2 yıllık evliliğim bitiyor

Aleynabzkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
6
2
1
28
Merhabalar ben 2 yıllık evliyim ama boşanmak istiyorum. Sevgiliyken ilgisi alakası olan kocam evlendikten sonra farklı bi adama dönüştü. 20 gün önce büyük bi myomectomi ameliyatı oldum 6 saat ameliyatta kaldım. Eşim bu süreçte ne ilgi ne alaka hiç birşey yok. Artık sevgi dileniyormuş gibi hissediyorum kendimi hiç mutlu değilim. Kendime olan öz saygım kalmadı o kadar manipüle ediyor ki beni bazen ben mi suçluyum diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.

Hastayken desteğini görmediğin adamın ne zaman kocaligini göreceksin, hamilelikte mi, lohusalıkta mi hiç zannetmiyorum... Geçmiş olsun,her anlamda... Daha fazla vaktini ziyan etme, birşeyler koptuysa uğraşmanin anlamı yok, giden ömürden gidiyor, yol yakınken hayatına bak.

Bir kadının kolay kolay yuvasını bozmayacağına inanıyorum. Ne kadar eğitimli kariyerli olsakta son ana kadar mücadele ederiz. Belki ameliyatınjz size bahane olmuştur. Yaşanmışlıklar yıpratmıştır artık. 2 yılda bu kadar yıpranmışsanız bu düşünceyle sonu belli zaten.

Çocuk yoksa boşanmak daha kolay bence daha fazla vakit harcamayın. Özellikle çocuk olursa düzelir diye düşünen bi cahil kesim var sakın onları da dinleyip şans verip öyle bi adamı baba falan yapmayın.

Hastalıkta sağlıkta diye söz veriyoruz ama yapamayan bunu taşıyamayan kimse evlenmesin bence ayrıl çocuk yoksa hayatına yoluna bakarsın. Başka haltlar yiyo sanki

hastalığında yanında olmayacaksa sağlığında da olmasın boşver. ama yuva kurmak kolay değil anlık psikolojiyle yaklasma olaya. artılarını eskilerini değerlendir. herkes negatif konnusuyor bekara koca bosamak kolaydır. eşini en iyi sen tanırsın. ama ameliyat oldugunda nasıl hiç ilgilenmedi biraz detaylandır. evde sana bakmaya gelen bir yakının var mıydı? eşinin yardımına ihtiyacın vardı ama o sen itek mi bıraktı?

Benim eski sevgilimde hastalıkta yanımda olmadı ayrılıktan 3 ay sonra yalvar yakar geri dönmek istedi ama iş işten geçti kim bir daha güvenir ki böyle bir adama. Çok geçmiş olsun dünyada siz ve sizim sağlığınızdan önemli hiçbirşey yok üzülmeyin.

Koca saglikta kardeş varlıkta yanındadır diye boşuna dememişler
Onlar hasta olsa biz bebek gibi bakarız ama burada çok konu açılıyor böyle
Ben şahsen kendi eşimden bile emin olamıyorum

Bir de söyle bir şey var yanımda olmadı ne demek ?
Mesela ben bazen fazla alınganlık yapıyorum
Hangi davranışlarını yanımda olmadı olarak algıladınız ? Bunu onunla konuştunuz mu ?

Hangi davranışlarını yanımda olmadı olarak algıladınız ? Bunu onunla konuştunuz mu ?
4 gün hastane de kaldım sadece ameliyat olduğum gün geldi onun harici yoktu mesela en kısa ve net bunu söyleyebilirim

4 gün hastanede kaldım ve sadece ameliyat gününde geldi onun harici yoktu bu alınganlık değil gibi ama onun harici eve geldikten sonra gün içinde aramadı bile ağrın sancın varmı iyi misin diye bile aramadı akşam geldiğinde de odanın kapısından iyi misin diye sorup gitti

Annem yanımdaydı ama hiç birşeye destek olmayan bi adam vardı yanımda manevi anlamda kendini hissettirmeden yaşayıp giden bi adam var yanımda

Şaka mı bu ya boşa bu adamı acilll

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Daha bir kaç aylık evliyken büyük ve hayati riskleri olan kulak/beyin ameliyatı oldum,
eşim akşama kadar ayakta çalıştı sabaha kadar bana baktı hastanede taburcu olana kadar,
baktı dediysem sadece başımı beklemedi, altımdan da aldı kucağında da taşıdı.
Eş dediğimiz şey tam olarak bu değil mi zaten iyi günde kötü günde diyerek başlamıyor mu bu birliktelik,
eşiniz evlilik ruhundan ve sorumluluğundan oldukça uzak belli ki,
çoluk çocuk yokken zaman kaybetmeden ayrılın, bir ömür böyle geçmez.

Sizede çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını yaşatmasın. Ailem gelicek artık bende de sabır kalmadı zaten bitmesi en iyisi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…