- 4 Mayıs 2020
- 67
- 32
- 3
- Konu Sahibi cansu cesur
-
kendi kendine söylüyorsun zaten herşeyin farkındasın sen at açık fotoğraflarını bir kaç aya beni tehdit ediyor diye burada başlık atarsın2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Fotoğraflar onda yok ss almıyor alsa bildirim gelicek bi yerden konuşuyoruz her zamanSakınnn! Aklınıza girmesine izin vermeyin. o fotolar elinde sana istediğini yaptıra bilir. Ayrıldınız diyelim onla evlenmediniz. Ne olacak sonra? Ya ortaya çıkar korkusuyla mı yaşayacaksınız?
İleriyi düşünmeden adım atmayın
kendi kendine söylüyorsun zaten herşeyin farkındasın sen at açık fotoğraflarını bir kaç aya beni tehdit ediyor diye burada başlık atarsın
2 yıl oldu o da haklı olarak bi şeyler istiyor düşüncesindeyim onada hak vermeye çalışıyorum bilmiyorum fotoğraflar elinde yok
Kendi telefonunuza bile çekmeyin. Dünyanın binbir türlü hali var. Bi insan niye çıplak fotosunu çeksin ki zatenFotoğraflar onda yok ss almıyor alsa bildirim gelicek bi yerden konuşuyoruz her zaman
Daha yaşımız evlenilcek kadar yok okulumuz var bitmesi lazım ciddi düşünüyoruz ikimizde onun ailesi biliyor hatta sülalesiAdamın nesine hak veriyorsun? 2yıl olmasın 5 yıl olsun. Çok istiyorsa evlenirsiniz.
Yaşlar kaç?Daha yaşımız evlenilcek kadar yok okulumuz var bitmesi lazım ciddi düşünüyoruz ikimizde onun ailesi biliyor hatta sülalesi
Benden fotoğraf istedi beni sevmiyor yorumunuda çıkartamayız kesinlikle . İlişkimizde ben ona karşı yanlışlar yaptım ayrıldım sonra barıştık ve 2 yıldır hiç ayrılmadık ben çocuğu bıraktım eski sevgilime döndüm yine ayrıldım yine ona döndüm falan o gerçekten çok seviyor bende aynı şekilde zaten sevmesem böyle bir konuda açmazdım düşünmeden direk kafamda biterdiAzcık aklınızla hareket edin lütfennnn, ekran görüntüsü alamazmış da bildirim gidiyormuş da, sizi gerçekten seven size saygı duyan bir insan böyle bir talepte bulunmaz, resmen sapıklık istediği şey ve sizde ikilemde kalmışsınız, kesinlikle yapmayın böyle birşeyi...
17 18Yaşlar kaç?
Heh tamam işte. Şimdi belli oldu. Fotolar bende dursun da artık ayrılıp bi yere gideme diye. Ayrıca o fotolar onda olunca senin şu yaptığın yalnışları da burnundan getirecektir.Benden fotoğraf istedi beni sevmiyor yorumunuda çıkartamayız kesinlikle . İlişkimizde ben ona karşı yanlışlar yaptım ayrıldım sonra barıştık ve 2 yıldır hiç ayrılmadık ben çocuğu bıraktım eski sevgilime döndüm yine ayrıldım yine ona döndüm falan o gerçekten çok seviyor bende aynı şekilde zaten sevmesem böyle bir konuda açmazdım düşünmeden direk kafamda biterdi
Çocuksun daha. Hata yapma bak burda büyüklerinin sözünü dinle. Konuyu boşuna açmadın dimi? Burda herkes sana yardım etmeye çalışıyor.
Siz önce kafanızı bir toplarlayın bence, ne sizin ki sevgi ne de onun ki , çocuk oyuncağına çevirmişsiniz bazı şeyleri, konu ile diyeceğim son şey ise pişman olacağın şeyleri yapma sağlıklı düşünemiyorsun çünkü.Benden fotoğraf istedi beni sevmiyor yorumunuda çıkartamayız kesinlikle . İlişkimizde ben ona karşı yanlışlar yaptım ayrıldım sonra barıştık ve 2 yıldır hiç ayrılmadık ben çocuğu bıraktım eski sevgilime döndüm yine ayrıldım yine ona döndüm falan o gerçekten çok seviyor bende aynı şekilde zaten sevmesem böyle bir konuda açmazdım düşünmeden direk kafamda biterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?