Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
funsui bu arda kilo verirken kendime bakim da yapiyorum... saclarima yag suruyorum...haftada 2gun.. yuzume hergun nemledirici suruyorum bazen maske yapiyorum yuz temizligi yapiyorum.. vucudumu keseliyorum sonra kabak lifi ile masaj yapiyorum kan dolasimi icin.. yani kendimi kople bakima aldim :)))bu iyi hissetmemi sagliyo.. rejimede motive ediyo..degisim yasadigimi hissettiriyo.. tavsiye ederim... iyi hissedeceksin...
Supersin canim azmine hayranim bu aralar yuzumde ilk kez puturlesme oldu 2 gundur kese felan yaptim ama fayda etmedi
benim simdiye kadar 20 kiloya yakin verdim.. 90 85 ken biraz bozuktu zamanla yuzdede yaglanma azaliyo galiba... onceden yag gozenekleri vardi daha bozuktu kilo verince o da ortadan kalkiyo... yuzune kese yapma bence yuz cok hassas uygun bir temizlici ve nemlendirici kullan... ben yas maya ve azicik balla maske yapiyorum... arada
valla bu aralar cok azimliyim birazdaha kilo verip sacimi boyatacam:))) tam bir degisim olsun istiyorum... kendimi motive ediyorum..kilolarda gidecek baska yolu yok..:)))
Canim ilk kez yuzum boyle oldu anlamadim bir an once bende en azindan 5 kilo versem super olacak gerisi gelir su 1 ayda versem su kiloyu dahada motive olacagim
kendini nasil iyi hissedeceksen onu yap karali ol yeter...Valla harikasin canim sana hayranim gercektende birazdan spor yapmaya baslayacagim 3 gundur yapmadim hic bugunde canim bisey istemedi acaba isvec diyetinemi baslasam cok agir ama gecen yil 1 hafyada 4 kilo vermistim
belki strestendir kafana takma.. vericeksin bu ay bes kilo 70 leri goreceksin.... o zaman daha motive olacaksin bak gor.. hadi spor yap yada ip atla:)))) ip cambazim benim:))
tamam hemen gidip koşu bandında ter atayım biraz çok fena hırs yaptım şuan
tamam bekliyorum kac dakka kac metre kac kalori... yaz buraya.. hadi bakalim.. bol suuu ic...
seni tebrik ediyorum hatta bu kararı almakta geç bile kalmışsın zararın neresinden dönersen kardır. Zaten bu kilolar hep erteleye erteleye birikiyor. seni sonuna kadar destekliyorum. eşinde benim eşim gibi çaktırmadan kilo aldığını söylüyor. Benimde fazladan 5-6 kilom var yeni başladım 1 ay civarında vermeyi düşünüyorum hayatına sporu dahil etmen çok iyi olmuş sporla kas yaparsın ve karlarını güçlendirirsin güçlü kaslar daha çok kalori harcar bide sağlıklı beslendinmi gerisi zaten gelir bende kondisyon bisikleti aldım benim kalçalarım vücuduma göre orantısız büyük bü yüzden tercih ettim. evde akşamları işten döndükten sonra yemeğe oturuyoruz. yemekten 1 saat kadar sonra bisiklet sürüyorum tv karşısında 45 dk . Sakın yılma zaten kilo vermeye başlıyınca insan daha çok hırslanıyor. sevgiler :)
66 dakika 6.18 km ve 750 kalori yaktim ip atlayacak halim kalmadi
evet kesinlikle haklısın daha önce başlasaydım belkide şuan 15 kilo çoktan vermiş olacaktım ve en azından eski elbiselerimi giyebilecektim hatta zayıf bir gelin olabilirdim ama olmadı iradem zayıf hele düğün zamanı sürekli şehir dışına çıkmam diyetimi sporumu kötü etkiledi 73-74 kiloda gelin oldum 42 beden bir gelinlikleeşimle tanıştığımızda 60 kiloydum ve 38 bedendim şuan çok şişkoyum en azından hamile kalmadan önce bu kiloları verip daha sonra sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum :) eşim her konuda destek oluyor bana tabi imalarını ben çok takıntı yapıyorum ve iradesizliğim yüzündende hep bırakıyorum ama bu kez burda arkadaşlarımın desteğiyle vereceğim bu kiloları ve asla bir daha doğum hariç bu kiloya çıkmayacağım 60 kiloya indikten sonra 55 kiloyada ineceğime inanıyorum inşallah desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim çünkü çok iradesiz biriyim
![]()
bende geçen perşembeden beri dikkat etmeye başladım. vermek istediğim 6 kg var. kilolarım aslında bölgesel bu yüzden kondisyon bisikleti aldım ve akşamları yemekten 1 saat sonra 45 dk çalışıyorum. iradesizlik konusunda bende pek iradeli sayılmam çalışıyorum vee işten eve gittiğimde açlıktan gözüm dönmüş oluyor. artık daha direçli olmaya karar verdim. çünkü kilo mutsuz ediyor insanı. kaç gün oldu başlayalı tartıldın mı hiç?