• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Tamam tatlim testi yapar yapmaz yazacagim buraya :) Kizin dis mi cikartiyor yoksa genelde onlarda daha huysuz oluyor bebekler. Tatlim dun bende 1 dilim çikolatalı ekmek ve 1 kase sutlac yedim tutamadim kendimi :( Esimde kendini bu kadar sikma nolur nolmaz diyor

evet dis cikaricak alt ta iki disimiz var cok şirin minnoş.. ama bu ay ust dişlerin cikmasi lazim gecti bile bekliyoruz... gece uyumuyo gunduzde surekli ilgilen...
kacamagini okudum kikikiki:))))
olsun.... biraz da adet olmadinya ona stres yapiyosun ondan....

evet dis cikaricak alt ta iki disimiz var cok şirin minnoş.. ama bu ay ust dişlerin cikmasi lazim gecti bile bekliyoruz... gece uyumuyo gunduzde surekli ilgilen...
kacamagini okudum kikikiki:))))
olsun.... biraz da adet olmadinya ona stres yapiyosun ondan....

Oyyy kiyamam ben ona hemen ciksinda rahatlasin insallah .aynen ya tatli krizlerim geliyor surekli

Aynen canim her cuma kilo bildirimi yapalım haftalik kac kilo oldugumuzu goruruz sabah hic bisey yemeden tartilinca dogru kiloyu veriyor diyetisyen söylemişti

Ben deneyeyimde ona gore sende baslarsin

tamam sen dene:)))

Zayıflıyayım diye o iğrenç tada maruz kalmak istemiyom:19::19: onun yerine tadı ondan biraz daha az kötü olan biberiye çayını

içiyorum :1::1:

cok igrenc degil ama 3 litre icemem ben o sekilde suyu... ben bide yesil cayi hayatima sokmak istiyorum onuda sevmiyorum ama oda ise yariyomus.. bide saglikli
biberiye cayi ne ise yariyo...

Biberiye yag yakimi icin diye biliyorum ben ama belki yanlistir 3 lt zor oluyor icmek bende en fazla 2.5 lt icebildim hep

biberiye cayi ne ise yariyo...

Biberiye bitkisi sağlığa çok yararlı olduğu gibi, mükemmel bir güzelleştiricidir. Önce bitkinin tıbbi etkilerinden söz edelim:
-Kan dolaşımını hızlandırır. Kılcal damarları açar.
-Karaciğeri tedavi eden bitkilerin başında gelir.
-Biberiye yağı,kanser tümörlerinin ve vücuttaki yağ bezelerinin zamanla eriyerek kaybolmasını sağlar.
-Sinirleri uyarır ve güçlendirir.
-Mide ve bağırsakları uyarır. Böylece sindirime (özellikle yağlı yiyecek yendiğinde) yardımcı olur.
-Hazımsızlıktan oluşan gazları söktürür.
-Safra salgısını artırır.
-İdrar söktürücüdür.
-Kadınlarda aybaşını düzene sokar. Gecikmeleri önler. İyi bir adet söktürücüdür.
-Etkili bir toniktir. (Alıntı)

Canım ben tiroit hastasıyım yani tiroit hormonum az çalıştığı için bağırsak sorunları yaşıyorum. Metabolizmam yavaş olduğu için de

kilo alıyorum malesef:14: Bende diyet yapınca metabolizmam tamamen ayaklar altında kaldı yani çalışmıyor:1: bende biberiye

içiyorum şimdi de kullanalı 3 gün oldu faydası oluyor :1::1:

Aslinda ben bu caydanda mi icsem acaba metabolizmam gayet iyi calisiyor cok sukur bakalim artik insallah kilolarimizi verip geri almayiz insallah
Ogle yemegim 1kase corba ve 1 dilim tam tahilli bugday ekmegi

Back
X