- Konu Sahibi imporatogrly
-
slmmmm bende 23 yasında ( 24 gün almış ama 24 kabul etmeyen ve 23 diyen) 2 çoçuk annesi kızım 4 yaşında oglum 10 aylıkk işte böyleee ev hanımıyımmm
hoşbuldum canımmm naber nasılsınn
aaa nakadar güzel canım hoşgeldin aramızaslmmmm bende 23 yasında ( 24 gün almış ama 24 kabul etmeyen ve 23 diyen) 2 çoçuk annesi kızım 4 yaşında oglum 10 aylıkk işte böyleee ev hanımıyımmm
bende 23 yaşındayım kızlar..prensesim 3,5 aylık.ben aslında bilgisayar programcısıyım ama evlendiğimden beri, eşimle çalışıyorum.müzik sektöründeyiz albüm kayıt mix mastering gibi işlemleri yapıyoruz.istanbulda yaşıyorum.şuan için bebeğimle ilgilendiğim için çalışamıyorum sadece evden eşime yardımcı oluyorum :) teknolojinin gözünü seveyim.kızımın adı rüya.biz maalesef kötü günler yaşadık kızımla 47 günlükken doktor hatası yüzünden basit bir grip zattürreye çevirdi ve 5 gün hastanede yattık ben çok üzüldüm tabiki ve sütüm kesildi kızlarilk başlarda çok üzüldüm ama şimdi şükrediyorum en azından sağlıklı ve benimle kızım.yani sadece 2 ay emzirebildim kesilene kadar zar zor.olsun bunada şükür hiç ememeyen bebekler var.mesela ben 7 aylık doğduğum için hiç anne sütü alamamışım.neyse çok konuştum..:) hee buarada ismim görkem..bence genç anne olmak süper yaş farkı çok olamaycak aramızda arkadaş gibi olacağız ve yolda görenler bizi kızım olduğuna inanmıyor bu bile güzel :):):)
Defne yok galiba ?
Defne yok galiba ?
merhaba kızlar
bende 24 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var...giresunda oturuyorum,çalışmıyorum bukadar :))
ben geldim geçmişe bakamadan yazıyım dedim iki bebişte uyudu bugün çok yorucu geçti ikiside hastaydı dr ye gittik ikisinden de kan alındı rotgen çekildi falan filan derken onların ağlamalırı beni bitirio daha çok yoruluorum buyük abimiz pek ağlamadı ama yiğitimin damarı bulunmadı hemen elinde damla damla zor aldırlar küçük bebişte bişiçıkmadı şükür bi kaç ilaç verdi abimzde bronşit başlangıcı ve orta kulak iltahabı varmış vee ben yorgunluktan bitti(
tşk ederim cnm benim evet kahvemi akşam üzeri tükettim normelde çok severim 2 bebiş olduktan sonra uykumu alsın die bazen günde 2 bardak içtiğim bile oluyor veeee gece 3 kadar oturuyorum sonrada:)) ee sen nasılsın bebişin nasıl o uyudumuhoş geldin ahhhh canım kıyamam sana ve beişlerine offf ne zor hastahane işleri bilirim benim kızımda küçük olduğu için geçen ay atar damardan aldılar biraz tombiştide damarı bulamadılar aynını yaşadım geçen ay iyi bari canım burda stres at biraz çok yorulmuşsun bide kahveni alsaydın eline şöyle yorgunluk kahvesi
tşk ederim cnm benim evet kahvemi akşam üzeri tükettim normelde çok severim 2 bebiş olduktan sonra uykumu alsın die bazen günde 2 bardak içtiğim bile oluyor veeee gece 3 kadar oturuyorum sonrada:)) ee sen nasılsın bebişin nasıl o uyudumu
merhaba..22 yaşımdayım ben 5 aylık bir kızım var.adı deniz. doğumdan önce çalışıyordum eşimle kendi işimiz..ve bebek olduktan sonra eve kitlendim kaldım...sürekli zırlayan hep kucak isteyen günüzleri uyumayan bir bebekle bütün gün evde saç baş dağılmış vaziyette gezmekteyim.en son ne zaman banyo yaptım hatırlamıyorum bile..ikinci bebeği asla düşünmüyorum...bana 1 tane yeter..bir an önce günler aylar yıllar geçsin ve bebek büyüsün diye takvim yaprakları sayıyorum.
güzel bişi 2 bebiş ama gerçekten zor yanlarıda var amaaa ayarı ben yapmadım beyfendi kendi geldi erkenden:))) bana kalsa bi 5 sene yapmazdım:))saol canım bende iyim yooo daha uyumadı 12,30 da uyur kıızm mamasını yer....
bende senin gibi ıuykum açılsın diye kahveye verdim kendimi ???
bende 3 e kadar otururum canım
sen ne güzel ayarlamışsın bebişlerin arasını bende kzım sneye 2 olacak bende bi tane daha istiyorum kızım 3 yaşına girerken bende bidaha yapmış olurum dedim sen tecrübelisin nasıl canım düşüncem :???
güzel bişi 2 bebiş ama gerçekten zor yanlarıda var amaaa ayarı ben yapmadım beyfendi kendi geldi erkenden:))) bana kalsa bi 5 sene yapmazdım:))
hoş geldin canım alllah bağışlasın tosununnu canım merak ettim giresunda yaşamak nasıl bişiy ???
bende kendimize ankara hariç bi yerde yaşamayı planlıyoruzda eşimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?