2 yıllık sevgilinin nude istemesi ?

2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
kendi kendine söylüyorsun zaten herşeyin farkındasın sen at açık fotoğraflarını bir kaç aya beni tehdit ediyor diye burada başlık atarsın

Fotoğraflar onda yok ss almıyor alsa bildirim gelicek bi yerden konuşuyoruz her zaman

Benden fotoğraf istedi beni sevmiyor yorumunuda çıkartamayız kesinlikle . İlişkimizde ben ona karşı yanlışlar yaptım ayrıldım sonra barıştık ve 2 yıldır hiç ayrılmadık ben çocuğu bıraktım eski sevgilime döndüm yine ayrıldım yine ona döndüm falan o gerçekten çok seviyor bende aynı şekilde zaten sevmesem böyle bir konuda açmazdım düşünmeden direk kafamda biterdi

Heh tamam işte. Şimdi belli oldu. Fotolar bende dursun da artık ayrılıp bi yere gideme diye. Ayrıca o fotolar onda olunca senin şu yaptığın yalnışları da burnundan getirecektir.

Siz önce kafanızı bir toplarlayın bence, ne sizin ki sevgi ne de onun ki , çocuk oyuncağına çevirmişsiniz bazı şeyleri, konu ile diyeceğim son şey ise pişman olacağın şeyleri yapma sağlıklı düşünemiyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…