• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20-25 kilo vermek istiyorum

hosgeldin aysegul sen vermek istersen sana destek olurum seve seve :))) boyun uzunmus bu bir avantaj ... emzirdigin icin... siki bir diyet yerine daha dikkatli olmalisin tatli yeme... porsiyonlarini kucuk tut. birazda bolgesel hareketler yapmalisin emzirdigin icin kolay verirsin sadece biraz dikkat.. ve irade 15 kilo verilmicek bi kilo degil.

sağol canım cevabını görünce çok sevindim.. inşaalah bugün başladım spora ve düzenli beslenmeye. tatlı konusunda daha dikkatli olacağım inşaalah. bebeğim biraz mız mız. çok fazla vakit bulamıyorum kedime. ama bundan sonra en az 30 dakika bisiklet kulanıyorum. bakalım nasıl gelişme göstereceğim. valla bu denemede olmazsa artık diyetisyene gideceğim.. peki sen kilo verebildin mi cnm? merakımı mazur gör lütfen

iyiyim canimmmmmm:))) simdi disari biraz gezmeye gidicez:)))) kilom ayni halla dun diyeti bozmadim ...bugun egzersiz yapmadim gelince yapicam sabahtan beri ortalik topluyom:)) egzersiz sayilir sen nasilsin ??

Tabiki canım hareket ediyorsun sonuçta çok iyi :16: bende iyiyim çok şükür sabah başım çatlayacak gibiydi ama şimdi iyi gibiyim ders

çalışıyorum hava İzmir'de kapalı sanki akşam gibi biraz içim sıkılsa da idare ediyorum:34:

Eşinle iyi gezmelerrrrrrr:3::3:

sağol canım cevabını görünce çok sevindim.. inşaalah bugün başladım spora ve düzenli beslenmeye. tatlı konusunda daha dikkatli olacağım inşaalah. bebeğim biraz mız mız. çok fazla vakit bulamıyorum kedime. ama bundan sonra en az 30 dakika bisiklet kulanıyorum. bakalım nasıl gelişme göstereceğim. valla bu denemede olmazsa artık diyetisyene gideceğim.. peki sen kilo verebildin mi cnm? merakımı mazur gör lütfen

verdim canimm... benimde bir bebegim var 11 aylik ... ben 101 kilo ile dogum yaptim .90 kiloyla ciktim emzirdim 6 ay .5 kilo verdim.. tatli felan hic yemedim bol su ictim sut icin... simdi siki diyetteyim.15 kiloda diyetle vetdim toplam 20 kilo.. suan 70 kiloyum.. ama bu aralar. durdu pes etmek yok
benimde pek spora vaktim yok sma aklima geldikce egzersiz yapiyor gun icinde

Tabiki canım hareket ediyorsun sonuçta çok iyi :16: bende iyiyim çok şükür sabah başım çatlayacak gibiydi ama şimdi iyi gibiyim ders

çalışıyorum hava İzmir'de kapalı sanki akşam gibi biraz içim sıkılsa da idare ediyorum:34:

Eşinle iyi gezmelerrrrrrr:3::3:

masalim tesekkurler .. aksam gorusuru

verdim canimm... benimde bir bebegim var 11 aylik ... ben 101 kilo ile dogum yaptim .90 kiloyla ciktim emzirdim 6 ay .5 kilo verdim.. tatli felan hic yemedim bol su ictim sut icin... simdi siki diyetteyim.15 kiloda diyetle vetdim toplam 20 kilo.. suan 70 kiloyum.. ama bu aralar. durdu pes etmek yok
benimde pek spora vaktim yok sma aklima geldikce egzersiz yapiyor gun icinde

7 aylık bir kızım var ve emziriyorum. bu fırsatı ideğerlendirip artık kilo verme zamanı.. kendimi bildim bileli balık etliyiyim.. artık istemiyorum bu kiloları :(

7 aylık bir kızım var ve emziriyorum. bu fırsatı ideğerlendirip artık kilo verme zamanı.. kendimi bildim bileli balık etliyiyim.. artık istemiyorum bu kiloları :(

tamam verelim o zaman:))) simdi basladin dimi :)) ama sen biraz daha esnek ol cunku emziriyosun...

aksam yemegimi disarda yedim. saat 5 te
salata bar vardi... bende iceberc ten biraz domates ve salatalik aldim birazda misir... 6 parmak kofte(kofteler cok kucuktu) ve ayran
ekmek yok esim bide tatli yedi baklava ve kesme dondurma ama beeeen yemedimmmm:))))
aksam ki menumde bu. daha da bisey yemem... simdi evdeyim kahve icicem....o kadar
masal bu arada yesil cay aldim yaprakli burda avm de organik urun satan bir yer vardi tarhana felan gibi ama biberiye cayi yoktu neyse artik su yesil caya basliyim :)))

Son düzenleme:
aksam yemegimi disarda yedim. saat 5 te
salata bar vardi... bende iceberc ten biraz domates ve salatalik aldim birazda misir... 6 parmak kofte(kofteler cok kucuktu) ve ayran
ekmek yok esim bide tatli yedi baklava ve kesme dondurma ama beeeen yemedimmmm:))))
aksam ki menumde bu. daha da bisey yemem... simdi evdeyim kahve icicem....o kadar
masal bu arada yesil cay aldim yaprakli burda avm de organik urun satan bir yer vardi tarhana felan gibi ama biberiye cayi yoktu neyse artik su yesil caya basliyim :)))

Ohh iyi yapmışsın canım kocamannnn aferin sanaaaaa :46::46::46:

Yeşil çayda çok faydalı canım ben bazen onu da içiyorum bünyem birşeye çok alışmasın diye inşallah sana çoook iyi gelir bütün

yağlarını yakar:34::34:

Musmutlu iyi akşamlar kızlarrr:16::16:

Menü paylaşımı yapayım sizlere:1:

Sabah = 1 haşlanmış yumurta + 3 dilim keçi peyniri(teflonda kızarttım yağsız hoş oldu :)) + yarım domates + yarım salatalık + 1,5

yemek kaşığı yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 1,5 dilim tam buğday ekmeği (Amma da yemişim :39: )

Ara Öğün= 1 fincan Biberiye çayı

Öğle= dünden kalan patatesli karnıbahar graten + yarım domates + 1 tane salatalık

Akşam= 1 yeşil elma + 2 badem + 3 fındık + 1 elmalı top

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı + yarım kuru kayısı

işte böylee kızlarr:16::16:

tamam verelim o zaman:))) simdi basladin dimi :)) ama sen biraz daha esnek ol cunku emziriyosun...
bügün başladım yeni yıl ile gitsin kilolar dedim. artık sıkıldım balık etli olmakdan.. evet haklısın yiyecek konusunda birazcık esnek olacağım ama aşırıa kaçmayacağım. herşeyden önce spora başladım artık düzenli olarak yapıyorum:46:

bende bisiklet kullanıyorum netten yaptığım araştırmalarda çok zorlanmayacak seviyede 40-45 dk sürmek gerekiyormuş. Çünkü durmadan yapılan sporun ilk 30 dk o bölgenin ısınmasını sağlıyormuş ve sonrasındaki 10 dk da yağ yakımı gerçekleşiyormuş pedalın direncinin az olmasıda amaç kasları şişirmek değil güçlü karlar elde edip o kaslar sayesinde kalori harcamakmış. son olarak bisiklete binmeden bir kaç dk bacağı germe hareketleri yapılmalıymış ve indikten sonrada aynı şekilde kasları şiş bırakmamlıymış bacağı bir kaç germe hareketi yapılmalıymış. kendi bilgilerimi paylaşıyım dedim belki yararı olur :))

gunaydin kizlar :)))

bu gunku kahvaltim yazicam ama neyi ne kadar yedigimi bilmiyorum kahvaltida tabagima alirdim yediklerimi kizimla ugrasmaktan neyi ne kadar yedigimi bilmiyorum:)))) kepek ekmegi yemedim (biraz corek vardi onun icin ekmek yemedim)sanirim bir kac dilim salam domates peynir ,kasar cecil peynir yedim... 1 tanede zeytin...
arkasina yesil cay ictim...

birazdan kahvemi icicem:))))

Kizlar nasilsiniz gelen gidenden yazamiyorum hic nasil gidiyor kilo verme isi ben burada tam uygulayamiyorum yarin tartilacagim bakalim

fusui annene çoook geçmiş olsun inşallah hemen ipiyi olur sende kendine dikkat et hasta olma emi sıcak şeyler tüket ve vitamin al:34:

Back
X