teşekkürler paylaştığın için. demek kese göründüü, inşallah kalp atışına da görürsün pırpır
canım ilişkiden 12 gün sonra betahcg 141 di benim.ama şunu söyleyim net olarak son adet tarihime göre bugün tam 5+4 benim.geçen hafta çarşamba gözükmemişti.pteside kalp atışlarını için çağırdı doktor.işallah onuda duyarım da derin bir ohh çekerim artık.adetin bir hafta on gün kadar geciktiyse muhtemelen ultrasonda kese gözükecektir.hiç tırsma cnm,cuma olmazsa ptesi olur dediğin gibi.hayırlısı olsunda..
son adetime göre 4+ 3 tü öğrendiğimde zaten öğrendiğim gün koşa koşa hastaneye gittim.. bişey gözükmedi.. bu gün itibariyle 5+ 2 deyim pazartesi gidicem doktora o zaamana 6+1 olucam son adete göre... herhalde kese gözükür belkide kapl de duyulur mu dersin... yada şöyle sorim kalp ortalama ne kadarken duyuluyır??
tekrar hayırlı olsun cnm çok sevindimben 5+6 da gittiğimde kese görünmüştü. kalp atışını dinlememiştik ama kesenin içinde nokta gibi bişiyin hareket ettiğini görmüştüm :) sonra 7+4 te gittiğimde doktora ozaman dinledim kalp atışını yarın da randevum var ,artık 10+4 olduk, çok heyecanlıyımmmmm:18:
kızlar ben de durumlar kötü
galiba bebeğimi düşürüyorum
bhcg istenilen oranda artmamış
moralim çok bzuk
moralim çok bzuk
moralim çok bzuk
kızlar değerlerimi sormuşsunuz işte hikayem burda
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/458175-kizlar-yardimmmmm-hamile-miyim.html
hepinize teşekkür ederim.. kimyasal gebeliğe razıyım dış gebelik te olabilir ondan korkuyrum
greenmoon senin nasıldı kimyasalda değerlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?