• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Günaydın Hayırlı sabahlar:3:

Bugün forumda gezinirken yazınla karşılaştım ve nedense çok tanıdık geldi aynı ben gibi:1: tabi ben evli değilim daha ama herkesin

beni öyle sevmesinden hiç hoşlanmıyorum çok sinir bozucu:50: bende 23 yaşındayım ve kpss ye hazırlanıyorum 167 boyum ve kilom

şuan 86:17: 90 ile başladım kalori takibi yaparak diyet uyguluyorum kendime 19 gün oldu başlayalı vermem gereken 20 kilom var

bende sana katılabilirim :16::16::16:

Cok mutlu olurum canim birbirimize destek olarak kilo vermek cok guzel insan bazen yok olmuyor deyip birakacak oluyor ama burada arkadaslar vazgecmemeni engelliyor :)
bende kpssye hazirlaniyorum canim sozde bu ayin sonuna kadar konularimi bitirecektim ama malesef ocak ayina kaldi
Bu arada sabah siyah kuru uzum ve 1 bardak nescafe ictim bugun gec uyandim gece gec yatmistim

Cok mutlu olurum canim birbirimize destek olarak kilo vermek cok guzel insan bazen yok olmuyor deyip birakacak oluyor ama burada arkadaslar vazgecmemeni engelliyor :)
bende kpssye hazirlaniyorum canim sozde bu ayin sonuna kadar konularimi bitirecektim ama malesef ocak ayina kaldi
Bu arada sabah siyah kuru uzum ve 1 bardak nescafe ictim bugun gec uyandim gece gec yatmistim

Eveetttt:70: Pes etmek yok yolumuza devam her şey güzel olana kadar :46::46::46:

Bende bitiremedim daha ne sen ne mezunusun hangi branştan gircen sınava ?

Ben fen bilgisini bitirdim geçen sene bu sene de evde hazırlanıyorum bide alan sınavı çıktı çok azdı zaten konularımız neyse bakalım

hayırlısı artık :16:

Eveetttt:70: Pes etmek yok yolumuza devam her şey güzel olana kadar :46::46::46:

Bende bitiremedim daha ne sen ne mezunusun hangi branştan gircen sınava ?

Ben fen bilgisini bitirdim geçen sene bu sene de evde hazırlanıyorum bide alan sınavı çıktı çok azdı zaten konularımız neyse bakalım

hayırlısı artık :16:

Ben isletme mezunuyum canim esim fen bilgisi ogretmeni Allah kolaylik versin size bizden daha zor isiniz gercektende Allah hepimizin yardimcisi olsun

Evet pes etmek yok verecegiz bu kiloları ve cok guzel olqcagiz insallah

evet kızlar 60 dk. yürüyüş yaptım 710 kalori verdim 6 km yürüdüm :21: duş alamadım sular kesilmiş:43:
öğle yemeğim 4 kaşık kuru fasülye başka hiçbişi yemedimçok acıkırsam ayran yapacağım kendime

evet kızlar 60 dk. yürüyüş yaptım 710 kalori verdim 6 km yürüdüm :21: duş alamadım sular kesilmiş:43:
öğle yemeğim 4 kaşık kuru fasülye başka hiçbişi yemedimçok acıkırsam ayran yapacağım kendime

valla supersinnnnn:))))
bende kahvaltimi
simit peynir haslanmis yumurta ile yaptim
oglen bisey yemedim 2 kahve ictim...aksama kepekli makarna salatasi yapicam bu arda 400 grm almisim:((( bozmadim rejimi adet siskinligi galiba

valla supersinnnnn:))))
bende kahvaltimi
simit peynir haslanmis yumurta ile yaptim
oglen bisey yemedim 2 kahve ictim...aksama kepekli makarna salatasi yapicam bu arda 400 grm almisim:((( bozmadim rejimi adet siskinligi galiba

Olabilir canim bende bekliyorum gunu ama daha olmadi 2 gun daha bekleyecegim bakalim olmazsa test alacagim hayirlisi

Menü paylaşımı yapıyor musunuz bilmiyorum yeniyim daha:1: Ama yine de sizlerle paylaşayım

Sabah
Yarım patates haşlamasından 2 yumurtalı omlet
1 şekersiz çay
2 dilim ekmek

Öğle
1 porsiyon Fırında patates köfte

Ara Öğün=Limonlu yeşil çay

Akşam
1 Yeşil elma

İyi akşamlar:3::3::3:

Menü paylaşımı yapıyor musunuz bilmiyorum yeniyim daha:1: Ama yine de sizlerle paylaşayım

Sabah
Yarım patates haşlamasından 2 yumurtalı omlet
1 şekersiz çay
2 dilim ekmek

Öğle
1 porsiyon Fırında patates köfte

Ara Öğün=Limonlu yeşil çay

Akşam
1 Yeşil elma

İyi akşamlar:3::3::3:

Yapiyoruz tatlim bende tost yedim aksam hatta yarim saat once cok erken yedim sorma :) baska bisey yemedim

Gunaydin canim :))))

bugun nasilsin funsui
ben bisey yemedim...
7 de kalktim bir fincan kahve ictim
simdide bir fincan iciyorum canim bisey yemek istemedi...
acikirsam kepek ekmegine tost yapicam... bugun ilk defa tartilmadim.. 3 aydir diyetteyim hergun ac karnina ayni saatte tartiliyorum.. artik kilo vermem yavasladi...birazdaha spor yapmam gerekiyo artik sabredersem haftada bir tartilcam:)))

bugun nasilsin funsui
ben bisey yemedim...
7 de kalktim bir fincan kahve ictim
simdide bir fincan iciyorum canim bisey yemek istemedi...
acikirsam kepek ekmegine tost yapicam... bugun ilk defa tartilmadim.. 3 aydir diyetteyim hergun ac karnina ayni saatte tartiliyorum.. artik kilo vermem yavasladi...birazdaha spor yapmam gerekiyo artik sabredersem haftada bir tartilcam:)))

Iyiyim canim tesekkurler bende 9 da kalktim kahvaltimi yaptim bitki cayi iciyorum esim evde oldugu icin ancak kahvalti yaptim ben haftaya carsamba tartilirim artik bakalim hafta sonu annemlere gidecegoz insallah kilo almam :)

Iyiyim canim tesekkurler bende 9 da kalktim kahvaltimi yaptim bitki cayi iciyorum esim evde oldugu icin ancak kahvalti yaptim ben haftaya carsamba tartilirim artik bakalim hafta sonu annemlere gidecegoz insallah kilo almam :)

bende babamlara gitigimde.. yengem(abimin esi) diyet yok buraya gelince diyeti boz zaten nadir gorusuyoruz.. diyo valla ben kesin tavrimi koydum... diyet benim diyet size ne oluyo ...ben yemiyom icmiyom size ne dedim....yeme kismina karismayin diyorum..artik beni biliyo... hic karismiyo...artik ... etrafimdakilerde artik rejim yaptigimi kabullendi...esim sen olmasan bende yemem derdi disariciktigimizda... o yesin diye bende yerdim... simdi disarda bana hemen salata yiycemiz bi yer ariyoruz...o kendi keyfine bakiyo evdede ole ben yemek yapiyorum ... kendime de diyet biseyler artik o kadar kabullendiki... normal bir rutin gibi...onceden cikolata alirdik alisverislerde buskuvi vs simdi 3 aydir evimde yok ole seyler biri gelince aliyoruz ama ben doknmuyorum bile... gazli icecek hic birini icmiyorum... sen kararli olursan zaten herkes cok cabuk alisiyo duruma...

aslinda bunlari cok onceden yapmam lazimdi
artik hayatimdan cikardim gazli icecekleri... tatli turu seyleri... yemesem olcek degilim ya.... kilo verincede korumak istiyorum bu duzeni... ben zayif oldugumda daha mutluyum... bi kac saniyelik hazlar... sonrasinda mutsuzluga donusuyo....
neyse gaza getirim dedim seni:)))))

Kesinlikle haklisin canim Allahtan bizimkiler o konuda zorlamiyorlar cunku cok asiri kilo aldim bu sefer daha onlar diyorlar dikkat et diye ama teyzemler ve yengem bu konuda hem yeme diyorlar hemde bu kez son olsun bi daha yeme diyorlar :) ama bu sefer kararliyim

Kesinlikle haklisin canim Allahtan bizimkiler o konuda zorlamiyorlar cunku cok asiri kilo aldim bu sefer daha onlar diyorlar dikkat et diye ama teyzemler ve yengem bu konuda hem yeme diyorlar hemde bu kez son olsun bi daha yeme diyorlar :) ama bu sefer kararliyim

zaten hayatimizda hep bole seyler cikmiyomu yok bayram yok yilbasi yok bu hafta burdayiz eeer her zaman bi bahane olacak... o yuzden kabullendirdim ben.... bana karismayin diyorummm

Back
X