• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Aslinda ben bu caydanda mi icsem acaba metabolizmam gayet iyi calisiyor cok sukur bakalim artik insallah kilolarimizi verip geri almayiz insallah
Ogle yemegim 1kase corba ve 1 dilim tam tahilli bugday ekmegi

adette duzenliyomus... ola bilr aslinda bende bakiyim

masal cok aydinlatici oldu:)))
hazirmi aliyosun posette varmi? hic dikkat etmedim...

Evet sizi aydınlattım :1::1:

Canım ben annemle aktardan aldım açık bir şekilde kekiğe benziyo biraz poşettekilere pek güvenemedim her içtiğimde kendim

demliyorum. 50 gramını 4 milyona aldık

Evet sizi aydınlattım :1::1:

Canım ben annemle aktardan aldım açık bir şekilde kekiğe benziyo biraz poşettekilere pek güvenemedim her içtiğimde kendim

demliyorum. 50 gramını 4 milyona aldık

tamam canim saol.. bende yesil cayla biberiye aliyim...aktardan o zaman... ikisinide icerim donusumlu

Tamam ela şimdiden afiyet olsun bol bol yağ yaksın amin :16::16:

tesekkur ederim... hepimizin bol bol yaglar gitsinnnn:)))

aksam :
ac karnina gun kurusu kayisi 3 adet
3 yemek kasigi taze fasulye
2 yemek kasigi bulgur pilavi
bir buyuk kase yoğurt ustune kuru nane pul biber
1 mandalina 1kivi

İyi akşamlar hanımlar:3::3:

Bu günlük Menüm

Sabah= 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim ballı ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 sap roka + şekersiz çay + 1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün = 2 fincan biberiye çayı

Öğle= 1 porsiyon patates ezmesi + yarım domates + roka + 3 kaşık yoğurt

Ara Öğün= 1 portakal + 1 fincan limonlu yeşil çayı

Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli 1 çay kaşığı keten tohumu + yarım elma

İşte bu kadarr :42:

kızlar testi yaptım hamile değilim artık diyetime son gaz devam edeceğim 2 gündür spor yapamadım cuma günü annemin yanına gidiyorum ameliyat olacak çünkü diyet nasıl olur bilmiyorum

kızlar testi yaptım hamile değilim artık diyetime son gaz devam edeceğim 2 gündür spor yapamadım cuma günü annemin yanına gidiyorum ameliyat olacak çünkü diyet nasıl olur bilmiyorum

Günaydın kızlar Hayırlı sabahlar:3::3:

Ayy canım hayırlısı olsun bizimle devamsın o zaman güzel :) Annen için çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin amelyatta kocaman iyi

geçsin amin :16::16:

Günaydınnnn fınsuı o belirsizlik insanı yiyip bitiriyor birde kendini hazır hissetmiyorsan testi yapana kadar saatler bitmiyor yaz başında teredütte kalmıştım çalıştığım için akşam eczaneden testi alıp yapabilecektim akşama2 saat arayıp zar zor bir nöbetçi eczane bulduk testi aldık yaptık est bozuk çıktı hiç çizgi yok c.tesi günleri çalışmıyorum ben sabahı zor yaptım sabah kalkar kalkmaz eczaneye koşup 2 test birden aldım negatifi görünce rahatladım Allah her şeyin hayırlısını versin ama hayat planlarını yapmışın önceliklerini belirlemişin insan çocuğu için yapabildiğinin en iyisini yapmak ister sonuçta canından can olacak

Bu arada cuma günü kilo bildirimi yapıyormuşunuz ben yarın şehirdışında olacağım için şimdiden yazmak istedim. Adetin 2. günündeyim adet olduktan sonra çok güzel ödem atıyorum.10 gün oldu spor ve dikkatli beslenmeye başlayalı 56,6 kg tartıldım başladığım gün 57,5 kg dı. 3 gündür adet sıkıntılarım olduğu için spor yapamıyorum ve adet öncesi tatlı kacamağım oldu :26: sizlerin durumunuda merak ediyorum umarın azmini işe yaramıştır.:5:

hayirlisi funsui... suphe ortadan kalktigina gore tam gaz devam... annecine gecmis olsun... cok sikintili bir durum yoktur.. insallah... ?????

bu arda herkese gunaydin;)))
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 ince dilim sucuk
1 dilim domates
kibrit kutusu kadar peynir
acik sekersiz cay

yesil cayi ve biberiyeyi alamadim.. evden cikamiyorum anca hafta sonlari...
birazdan kahve icicem...

Gunaydin kizlar gec oldu biraz adetim basladi ve yataktan cikamiyorum resmen felaket agrim var galiba spor yapamayacagim bugunde adetim geldi yataga dusurdu resmen beni testi yaptiktan 2 saat sonra az az gelmeye basladi daha kahvalti bile yapamadim bu hafta kilo veremeyecegim galiba :( aslinda plan yapmadim ama sevinmistim ne yalan soyleyeyim neyse artik hayirlisi olsun insallah

Gunaydin kizlar gec oldu biraz adetim basladi ve yataktan cikamiyorum resmen felaket agrim var galiba spor yapamayacagim bugunde adetim geldi yataga dusurdu resmen beni testi yaptiktan 2 saat sonra az az gelmeye basladi daha kahvalti bile yapamadim bu hafta kilo veremeyecegim galiba :( aslinda plan yapmadim ama sevinmistim ne yalan soyleyeyim neyse artik hayirlisi olsun insallah

Canın sağlıklı olsun canım her şey zamanla olur sıcak su iyi geliyor koyabilirsin bide sürekli sıcak şeyler tüketmeye bak çok geçmiş

olsun canım zayıflamayı da kafana takma inşallah olur o da spor yapmasan da yediklerine dikkat ederek bu haftayı atlatabilirsin canım

:7:

bende zayıflamak istiyorum 70 kiloyum 1.6o boyundayım sevgilimn terketti beni intikam almak istiyorum ondan değişip zayıflayıp karşısına çıkmak isityorum bi türlü başaramadım zayıflamayı yardımcı olurmusunuz :18:

Yediklerime dikkat ederim ama spor yapmayincada pek bir degisiklik olmaz ama yapacak halimde yok neyse artik su agrilar bitince devam ederim

bende zayıflamak istiyorum 70 kiloyum 1.6o boyundayım sevgilimn terketti beni intikam almak istiyorum ondan değişip zayıflayıp karşısına çıkmak isityorum bi türlü başaramadım zayıflamayı yardımcı olurmusunuz :18:

Canim diyet günlüğünde daha dikkatli yiyiyorsun her yediklerini ve aktivitelerini yaz bak ozaman cok guzel kilo vermeye basliyorsun ben su an adet donemindeyim ve cok siskinligim var bakalim cuma gunu kac kilo çıkacağım kesin kilo vermis olarak cikmamda bakalim artik

eğer terkeden sevgilim bana geri döncekse 30 kilo vermeye razıyım ama diyet yapamıyorım ben sizce değişsem zayıflasam ban geri dönermi arkadaşlar morale ihtiyacım var

Back
X