20 - 30 ARALIK EMBRİYO TRANSFER OLACAKLAR HAYDİ TOPLAŞALIM🤩💕❤️

duygusal hatun

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
218
62
13
28
Merhaba can kızlar..
20 Aralık'ta transfer öncesi randevum var transfer günüm daha belli değil.. Çift embriyo transferi olacak Allah'ın izniyle.. Sizde durumlar nasıl haydi beraber geçirelim bu süreci

Merhaba, benim de kontrolüm 20sinde. Doktorum 26-27 gibi transfer olursun muhtemelen dedi. Şimdilik sadece estrofem kullanıyorum, 20sinde kan sonuçlarıma göre yenileri eklenecek. Siz başladınız mı estrofem ya da başka ilaçlara?

Evet canım bende dün başladım âdetin birinci günü günde 3 defa sonra gün gün arttıracak ..sen kaç tane kullanıyosun nerde tedavi görüyosun

Benim de şimdilik günde 3 tane. Ankarada Centrumda Recai Pabuçcudayım. Seninki nerede?
Bende Diyarbakır bahçeci Zeki Akkumda tedavi görüyorum.. kaçıncı transferin dondurulmuş embriyo mu olacak canım..Benim ilki tuttu ama 12 haftalıkken kaybettim ikinci transfer negatif oldu buda üçüncü olacak

Bende Diyarbakır bahçeci Zeki Akkumda tedavi görüyorum.. kaçıncı transferin dondurulmuş embriyo mu olacak canım..Benim ilki tuttu ama 12 haftalıkken kaybettim ikinci transfer negatif oldu buda üçüncü olacak
Benim ilk transferim, tek embriyomuz oluştu o donduruldu. Her şey yolunda giderse transfer yapılacak.
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın, bebeğin sağlıkla büyür kucağına alırsın canım

Amin amin inşallah canım hepimiz güzel müjdeleri yazarız buraya Rabbim o tek umudu sana cennete çevirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…