• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Tatlim hic arayip sorma gormemezlikten gel ve dedigin gibi diyetini yap zayifla daha sonra hala sana donmezse senin artin kilolarinin gitmesi ve harika bir kiz olarak kalman olur umarim sadece sorun kilon olur sende bu konuda daha fazla uzulme gercekten degmiyor

Bence eğer kilo için bile terkettiyse onun için zayıflamamalısın kendin için sağlığın için zayıflamalısın yeter ki iste ve kararını ver

başaramayacağın şey yoktur :16:

Bence eğer kilo için bile terkettiyse onun için zayıflamamalısın kendin için sağlığın için zayıflamalısın yeter ki iste ve kararını ver

başaramayacağın şey yoktur :16:

masal a katılıyorum sen ver kilolarını senin değerini bilen birini bul ve mutlu ol biraz spor biraz dikkat edince zaten zayıflarsın neden diyet yapamıyorsun bir rahatsızlığın mı var?

Gunaydin kizlar gec oldu biraz adetim basladi ve yataktan cikamiyorum resmen felaket agrim var galiba spor yapamayacagim bugunde adetim geldi yataga dusurdu resmen beni testi yaptiktan 2 saat sonra az az gelmeye basladi daha kahvalti bile yapamadim bu hafta kilo veremeyecegim galiba :( aslinda plan yapmadim ama sevinmistim ne yalan soyleyeyim neyse artik hayirlisi olsun insallah

uzulme :((( herseyin hayirlisi oda olucak insallah...

bende zayıflamak istiyorum 70 kiloyum 1.6o boyundayım sevgilimn terketti beni intikam almak istiyorum ondan değişip zayıflayıp karşısına çıkmak isityorum bi türlü başaramadım zayıflamayı yardımcı olurmusunuz :18:

eğer terkeden sevgilim bana geri döncekse 30 kilo vermeye razıyım ama diyet yapamıyorım ben sizce değişsem zayıflasam ban geri dönermi arkadaşlar morale ihtiyacım var

bundan daha iyi motive mi olur ver kilolari ... bence sen bosver onu... hayat kisa... daha yazicam ama zamanim yok ... sinirlendim simdi:@

Merhaba kızlar evde çooook sıkılıyorum dört duvarla akraba olacaz yakında deli aşıklar gibi bakıyoruz birbirimize :17: Ders çalışmaktan

sıkıldım evde olmaktan sıkıldım aç hissetmiyorum ama bitkin hissediyorum kendimi bugün 250 kere zıpladım ip atlar

gibi:122::122::122: galiba beynim sulandı ondan böyleyim:1:

Merhaba kızlar evde çooook sıkılıyorum dört duvarla akraba olacaz yakında deli aşıklar gibi bakıyoruz birbirimize :17: Ders çalışmaktan

sıkıldım evde olmaktan sıkıldım aç hissetmiyorum ama bitkin hissediyorum kendimi bugün 250 kere zıpladım ip atlar

gibi:122::122::122: galiba beynim sulandı ondan böyleyim:1:

:))))) kolay gelsin... kpss mi ??Allah yardimcin olsun canim..

kizlar ogleden sonra:
1 kivi
1 muz
1 mandalina yedim
aksam :
mercimek corbasi
ince bir dilim ekmek
salata yagsiz

bolum yada brans ne??
calis bosver bikac ay caliscaksin ilerisi icin... en azindan bir amacin var... insallah kazanirsan...

Fen bilgisi öğretmenliği... Geçen sene mezun oldum canım amin çok teşekkür ederim bakalım inşallah atanırım artık :26:

Sabah
2-3 dilim sucuk + 5 yeşil zeytin + 1 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay

Ara Öğün
1 fincan biberiye çayı + küçük bi armut

Öğle
5 kaşık pirinç pilavı + 3 kaşık etli kuru fasülye + havuçlu yeşillik salatası+ yarım kepekli ekmek

Ara Öğün
1 fincan Biberiye çayı

Akşam
bu akşam acıkmadım :1::1:

Fen bilgisi öğretmenliği... Geçen sene mezun oldum canım amin çok teşekkür ederim bakalım inşallah atanırım artık :26:

ayy ne guzelll...atanirsin... calisirsan neden olmasin ki ne guzel allah kolaylik versin....insallah guzel bir puan alirsin...dersane fln gidiyomusun yoksa kendinmi calisiyosun

ayy ne guzelll...atanirsin... calisirsan neden olmasin ki ne guzel allah kolaylik versin....insallah guzel bir puan alirsin...dersane fln gidiyomusun yoksa kendinmi calisiyosun

Teşekkürler canım:54: yok malesef dershaneye gidemiyorum bulunduğum yer buna pek müsait değil evde kendim çalışıyorum bakalım

kısmet artık:17:

günaydinnn kislarrrr
bugun tammm 70.0 kiloyum yupiii:)))))
8 aralik tan beri 71.1 cakili kalmistim dieti hic bozmadim ...kilo durmasi oldu.. bugun kirdim onu... umarim bir kiloyu artik bu kadar uzun vadede vermem durma artik..o gazla sabah egzersi yaptim.. birde kahve ictim ayilmak icin.. kahvalti daha yapmadim.....

Günaydın Herkeseeeeeeeeee:3::3::3:

Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥ ♥ :16:

Başlangıç kilom = 85,2

Şuanki kilom = 83.5 :1:

Kizlar tartilmayi unuttum ve birazdan yola cikacagim malum annemin yanina gidiyorum kiyamam sabah aradi geliyormusun diye bakalim artik bu hafta kilo vermedim buna eminim spor dogru durust yapamadim kacamaklarda oldu tatli krizine girdim çok fena haftaya kadar ne olacak bakalim

Kizlar tartilmayi unuttum ve birazdan yola cikacagim malum annemin yanina gidiyorum kiyamam sabah aradi geliyormusun diye bakalim artik bu hafta kilo vermedim buna eminim spor dogru durust yapamadim kacamaklarda oldu tatli krizine girdim çok fena haftaya kadar ne olacak bakalim

Peki canım tutmaya çalış kendini hayırlı yolculuklar annenle güzel zamanlar geçir mutlu ollll:1::1:

Back
X