- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda ben bu caydanda mi icsem acaba metabolizmam gayet iyi calisiyor cok sukur bakalim artik insallah kilolarimizi verip geri almayiz insallah
Ogle yemegim 1kase corba ve 1 dilim tam tahilli bugday ekmegi
masal cok aydinlatici oldu:)))
hazirmi aliyosun posette varmi? hic dikkat etmedim...
Evet sizi aydınlattım![]()
Canım ben annemle aktardan aldım açık bir şekilde kekiğe benziyo biraz poşettekilere pek güvenemedim her içtiğimde kendim
demliyorum. 50 gramını 4 milyona aldık
Tamam ela şimdiden afiyet olsun bol bol yağ yaksın amin![]()
kızlar testi yaptım hamile değilim artık diyetime son gaz devam edeceğim 2 gündür spor yapamadım cuma günü annemin yanına gidiyorum ameliyat olacak çünkü diyet nasıl olur bilmiyorum
kızlar testi yaptım hamile değilim artık diyetime son gaz devam edeceğim 2 gündür spor yapamadım cuma günü annemin yanına gidiyorum ameliyat olacak çünkü diyet nasıl olur bilmiyorum
Gunaydin kizlar gec oldu biraz adetim basladi ve yataktan cikamiyorum resmen felaket agrim var galiba spor yapamayacagim bugunde adetim geldi yataga dusurdu resmen beni testi yaptiktan 2 saat sonra az az gelmeye basladi daha kahvalti bile yapamadim bu hafta kilo veremeyecegim galibaaslinda plan yapmadim ama sevinmistim ne yalan soyleyeyim neyse artik hayirlisi olsun insallah
bende zayıflamak istiyorum 70 kiloyum 1.6o boyundayım sevgilimn terketti beni intikam almak istiyorum ondan değişip zayıflayıp karşısına çıkmak isityorum bi türlü başaramadım zayıflamayı yardımcı olurmusunuz :18: