20-30 haziran batı bekleyenler

oooooo herkes bebişini aldı karnına onunla takılıyo kimseler gelmiyo yaa kızlar gelinde biraz sohbet edelim artıkk

oooooo herkes bebişini aldı karnına onunla takılıyo kimseler gelmiyo yaa kızlar gelinde biraz sohbet edelim artıkk

aşkolsun vallah ben arada bakıyorum buraya.. kimsecikler olmuyo.. ne de olsa bu topic bana şans getirdi.. hiç ihmal edermiyim :)

son adetime göre 4+ 3 tü öğrendiğimde zaten öğrendiğim gün koşa koşa hastaneye gittim.. bişey gözükmedi.. bu gün itibariyle 5+ 2 deyim pazartesi gidicem doktora o zaamana 6+1 olucam son adete göre... herhalde kese gözükür belkide kapl de duyulur mu dersin... yada şöyle sorim kalp ortalama ne kadarken duyuluyır??

tekrar hayırlı olsun cnm çok sevindim ben 5+6 da gittiğimde kese görünmüştü. kalp atışını dinlememiştik ama kesenin içinde nokta gibi bişiyin hareket ettiğini görmüştüm :) sonra 7+4 te gittiğimde doktora ozaman dinledim kalp atışını yarın da randevum var ,artık 10+4 olduk, çok heyecanlıyımmmmm:18:

valla ayağını iyi sürttün bak senden sonra baya artış oldu bu topicte :)) inşallah iyi geçer randevun.. neyse hadi bakalaım bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum :))

kızlar ben de durumlar kötü
galiba bebeğimi düşürüyorum
bhcg istenilen oranda artmamış
moralim çok bzuk

moralim çok bzuk

dur bakalım hemen bozma moralini ilk test yaptığında değerin kaçtıki ve kaç gün sonra tekrarla yıp oran yeterince yükselmedi diosun?? sen içini rahat tut dur bakalım hemen bozma moralini

moralim çok bzuk

cnm hemen moralini bozma, kötü düşünme.
kendini hiiç yorma, yat dinlen sürekli. farklı bi kaç doktora da görünmekte fayda vardır bence.
ama en önemlisi moralini bozma hemennn

psci canım üzülme demenin de bir faydası yok biliyorum, biraz bekle bakalım. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin öncelikle bu aşamada yerleşemeyen düşen bebeklerde %90 dan fazla ihtimalle kromozomal bir bozukluk oluyormuş, ben kimyasal geçirdiğimde öyle dedi dr um, bu doğanın kanunu dedi... sağlıklıysa da inşallah tutunur.

moralim çok bzuk

kendini bırakma sakın,moralinle destek ver bebeğine,onu ne kadar çok istediğini anlat,gerçekten seninle kalmak istiyorsa yanında olacaktır emin ol..

cnm inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur. ama moral önemli biliyosun, kötü düşünme. bi de kendini yorma, yat dinlen bu zor günler geçene kadar en azından. dualarım seninle arkadaşım. güzel haberlerini bekliyorum

Psci naptın cnm yaaa,çıkmadı sesin soluğun..umarım yolundadır herşey..bende bir hafta kadar olmıycam buralarda,merakla geçiricem ama..umarım herkesin herşey gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…