20-30 haziran batı bekleyenler

canlarım deneme sayım yok sagolun kabul ett,giniz için akşam gelir size kendimden basederim inşaallllah hadin öptüm

frd ve edam çok merak ediyoruz sizleri?
kızlar sizce ben bugün kan testi yaptırsam mı?
çıkar mı bişiler?

neden olmasın 10 dün içinde çıkar diyolarlar cesaretin varsa yaptır ama çıkmazsada umutsuzluğa düşersen baktırma çünkü erkende olabilir. olurda bişiler varsa bizde cesaret toplar gideriz

ben yeni takipçiyim selam herkese hayırlı cumalar
yeni bıraktım korunmayı bat 27yim ama içimde garip bir his var olursa erkenmiş gibi kısacası korkuyorum

Hayırlı cumalar arkadaşlar gruba beni de eklermisiniz?Benim bat 24 haziran ve bu 2.denememiz.Aslında adet tarihim tam belli değil bende geçen ay olduğum tarihe kadar bekliycem tabi kırmızıları görmessem.İnşallah hepimiz bebeklerimeze en kısa zamanda kavuşuruz.

frd ve edam çok merak ediyoruz sizleri?
kızlar sizce ben bugün kan testi yaptırsam mı?
çıkar mı bişiler?

slm kızlar karneleri dağıttık geldik:)yaa şimdi test yapsan erken olmaz mı acaba bende istiyorum ama sanırım sizden destek almam lazım bence biri yapsın sonraa arkadan herkes yapar:)hadi cesaret :)buarada bende pek bi belirti yok sadece sanırım afedersiniz ama üşüttüm sanrımm((ben kendimi öle kandırıyorum)aşırı gazım var ve bide idrarımda yanma var acaba belirti olabilir mi azccıkta göğüslerim ağrıyorr nedir ki şimdi bu?

ya ben buraya girince niyeyse bi ümitleniom bendede göğüs ağrısı var adetime yakın olurdu ağrı,,,anammmm tuttumu ki acep inş hayırlısıysa hepimiznki tutmuşturya. hadi kimin daha erkense o başlasın teste arkadan sırayla devam edelim

bende buraya girince bi ümitleniyorum bi morelim bozuluyor sonra diyorum bir daha girmeyecem dayanamıyorumm.sanırım herkeste farklı bu belirtiler şimdi başka bi başlıkta okudum belirtiiler adet olmadan 2 gün önce falan olurmuş ama bencede mantıklı şuan hamile olsak bile daha ancak döllenmenin üzerinden 1 hafta geçti yani sata bakarsak 3 haftaa ama daha 7 günlük falan bilmem anlatabildim mi ben öle düşünmeye çalışıyorum sizde olumlu düşünün bi kitapta öle diyordu iyi düşün iyi şeyler olsun tabi nekadar başarabiliriz bilmiyorumm.allah hepmizin gönlüne göre versinn.

neden olmasın 10 dün içinde çıkar diyolarlar cesaretin varsa yaptır ama çıkmazsada umutsuzluğa düşersen baktırma çünkü erkende olabilir. olurda bişiler varsa bizde cesaret toplar gideriz

oofff idrar testi yaptım ben evde,
negatif tabi.
çok canım sıkıldı
negatifi grünce çok bozuldum
meğer ne kadar üzülüomuşum bu meseleye

ben yeni takipçiyim selam herkese hayırlı cumalar
yeni bıraktım korunmayı bat 27yim ama içimde garip bir his var olursa erkenmiş gibi kısacası korkuyorum
mrb canım hoşgeldin aramıza
seni de ekliycem listeye

hoşgeldin tatlım
ii habrlerini bekliyoruz,
listeye ekliycem seni

benim de çok gazım var bilio musun
ama bugün aceleciliğim beni çok üzdü
idrar testi negatif

ay inşallah tutmuştur yaaaa

evet ben de senin gibi düşünüyorum
dollenmiş yumurta rahme 6-7 günde gidip yerleşiomuş
yerleştikten sonra kanda belli oluyomuş
idrar da da daha sonra
çok aceleci davranıyoruz
belirti aramamız da saçma bu yüzden

kızlaaarrr ben geldiiiiiimmmmmm

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, güzel haberleri paylaşırız inşallah

herkeste gaz var heralde. ben umitsizim bu ay çok yeni bıraktım hapı hormonal değişiklik yaşıyorum galiba
benimde iki gündür bi agrı var kasıklarımda. belki bebiş fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…