemıyle gun parası dönerdı
bu arkadas grubuyla yılbası cekısılı yaptık mesela ben x kısısıne alıcam x kısısıde bana alıcak

e tabı ben ozenırım bana gore saygı meselesıdır bazı seyler fıyatdan daha onemlı seyler degerler vardır hayatda özen gıbı ...
ozenerek hedıyeler aldım guzel guzel etıketlı temız en sevecegı seyler kıtap kendısının bedenını sorarak dogru aldıgım kazak ayak nosunda ayakkabı kupa cıkolata falan ortaya karısık...

bu bana hedıyesını gonderdı ben şok ...
ısrarla buyuk beden gıyıyorum dememe ragmen bedenımı sordugunda ustune basa basa soylememe ragmen gıtmıs en kucuk beden gıyılmıs defolu eskı kıyafetlerı koymus gondermıs

bana gore bu terbıye meselesıdır mesela...

sonra da yaptıgından utanmayıp bununda ılgılı benımle dalga gectı ustelık

yanı bırakın boyle alacagına ... aldıgına alacagına pısman edecegıne hıc almasın daha ıyı

bosverın yanı

50 tl muhabbeti çok çirkin almak isteyen adam alır onun alası yok sizde boşuna beklemeyin artık

Yoo parasi yoktur demiycem hicde.Sorumsuz sevgilin 20 liraya gidip lcw de orda burda bi cuzdan ya en azindan alamaz mi 50 yide gectm ya 20 lira bu insan bu kadar mi tutumlu.yok
Yok sorumsuz senin icinde uzuluyorum cevrende gorup imrenir insan.Deger bununla olculmez demeyim olculur arkadasm ufak da olsa birsey ayiramayip baskasina karsilikli olucak diye cekiliste ayiriyosa hayirsizdir.Sen hayatindaki en ozel insansin guyaaa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…