20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

yok canım cumartesi geldik seçim için pazar alıs verişle geçti dünde hep iş yaptım her yer rutubet küf olmuş havasızlıktan ya öyle üzüldüm ki halıları filan kaldırdım yıkamaya yollayacagım gitmedende temizlik yapmoıştım güzel eve temiz gireyim diye of of bu günde camlarla perdeleri yıkayavagım sen nasılsın neler yapıyosun

tüh yaa kötü olmuş sabacım,
neyse bahar temziliğini yapmış olursun sende bu bahaneyle.
allah kolaylık versin sana.
iş yapmak bişey değilde ben bu küçük canavarla yapamıyorum.
sende öyle misin?

iyiyim bende çok şükür.

benim ogluş o kadar rahatsız etmiyo yanlız süpürge filan açarken ayagıma yapısıyo oyun istiyo çok tv seyrettirmiyorum ama boyle zamanlarda açıyorum onla oyalanıyo bana çok zoru yok yani senin ki daha küçük biraz daha aklı ersin düzelir senin tatil nasıl geçti canım

inş.öyle olur sabacım yoksa ya iş yapıp onu ağlatacağım yada hiç yapmayacağım.
benim tatilde koşturmayla alışverişle geçti valla hiç bi şey anlamadım.

inş.öyle olur sabacım yoksa ya iş yapıp onu ağlatacağım yada hiç yapmayacağım.
benim tatilde koşturmayla alışverişle geçti valla hiç bi şey anlamadım.

bende gelir gelmez çıktım alıs verişe eşimle dügünümüze bir ay kaldı artık bişeyler alayım çıksın dedik kına gecesi için abiye aldım kendime daha dügün için gönlüme göre bulamadınm bişey

saten siyah beyaz topuga kadar uzun askılı canım hoş oldu gibi şimdi dügün kaldı bakalım o nasıl bişey olacak kararasızım begenemiyorum hiç birsey ne zormus bu işler bu arada ben annemlerdeyken kardeşimin gelinligini de aldık çok güzel oldu çeyiz bohça işlerinide hallettik bi yandanda gezdik güzel zaman geçirdim bide dönünce su işler olmasa

ohh ne güzel,iyi olmuş.
güzel geçirmenize sevindim sabacım.

nette abiye modelleri bulup bakabilirsin aslında,fikir olur sanada.

hayırlısıyla olur düğününüzde inş.

inşallah hayırlısı olur canım sagol ben cıkıyorum şimdi göktug uyandı kahvaltısını yaptırıp işlere dalıs yapacagım sana iyi günler canım aybarsı öpüyorum çok

ay çok sükür benim ki ilk dogdugunda bile en erken8 e kadar uyuyodu uykusuzluk çekmedigim için heralde bidaha çocuk fikrine sıcak bakıyorum insallah senin kide düzelir zamanla ya temizligi sorma dün camları bitirdim perde yıkadım ütü yaptım bu günde koltukların yüzlerini silip kuruyan çamasırları filan ütüleyecegim tekrar şu ev işi ne nankör demi ya senneler yapıyosun havalar nasıl orda dışarı çıkabiliyomusun artık

uyku konusunda şanslıymışsın sabacım.
bende bu yüzden çocuk fikrine pek sıcak bakamıyorum sanırım

hemde ne nankör, ay sanki o temizlik hiç yapılmamış gibi 2 gün sonra değilmi?

havalar güzel burda çıkıyoruz arada bir dışarıya,parka,balkona falan.
orada nasıl havalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…