20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

bende geldim bu gün iş yapmaya niyetlendim ama canım hiç istemedi bi tek koltukları sildim ogluma zaman ayırayım dedim binadaki bebek çocuk topladım eve onlarla oynadı 2 saat filan b ende onlara hizmet ettim evin halini sen düşün artık şimdi uyuyo ufaklık uyanıncada dısarı çıkacagız sen neler yaptın

bende yeni uyuttum.yemek yapacağım sabacım.
afacanlar dağıtmışlardır her yeri.ama iyi olmuştur sevinmiştir göktuğ,keşke bizimde öyle b şansımız olsada ev hergün dağılsa...

gezmeye mi gideceksiniz ana oğul.

bilmem canım sıkıldı parka dogru yürürüz biraz heralde hiç olmadı sokakta oynar biraz çocuklarla ev dagıldı tabi ama olsun oglum mutlu oldu tabi arkadas yönünden sanslıyız binada 3 bebek 3 çocuk var biri kız oglumla yasıt digeri de erkek senin kuzu ile aynı kayın valideme gidincede görümcemler geliyo onunda goktuyla hemen hemen aynı 2 çocugu var çocuklarla oynaması çok iyi okullar tatil artık sokak çocukla dolu sen de at kendini dısarı ben ole yapıyorum hangi sokakta çocuk dolu ben orada

parka gittiğimizde hep aybarstan baya bi büyük çocuklar oluyo,onlarda kendi aleminde koşturuyorlar.
kuzumla yaşıtını yakalayamadık hiç doğrusu.zaten kendi yaşıtı bi denk gelsin hemen yanına gidip sarılıyor,sesler çıkararak bişeyler anlatmaya çalışıyor garibim hiç çocuk görmüyorki napsın,görüncede yapışıyor yakasına bırakmıyor.

gel bize canım biz oynarız aybars beyleben çıkıyorum canım sana tekrar iyi günler

bende iyiyim kocayı işe yolladım ogluşun kahvaltısını hazırlıyorum oda uyuyo daha bu gün tuvalet egitimine baslayacagız bakalım nasıl olacak

hayırlısıyla atlatırsınız inş.
sonrada deneyimlerini paylaşırsın,malum bizimde başımıza gelecek aynı dönem.

buarada tickerinda hayırlı olsun,güzel olmuşşşş

günaydın kübra,

günaydın kübra nasılsın bebişler nasıl

günaydın sevdacım
günaydın sabacım
çok şükür iyiyim
bebişlerimde iyi çok şükür
sizler nasılsınız
yorucu bir gecenin ardından burdayım
oglan hiç uyumadı ve malum uyutmadı
bende gözlerimden uyku akıyor ama uyuyamıyorum ve burdayım

bende varım kızlar benide unutmayın burdayımmm topikte

sabacım bende wc egitimine başladım sayılır Allah yardımcımız olsun
zor gibi gözüküyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…