• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

iyi gectigine sevindim... bende acik oturiyim dedim... bi kahve yaptim kendime... bakiyodum ole ... bi kac bacak hareketi yaptim ... zaten yoruyo kiz beni( cani saolsun...) biraktim .. simdilik aksama kadar tamamlarim ....
daha yemek yapicam uffff

:1:zor yemek yapmak hele benim gibi beceriksizse daha zor bırak yemek yapmayı annem ıspanak yıka dedi onu bile hiç gözüm kesmiyo :1::1: Allah yardımcın olsun canım

:1:zor yemek yapmak hele benim gibi beceriksizse daha zor bırak yemek yapmayı annem ıspanak yıka dedi onu bile hiç gözüm kesmiyo :1::1: Allah yardımcın olsun canım

saol masalcim hergun bisey yapmak, ne yapicam derdi ufff...
ispanak yikamak ta cok gicik is yika yika bitmez Allah sanada kolaylik versin... :1:

Kizlar bende bir halsizlik yorgunluk var anlamadim gitti ders calisayim diyorum cok fazlada kafami geremiyorum masal sen konularini bitirdinmi.

Canım bu seneki gribin modası buymuş bende kafamı ayakta tutamıyordum sürekli yatıp dinlenmen gerekiyor ve nane limon iç

terlemeye çalış ancak böyle geçer. Benim konularım daha bitmedi canım tarih çalışıyorum şimdi padişahları kartona yapıştırdım her gün okuyorum şimdi sıra antlaşmalarda bakalım nolacak benim daha fizik kimya biyoloji vatandaşlık var :53::53::52::52::52:

Merhaba kızlar nasılsın neler var neler yok bakim

Menümü paylaşayım

Sabah=1 tane kepekli tost+ yarım domates+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 tane elma

Öğle=3 tane zeytinyağlı biber dolması+yarım domates+ 1 kaşık yoğurt

Akşam=1 tane portakal+2.5 tane eti form kepekli bisküvi

İşte bugünlük menüm bu kadarr:34:

selam kizlarr nasilsiniz
sabah:
1 kepek ekmegi
cecil peynir, beyaz peynir
1 yesil 1 siyah zeytin
7 ceri domates
ince dilim salam
yesil cay

oglen:
bir fincan kahve

ogleden sonra:
bir kase ev yogurdu, bir elma

aksam:
teflonda kendi yaginda kizarmis helim peynirli salata

200 er sag sol dis bacak hareketi
200 ic bacak
daha yapica birazdan kizimi uyutmamlazim :1:

Elacım bu sağ bacak veya iç bacak demişsin ya nasıl hareketler onlar faydası var mı benimde basenim varrr:14::14:

Elacım bu sağ bacak veya iç bacak demişsin ya nasıl hareketler onlar faydası var mı benimde basenim varrr:14::14:

evet masalcim cok faydasini gordum bariz belli oluyo...
basit herkezin bildigi hareketler
yan yatip bacagimi kaldirip indiriyorum 100 kere sabah oglen aksam 300 tamamliyorum artircam ama bu aralar( ayak bileklerine plates lastigi bagliyinca da guzel oluyo zorlaniyo hareket)
ic bacak gelince plates cemberim var (yada paltes topu farketmiyo)bacagimin arasina alip sikistiriyorum cemberi baya yaniyo ic kisimlar yaparken
birde emekler pozisyonda durup bacagimi yana acip kapatiyorum 30 la basladim simdi 50 kez cok zor bir hareket ayni ...ayni pozisyonda arkaya dogru da yapiyorum.... yani herkezin bildigi hareketler... ama cok etkili tv izlerken mesela yat yap..hemen ben aklima geldikce ve kizdan firsat buldukca comuyom yere:1:
goruncem hafta sonu popo basen kalmamis dedi.. bende farkediyorum cok daraldi... sikilasti... yani farketmemk mumkun degil esim bile farkediyo hergun gormesine ragmen

aslinda yuruyus bandim var ama binemiyorum cok hevesleniyorum ama kizim firsat vermiyor.. bende kizimi haliya koyup o oyalanirken hemen bu hareketleri yapiyorum hem gozumun onunde oluyo kizim... sabah ogle aksam yapiyorum .. bazen 50 yapiyorum kagida yaziyom unutmamak icin hangi hareketi kac kere yaptim diye kizim huysuzlanica onu gun boyu tamamliyorum hedef koyuyorum.. kendime

Hımm anladım elacım çok iyi bende 1 mil yani 15 dakikalık leslie den sonra bacak hareketleri yapıyorum açıp kapatma gibi benziyo yani :1:

leslie nin faydasini gordunmu ne zamandan beri yapiyorsun:))

Günaydın canım düzenli yapmıyorum ama spor yapmadığım zaman kilo vermem yavaşlıyor hemde bölgesel sorunlarım olduğu için

gitmiyor leslie beni terletiyo hemde evde yürüyüş yapmış gibi hissediyorum dışarıda yürümeyi sevmiyorum köpüşler var korkuyorum o

yüzden evde yapmak daha iyi 15 dk leslie yapıyorum ısınmaya sayıyorum onu sonrada bölgesel çalışıyorum aslında birazda beli

incitecek hareketler yok diye de tercih ettim

Günaydın canım düzenli yapmıyorum ama spor yapmadığım zaman kilo vermem yavaşlıyor hemde bölgesel sorunlarım olduğu için

gitmiyor leslie beni terletiyo hemde evde yürüyüş yapmış gibi hissediyorum dışarıda yürümeyi sevmiyorum köpüşler var korkuyorum o

yüzden evde yapmak daha iyi 15 dk leslie yapıyorum ısınmaya sayıyorum onu sonrada bölgesel çalışıyorum aslında birazda beli

incitecek hareketler yok diye de tercih ettim

gunaydin masal...
evet spor yapmayinca zor veriliyo kilolar yavasliyo... 15 dk sonra bolgesel guzelll valla duzenli yainca cok hizli cvp veriyo spor bide galiba 2,3,4,5 var bu leslie nun sen diyince baktim..

kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 dilim domates
1 ince dilim salam
1 zeytin
yarim buyuk boy kupa yesil cay

gunaydin masal...
evet spor yapmayinca zor veriliyo kilolar yavasliyo... 15 dk sonra bolgesel guzelll valla duzenli yainca cok hizli cvp veriyo spor bide galiba 2,3,4,5 var bu leslie nun sen diyince baktim..

kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 dilim domates
1 ince dilim salam
1 zeytin
yarim buyuk boy kupa yesil cay

Evet canım var ama ben onları çok yapamıyorum belim ağrıyo ama 1 mil veya 2mil yapınca çok zorlanmıyorum evet güzel oluyo sabah ve akşam 1 millik yapıyorum iyi oluyo inşallah düzenli yapmaya başlarım

Evet canım var ama ben onları çok yapamıyorum belim ağrıyo ama 1 mil veya 2mil yapınca çok zorlanmıyorum evet güzel oluyo sabah ve akşam 1 millik yapıyorum iyi oluyo inşallah düzenli yapmaya başlarım

doktora gittinmi masal belin icin

fizik tedavi yada ameliyat??? dedimi

Yok canım doktorum çok rahattı söylerken sanki ikiz çocuklarım olacakmış gibi konuşuyordu:1: Tedavisi tok canım sadece ağır

kaldırmayacaksın çok yorulmayacaksın falan filan amelyat var ama o da kesin çözüm değil ki zaten olmakta istemem dikkat etmeye çalışıyorum ama zor yani bir çarşıya falan gidince hemen kötü oluyorsun hemen de geçmiyo işte herşeyin başı sağlık üniversite zamanında o kadar çok valiz taşıdım ki ondan oldu:1: ve spora gitmiştim oradada olmuş olabilir tabi:26:

Yok canım doktorum çok rahattı söylerken sanki ikiz çocuklarım olacakmış gibi konuşuyordu:1: Tedavisi tok canım sadece ağır

kaldırmayacaksın çok yorulmayacaksın falan filan amelyat var ama o da kesin çözüm değil ki zaten olmakta istemem dikkat etmeye çalışıyorum ama zor yani bir çarşıya falan gidince hemen kötü oluyorsun hemen de geçmiyo işte herşeyin başı sağlık üniversite zamanında o kadar çok valiz taşıdım ki ondan oldu:1: ve spora gitmiştim oradada olmuş olabilir tabi:26:

ikiz cocuklarin mi:))) :1: alemsin guldurdun beni ...:1:dikkat et o zaman yerden bisey alirken dizlerini kir da al.. yataktan kalkarkende once yan don kolunla destek olup kal ole lak diye kalkma :1: bu yaşta da fitik...neyse Allah baska dert vermesin...amin

Son düzenleme:
ikiz cocuklarin mi:))) :1: alemsin guldurdun beni ...:1:dikkat et o zaman yerden bisey alirken dizlerini kir da al.. yataktan kalkarkende once yan don kolunl a destek olup kal ole lak diye kalkma :1: bu yaşta da fitik...neyse Allah baska dert vermesin...amin

Teşekkür ederim canım lak diye kalkmam:1::1: ayy evet gencecik yaşımda çürük oldum ne dersen var:18:Ayy daha evlenmedim bile ühü ühü ühü:1::1: Amin canım hiçbirimiz dert görmeyelim inşallah:16:

Back
X