2 yıllık sevgilinin nude istemesi ?

Çevremde bir sürü kişi var 15 yaşında sevgilisi olup o kişiyle evlenen çoluk çocuğa karışan neden böyle bir algı var herkeste anlamıyorum 17 18 yaşında tanışıp sevgilisi olan ciddi düşünemez mi anlayamıyorum

Nude atmaya karşı değilim gayet de yaygın bir şey,ama sizin yaşlar küçükmüş.Atma sakın bu yaşlarda böyle şeyler.

olabilir tabiki ama çook iyi tanımadan emek vermen güvenmen lazım.

olabilir tabiki ama çook iyi tanımadan emek vermen güvenmen lazım.
Çok emek verdim ailemle neler yaşadım ayrıldım dedim ayrılmadım genel olarak sevgiliye karşılar ikimizde çok emek verdik üzüntüler yaşadık 3 ay görüşemiycez diye 2 saat boyunca beraber ağladık

Fotoğraflar onda yok ss almıyor alsa bildirim gelicek bi yerden konuşuyoruz her zaman
Kendi telefonundan SS almaz başka telefondan tutar as alır çok mu zor ? Yapmayın Allah aşkına bunun için ayrilacaksa hiç sevmemiş size siz olduğunuz için degr verme mistir zaten . Göndermeyin dünyanın binbir türlü hali var .

Tatlım şu an sana '' hayatımın aşkı'' gibi geliyor ama o aşkların birçoğu üni zamanında bozulur.Hepimiz lise bitirdik,lisede sürekli birlikte olan çiftlerin hiçbiri şu an beraber değil.Böyle şeylerle kafanı doldurma,yaşının tadını çıkar,ileride düşünürsün ciddi aşkları evlilikleri,o zamana kadar birlikte olursanız da ne güzel.Daha yaşında ne var,gezin tozun eğlenin.Nude falan da atma şimdi.

sakınn öyle bir hataya düşmeyin.bırakın ona yollamayı kendi telefonunuzda bile böyle resimler bulundurmayın

Öyle bi şey yapmazda ayrılmayı falanda düşünmez

Onun işi hazır üni okumayacak bende sağlık sorunumdan dolayı açıktan okumak zorundayım ,üniversite hayatı gibi bi şeyikimizdede mümkün değil fotoğraf konusundada haklısınız zaten böyle bir şey için ne olcaksa olsun atmıyosam saygı duymak zorunda

Sakın bir çocuk dedi diye bir şey yapma.Bu ilişki için değil,tüm hayatın için diyorum.Çok pişman olursun,mutsuz olursun.Yapmak istediklerini sen isteyince yap.
Ayrılırsak evleneceğim kişiye ben sonra nasıl açıklama yaparım o durum çok kötü, ne gözüyle bakar bana

Millet düğün günü ayrılıyor. Siz şimdi atsanız atıyorum 1 yıl sonra ayrilsaniz evlenene kadar ya tehdit ederse eşime gösterirse diue iciniz içinizi yer. Oldu ki bu insanla evlendiniz yine de kendi sayginizdsn odun vermiş olursunuz . Biraz hayır diyenler daha kıymetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…