2 yildir hic bisey almayan sevgilim..

Haklısınız.
Ben size hak veriyorum çünkü parayla ilgisi yok bunun.
Aldığım en hoş hediye fıstıklı çikolata ve her yaprağında yazan notlardı.
Ne ceketler ne ayakkabılar alındı zamanında ama hiç biri öyle anlamlı olması gözümde.
Kıymet vermiyor bence

Pinti birisir buyuk ihtimal. Size kendini farkli anlatiyor olabilir.

Bana mi sariyorsun kiz simdi. Mubisin nasil.

Her yeni uyeye fake demeyelim diyoruz. Bazen biliyoruz da yaziyoruz. Bazen yaziyoruz da guluyoruz.
Mubiş tüy değişiminde, çok huysuz

Artık Yen'i üyelerden strese girdi kuzum :) her gece omzumda "ay yine mi yeni üye yazmış" diye bakıp, kaşınıyor :))

Eyvah eyvah ben nasil bir cesit manyagim acaba. Hergun bana bunu hediye al diye fotograf atiyorum adama : )
Haftada 3 defa hadi beni alisverise gotur diyorum.
Aldirmalara doyamadim.keza ayni sekilde bende durmadan bir sey alirim hep kendime bazen ona : )
50 tllik cekinde o gun vermedi bugun vermedi diye iyi seceresini tutmussunuz.
Ya hediye beklemeyin yada karsilayamiyor ve ince dusunceli biri degilse ayrilin.

Sizi önemsemiyor. Benim eski sevgilim de böyledi, sizinki de kalasgillerden. Bence önce bu durumu bi konuşun. Baktınız saçmalıyor ayrılın gitsin böyle değer vermeyi bilmeyen insanlarla vaktinizi hoşa harcamayın.

Benimkide beceremez öyle hediye islerini. Kendisinin marketi var. Bir gün elime zorla bir poset sikistirmisti, utana sikila aldim. Ne olsa icinde. 1kg terryag 1 kg kasar peyniri

Anomm yerim onu ben yaa

Konu sahibi sevgiliniz ya cimri,yada size hediye almak icinden gelmiyor,her iki ihtimallede durumunuz biraz sıkıntılı

Benimkide beceremez öyle hediye islerini. Kendisinin marketi var. Bir gün elime zorla bir poset sikistirmisti, utana sikila aldim. Ne olsa icinde. 1kg terryag 1 kg kasar peyniri

Anomm yerim onu ben yaa

En makbul hediye iste, cicekle bocekle karin mi doyar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…