2 yıllık sevgilimin facebooktaki aradıkları. fikir verin lütfen

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
kızlar 2 yıllık sevgilim var ve bugün kk da facebookdaki aranılanların görülebileceğini öğrendim.
sevgilimin aradıklarına baktım ve şok oldum.
bi dönem ayrı kalmıştık o dönemde ..... sayfalar aramış.
onları görünce okumaya bakmaya ben utandım inanın.
biz birlikteyken başka kızlara sürekli bakmış.
kızları da bi görün taş gibi.
bende kendimce bakımlıyım güzelim ama hiç bir zaman onlar gibi olamam olmak da istemem.
sevgilime mesaj attım ne bunlar diye . fotoğraflarını göndrdim.
yemin ediyor girmedim diye ama yalan. daha öncede çok yemin etti böyle.
başka bi ildeydi şimdi mesaj atmış ki yola çıktık Allahım beni sana kavuştursun diye.
ne yapmalıyım fikir verin lütfen

Bakmayan erkek var mi? Tepkini koy ama uzatmadan

biz neden bakmıyoruz ? onsuzluğa dayanacağımı bilsem ayrılcam

Nerden biliyon bakmadigimi guzel tas gibi bir kiz gorsem bende durup bakiyorum yani uzatma kiz seviyorsan uyarirsin bi daha bakarsa icabina bakarsin

By face de nasil bakiliyor. Ben de bakmak istiyorum ama bilmiuorum . Banada ogretin

o baktığın bölümü biliyorum canım.bakmadığı,beğenmediği,yorum yapmadığı bişey çıkmaz orada.ablamda boşandığı eşini takip ederdi oradan biliyorum.böyle öğrenmişti zaten aldatıldığını

O kadar kötü bı durum kı insan kendini aptal gibi hissediyor

By face de nasil bakiliyor. Ben de bakmak istiyorum ama bilmiuorum . Banada ogretin
Hareketler dokumunde solda daha fazla yazan bişey var oraya tıkla ara yazıyor altlaa doğru ona tıkla şaaak diye önüne gelıyor

bunlara nerden bakıosunuz? şifresini bilip girebiliyor olmanız lazım. yoksa olmaz değil mi? sizde ekli olmayan hatta arkadaşınız bile olsa bakamazsınız değil mi?

biz o kadar kavga ettik ama ben sevgilimin faceinde hiç rastlamadım böyle bişey .
En aazından yapmayanı mı var diyosunuz da gözüne sokmasın yani. Şifresini veriyosa bi zahmet faceden bakmasın.

çok fena ya bir arkadaşımın sevgilisinin facebookna bakmıştık böyle. adam haftada 2 3 gece eski sevgilisinin adını aratıp durmuş. sadece arama seçeneğine girip hedef kitlesi ben olanları da seç diye bir şey var onu açın. aramaya yazdığı herşey çıkıyor. nasıl kötü olmuştu kızcağız başka kız arasa yine o kadar üzülmeyecekti.. 3 senelik ilişki sen git her gece eskiyi arat. tüh bunların kalıbına

Yapmayan erkek mi var ne ya? Bu nasıl bir bakış açısı. Erkek arkadaşının bakması bir yana yalan söylüyor adam. Bence bu daha çirkin. Adam olsun yaptım desin. Sonra ne yaparsa yapsın. Yalan kadar iğrenci yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…