- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 aralik pazar. 71.2
11 aralik çarş. 71.2
14 aralik cumarts. 71.2
17 aralik sali. 71.6
21 aralik cumarts 71.1
22 aralik pazar. 70.8 24aralik sali. 70.4
27 aralik cuma. 70.0
02 ocak. 70.4
03ocak. 70.2
kaydediyorum kilolarimi... bir aydir 1 kilo 20 kilodan sonra durdu.. olsun almiyorumya...
masal 2 gun siki yapicam sonra 2 gunde piric lapasi 4 gun ne olacak bakalim.... vucudu sasiram lazim:)))
Günaydın kızlarrrhayırlı Sabahlar
Dün akşam internet bağlantımız gittiği için menü paylaşımı yapamadım şimdi yapayım
Sabah= 1 kase yulaf ezmeli nestle nesfit + 1 adet kuru kayısı
Öğle= 1 porsiyon etli yeşil fasülye + 2 dilim ekmek
Ara Öğün= 1 badem + 3 fındık + biberiye çayı
Akşam= 4 kaşık yoğurt+1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 2 elmalı top
elaprenses pirinç lapası pek sağlıklı durmuyor salataya falan yönelsen vücut drencinide düşürmemiş olursun :)))
masal öğünlerin ne kadar az ben bu şekilde yesem 3. gün krize girerim
bu aralar cok sik salata yiyorum zaten etli satata sezar salata kofte salata:))) vs vs ...kilo veremiyorum bu aralar bir ay olmak uzere...vucudumu sasirtmam lazim .. pirincide satalayla karistirip yemeyi dusuyorum. pirin diyetlerine bakiyodum bende 2 gun yapicam zaten.. bugun karnibahar la baslicam...
Elacım belki de vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır sağlıklı beslen pirinç lapası yerine brokoli gibi besinler al canım pirinç aksi etki
yapmasın sonra hem bağırsaklarından olma hemde bebişin var :26: Yine sen bilirsin tatlım ama bence öyle![]()
Elacım belki de vücudunun dinlenmeye ihtiyacı vardır sağlıklı beslen pirinç lapası yerine brokoli gibi besinler al canım pirinç aksi etki
yapmasın sonra hem bağırsaklarından olma hemde bebişin var :26: Yine sen bilirsin tatlım ama bence öyle![]()
Canım istersen pilav yerine bulgur tercih edebilirsin diyetlerde bulgur öneriyorlar
* Bulgurun enerjisi 360 kalori, pirincin 370
* Bulgurun şeker içeriği 51,8 gram pirincin 79 gram (pirinçin olumsuz olarak glisemik indeksi çok daha yüksek)
* Bulgurun lif içeriği 13,2 gram pirincin sadece 1,3 gram.
* Bulgurun Protein içeriği 23,15 gram, pirincin sadece 7,13 gram.
* Bulgur, daha yüksek protein içeriği, daha düşük glisemik indeksi, 10 kat daha fazla lif içeriği ile pirinçten çok daha faydalı bir
besindir.
Özetle: PİRİNÇ İYİDİR AMA BULGUR ÇOK DAHA İYİDİR!(Alıntı)
Küçük bir bilgi canım paylaşayım dedim![]()
c.tesi çalışmak istemiyorumm eşim evde hasta yatıyorbir sürü ev işi beni bekliyorr vee yorgunum
moralim sıfır
c.tesi çalışmak istemiyorumm eşim evde hasta yatıyorbir sürü ev işi beni bekliyorr vee yorgunum
moralim sıfır