- 4 Mayıs 2020
- 67
- 32
- 3
- Konu Sahibi cansu cesur
-
Geçmişi sildik çok şükür hatalarımız ikimizinde oldu az çok ama dediğiniz doğru olabilir çünkü vazgeçemiyece derece seviyo şuan ayrılsam kafayı falan yer acaba garanti olsun bırakamaz attığı için düşüncesinde mi ,çünkü ben önceden erkek arkadaşlarımla buluşunca adam akıllı konuşmazdım bileHeh tamam işte. Şimdi belli oldu. Fotolar bende dursun da artık ayrılıp bi yere gideme diye. Ayrıca o fotolar onda olunca senin şu yaptığın yalnışları da burnundan getirecektir.
Haklısınız Dinleyeceğim sizi teşekkür ederimÇocuksun daha. Hata yapma bak burda büyüklerinin sözünü dinle. Konuyu boşuna açmadın dimi? Burda herkes sana yardım etmeye çalışıyor.
Güvenmeye devam et bacım2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Ayrılma olayları 2 seneden önce yaşandı ve gerçekten önceki ilişkimizle şuan ki ilişkimiz bambaşka ikimizde önceden öylesine çıktık ama şuan öyle değil sevgimiz var yaşanılan şeyleri keşke tek tek anlatabilsem ama çok çoook uzun olur fotoğraf meselsi ama nolur nolmaz tehlikeye atılmamalıSiz önce kafanızı bir toplarlayın bence, ne sizin ki sevgi ne de onun ki , çocuk oyuncağına çevirmişsiniz bazı şeyleri, konu ile diyeceğim son şey ise pişman olacağın şeyleri yapma sağlıklı düşünemiyorsun çünkü.
Yaşın daha çok küçük lütfen önceliğini okuluna ver ve ne nude bir fotoğraf çekip sevgiline yolla , ne de kendi telefonunda bir nude fotoğrafın olsun.Ayrılma olayları 2 seneden önce yaşandı ve gerçekten önceki ilişkimizle şuan ki ilişkimiz bambaşka ikimizde önceden öylesine çıktık ama şuan öyle değil sevgimiz var yaşanılan şeyleri keşke tek tek anlatabilsem ama çok çoook uzun olur fotoğraf meselsi ama nolur nolmaz tehlikeye atılmamalı
Ya 2 senede tabikide bi şeyler oluyo ama ben baştan çok sıktım sırf dudağımdan öptü çekti diye ben çocuktan ayrıldım sonra hep izin alarak denedi 7 ay sonra falan öpmesine izin verdim öpüşmek desek 1,5 yıl sonra izin verdim o da haliyle bi şeyler yapmak istiyo hani günümüzde elini bile tutturmayanda var , gidip çok daha başka şeyler yapandaKaybetme korkusu ayrilmaniz gibi bi dusunce aklimda belirdiyse elinde biseyleri tutmak istiyor olabilir. Ozel anlamda ne yasadiniz ne kadae ileriye gidildi bilemem ama 2 senede bazi seyler asilmistir. Yani yollamamaniz daha hayirli olur ne zaman basimiza ne gelcegi belli mi bu hayatta?
Kaybetme korkusu ayrilmaniz gibi bi dusunce aklimda belirdiyse elinde biseyleri tutmak istiyor olabilir. Ozel anlamda ne yasadiniz ne kadae ileriye gidildi bilemem ama 2 senede bazi seyler asilmistir. Yani yollamamaniz daha hayirli olur ne zaman basimiza ne gelcegi belli mi bu hayatta? yorumumu duzeltiyorum yaşlariniz baya kucukmus ne kadar ciddiyiz biz falan desende yaş itibariyla zaten evlenmeniz falan bunlar oyle kolay hemen olacak seyler degil daha neler girecek kimlerle ayrilip kimlerle olacaksiniz ohoo
Sevgilimde fotoğraf kalamaz kesinlikle benim telefonumdada öyle bir fotoğraf olamaz o konuda sorun yok sadece fikirlerinizi merak ettimYaşın daha çok küçük lütfen önceliğini okuluna ver ve ne nude bir fotoğraf çekip sevgiline yolla , ne de kendi telefonunda bir nude fotoğrafın olsun.
Samimi bir cevaptı teşekkürlerAklı şeyinde çalışan adam, ekran görüntüsü bildirim gidiyosa başka telefondan fotosunu çeker yine de o fotoyu anlık olarak bırakmaz. Böyle bi ilişki olamaz. Böyle bi sevgi şekli olamaz etmen guzum nude budu bırak çalışın okuyun guzum
Aman diyim kuzum2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Bende çok sevdiğim için galiba alttan almaya çalışıyorum hep sonra vs şeyindeyim ama tabiki doğru fotoğraf atmadım diye ne olabilir yani benim kararlarıma saygı duymak zorundaAman diyim kuzum
Sakın ha...böyle bir şeyi insan eşine bile göndermez ölüm var kalım var...istediğin kadar guvensen bile böyle bir şeyi kabul etme.
Sonra bu genç samimi içten duygularla seni seviyorsa böyle bir istekte bulunması beni sevgisinden şuphelendirirdi seni bilmem...
Kesinlikle saygı duymak zorunda... böyle bir şeyi doğru bulmadığını söyle. Bizi de endisede bırakma .Bende çok sevdiğim için galiba alttan almaya çalışıyorum hep sonra vs şeyindeyim ama tabiki doğru fotoğraf atmadım diye ne olabilir yani benim kararlarıma saygı duymak zorunda
Bu var ya kesinlikle dogru bizim cektigimiz tum resimler silsek bile hafizada kaliyormus bu yuzden ben vadesi dolan telefonu bile parcalarim 2. El olarak falan satiyolar ya aslinda cok tehlikeli biseyAman Allahım okurken tırstım.evleniceginizin garantisi yokk bu bir
Sizi bunla şantaj edebilir bu iki
Silinen fotoğraflar bellekte kalıyor bazı telefonlar bilgisayara yükleme taparken silinen resimleri de yüklüyor
Ss alınınca bildirim geldiğini ilkkez sizden duydum sakin boyle görüntüler vermeyin.kac yaşındasınız bilmiyorum bunu yapmak cooook sakincali
kesinlikle atmayın neler oluyor bu devirde.2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Snapchat gibi uygulamalar fotoğrafları ss alınca karşı tarafa bildirim gönderiyorAman Allahım okurken tırstım.evleniceginizin garantisi yokk bu bir
Sizi bunla şantaj edebilir bu iki
Silinen fotoğraflar bellekte kalıyor bazı telefonlar bilgisayara yükleme taparken silinen resimleri de yüklüyor
Ss alınınca bildirim geldiğini ilkkez sizden duydum sakin boyle görüntüler vermeyin.kac yaşındasınız bilmiyorum bunu yapmak cooook sakincali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?