• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

Daha 5 gun oldum ama hafta sonu hic spor yapamadim esim evde oldugundan ama karar aldik birlikte hava guzel oldugunda disarida yürüyüş yapacagiz yoksa evde kosu bandinda yapacagiz tartildim bugun 800 gr vermisim daha hafta sonu pek ozensizdim ama bundan sonra ozensiz olmak yasak

5 günde yaklaşık 1 kg çok iyi uzmanlar haftada 1 kg dan fazla verilmesinin sağlık açısından iyi olmadığını söylüyorlar sen şu an ideal durumdasın

5 günde yaklaşık 1 kg çok iyi uzmanlar haftada 1 kg dan fazla verilmesinin sağlık açısından iyi olmadığını söylüyorlar sen şu an ideal durumdasın

canım yarın hafta olacağım bugün merak edip tartıldım 81,9 gösterdi tartı yarına kadar inşallah 900 gr daha vermiş olurum umarım mutlu oldum ne yalan söyeleyeyim haftaya 7 li rakamları görürüm inşallah hafta sonu kaçamak yapmasam spor yapmış olsaydım belkide bu hafta 7 li rakamları görebilirdim neyse bu kadarına da şükür :)

bugünkü kahvaltım 1 bardak nescafe ve avuç içi kadar tam tahıllı buğday ekmeği yine kahvaltı havasında değilim ya offf :(
şidi spora başlıyorum yine 700-800 arası kalori yakmaya çalışacağım

kilo vermissin:)) cok iyi 70li rekama cok az kaldi... 70 leri gorunce dadada hirslanacaksin ...

benim kiz gece hic uyumadi.. sabah 4:30 yatti 5:30 geri kalkti zombi gobiyim sabah bidaha uyuttum.. ben de yaninda uzandim.. sanirim dis cikarcak... az once biseyler yedim hic canim bisey istemedi.. bir fincan tek sekerli nescafe enerji versin diye . iki grisini biraz peynir...

kilo vermissin:)) cok iyi 70li rekama cok az kaldi... 70 leri gorunce dadada hirslanacaksin ...

benim kiz gece hic uyumadi.. sabah 4:30 yatti 5:30 geri kalkti zombi gobiyim sabah bidaha uyuttum.. ben de yaninda uzandim.. sanirim dis cikarcak... az once biseyler yedim hic canim bisey istemedi.. bir fincan tek sekerli nescafe enerji versin diye . iki grisini biraz peynir...

Allah kolaylik versin canim kiyamam hem sana hem kizina evet canim bugunku fark 1, 400gr olarak gozukuyor hadi hayirlisi az kaldi simdi sporumu bitirdim daha 1 saat 6 km 700 kalori yaktim simdi ogle yemegi yiyecegim

sabah bişey yemediğim için öğleni biraz abarttım ama ekmek hiç yemedim 3 kaşık pilav 3 kaşık biber yemeği ve 3 kaşık yoğurt 1,5 lt su içtim şimdiye kadar

Allah kolaylik versin canim kiyamam hem sana hem kizina evet canim bugunku fark 1, 400gr olarak gozukuyor hadi hayirlisi az kaldi simdi sporumu bitirdim daha 1 saat 6 km 700 kalori yaktim simdi ogle yemegi yiyecegim

tesekkur ederim funsui bugunum zor gecti bakalim gece nasil olacak...1 saat yurumussun... cok iyi gidiyosun... :)))) bole gidersen... cok hizli bir sekilde vericeksin kilolari...:))))))

tesekkur ederim funsui bugunum zor gecti bakalim gece nasil olacak...1 saat yurumussun... cok iyi gidiyosun... :)))) bole gidersen... cok hizli bir sekilde vericeksin kilolari...:))))))

inşallah canım bu kez yılmak yok gitmesi lazım bu kiloların hem yaşlı hemde çirkin görünüyorum eski resimlerimdeki hallerimi özlüyorum resmen ne güzelmişim :( ama verip tekrar güzel olacağım kararlıyım

aşkam yemeğimi yazmamışım 3 kaşık kuru fasulye 1,5 kaşık bulgur ve 3 kaşık biber yemeği tabi birde yoğurt 2 lt su içtim

inşallah canım bu kez yılmak yok gitmesi lazım bu kiloların hem yaşlı hemde çirkin görünüyorum eski resimlerimdeki hallerimi özlüyorum resmen ne güzelmişim :( ama verip tekrar güzel olacağım kararlıyım

aşkam yemeğimi yazmamışım 3 kaşık kuru fasulye 1,5 kaşık bulgur ve 3 kaşık biber yemeği tabi birde yoğurt 2 lt su içtim

motive olmak icin buzdolabina o resimleri koya bilirsin....:))) sadece bir oneri:))))
bu arda gunaydin :)))
yeni birgun:)))
hada kahvalti yapmadim...
bebegim simdi sabah uykusunda sabah 6 da kalkiyo tekrar bu saatte yatiyoruz bende biraz dinlenicem... dun cok yorgundum buna ragmen bacak egzersizlerimi artirdim bir haftadir bir grm vermiyordum bugun 200 grm vermisim... artik 71 kiloyum.. bide regl oldum sanirim bu hafta hic veremem... siskinlik felan ama olsun bozmak yok.. durakladiktan sonra bozmasan daha hizli veriyosun...

Gunaydin canim bugun tartida 81.4u gordum :) 100gr daha verseymism tam 2 kilo vermis olacaktim ama olsun insallah haftaya kadar 7li rakamlari gorurum
Sabah kahvaltim buyuk bir kasarli tost ve limonata bugun odullendirdim kendimi :) daha dikkatli olmam lazim ama dayanamadim bugun

Gunaydin canim bugun tartida 81.4u gordum :) 100gr daha verseymism tam 2 kilo vermis olacaktim ama olsun insallah haftaya kadar 7li rakamlari gorurum
Sabah kahvaltim buyuk bir kasarli tost ve limonata bugun odullendirdim kendimi :) daha dikkatli olmam lazim ama dayanamadim bugun

tebriklerrr gerçekten çok iyi gidiyorsun. tost ekmeğin beyaz ekmek değilse ve limonatan az şekerli ev yapımıysa sorun olmaz sanırım :)))

tebriklerrr gerçekten çok iyi gidiyorsun. tost ekmeğin beyaz ekmek değilse ve limonatan az şekerli ev yapımıysa sorun olmaz sanırım :)))

Yok canim tost ekmegim tam tahilli bugday ekmegiydi limonatam ev yapimi degildi bardagin yarisi uludag limonata sekersiz yarisi suydu spor yapmadim bugun ama ne olursa olsun yapacagim er yada gec demiyecegim :)
ogle yemegimi daha simdi yiyiyorum 1 kase kuru fasulye yogurt ve 1 kasik bulgur pilavi (sonunda pilav bitti az az yiyince hep kaldi) :)

Bugun malesef 45 dk yuruyebildim 520 kalori ve 4.32 km yurudum bugun 15 dk erken bitirdim :(

koşu bandı dahamı çok kalori yaktırıyor yaa :43: ben 45 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum göstergesine göre 400-450 kalori falan yakıyorum 450 kalori yaa bir çikolataya eş değer resmen :(((

koşu bandı dahamı çok kalori yaktırıyor yaa :43: ben 45 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum göstergesine göre 400-450 kalori falan yakıyorum 450 kalori yaa bir çikolataya eş değer resmen :(((

Gunaydin kizlar
galiba canim ama ben egimli yuruyorum birde 6 da yuruyorum arada kosuyorum ama resmen pert oluyorum ve kipkirmizi oluyorum :) 1 saatte egimli yuruyunce en az 700 750 kalori yakiyorum ip atlamaya halim kalmiyor

merhaba arkadaşlar ilk kez diyet günlüğü tutacağım bugün itibariyle diyetime başladım umarım hiçbir şekilde bırakmam yoksa bu benim dahada şişman olmamı değiştirmeyecek. 83,3 kiloyum ve 1,60 boyundayım yaşım 29 hayatımda 70li rakamlara alışamadan 80li rakamlara alışamamaya çalışıyorum ve artık eşiminde tombişim ve göbüşüne bak demesinden nefret eder hale geldim kıyafetlerimi anlatmak bile istemiyorum 38 bedenlerden şuan 44 bedene kadar çıktım :( bana destek olursanız çok mutlu olurum ilk kez bir siteye bu şekilde yazı yazıyorum neyse diyetime gelelim listemi kendim belirliyorum

UYANINCA

2 BARDAK SU
1 TARÇIN,1 DİLİM LİMON ,1 DİLİM ELMA VE 1 ÇAY KAŞIĞI ELMA SİRKESİ

SABAH
1 DİLİM TAM TAHILLI BUĞDAY EKMEĞİ
SALATALIK,DOMATES
1 DİLİM PEYNİR
1 BARDAK YEŞİL ÇAY

Günaydın Hayırlı sabahlar:3:

Bugün forumda gezinirken yazınla karşılaştım ve nedense çok tanıdık geldi aynı ben gibi:1: tabi ben evli değilim daha ama herkesin

beni öyle sevmesinden hiç hoşlanmıyorum çok sinir bozucu:50: bende 23 yaşındayım ve kpss ye hazırlanıyorum 167 boyum ve kilom

şuan 86:17: 90 ile başladım kalori takibi yaparak diyet uyguluyorum kendime 19 gün oldu başlayalı vermem gereken 20 kilom var

bende sana katılabilirim :16::16::16:

Back
X