hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağında da görmeyi nasip etsinkızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh
kızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh
inanmıyorum cccooookk sevindim..
ama sıkı durun kızlar bu ay benim de tuttu :)) hamileyimmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ama sıkı durun kızlar bu ay benim de tuttu :)) hamileyimmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
moustique cok tebrik ediyorum seni.. cok sevindim senin adına Allah kucagına almayıda nasip etsin
darısı benim , psci nin , greenmoon nun ve isteyen herkesin basına inşallahhhhh...
RABBİMMM BİZİ DE GÖR
ayyyyy kızlarrrr çok sevindimmmm
aynen benim de haziranda tutmadı
ama temmuzda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ferdaaaaa kurtardım 2. dönemi
zehradurak ve moustique , kızlaaar çoook sevindimmmm. gözünüz aydın, hayırlı olsun. sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inşallah
hadi bakalım sıra kimde
amin canım, benim de meleğim olsun diyenler diye topic var oraya da takıl bize gel moral oluyor..
ayyyyy kızlarrrr çok sevindimmmm
aynen benim de haziranda tutmadı
ama temmuzda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ferdaaaaa kurtardım 2. dönemi
ne zamandır bu soruyu bekliyordum,bende anlatayım barii..ovulasyon testinden allah razı olsun walla,tek deneme,sadece yumurtlama günümde denedim çünkü tatildeydim ve açıkçası yorgunluktan dolayı pekte halim yoktu açıkçasıilişkiden tam 12 gün sonra dedimki şu yumurtlama testleri patladı elimde bakayım deneyim bi dedim,ana bi baktım çift çizgi,sonra hemen idrar testini denedim ondada çift çizgi inanamadım tabii..çünkü bende hiç belirti olmadı..ne ağrı,ne göğüslerde bi hassaslık,hiç bişey olmadı..ertesi günde kan testinde teyit ettim.çok şükür bugünde keseyi gördüm..ama dediğim gibi hiç belirtim olmadı benim..illa olacak diye bir şey de yok ilk hamileliğimde de olmamıştı çünkü.allah hepinize göstersin kucaklarımıza da alalım işallah..herkes için duaya devam ediyorum ben,hep dediğim gibi yine diyorum,olacakk olacakkk inanınn
ne zamandır bu soruyu bekliyordum,bende anlatayım barii..ovulasyon testinden allah razı olsun walla,tek deneme,sadece yumurtlama günümde denedim çünkü tatildeydim ve açıkçası yorgunluktan dolayı pekte halim yoktu açıkçasıilişkiden tam 12 gün sonra dedimki şu yumurtlama testleri patladı elimde bakayım deneyim bi dedim,ana bi baktım çift çizgi,sonra hemen idrar testini denedim ondada çift çizgi inanamadım tabii..çünkü bende hiç belirti olmadı..ne ağrı,ne göğüslerde bi hassaslık,hiç bişey olmadı..ertesi günde kan testinde teyit ettim.çok şükür bugünde keseyi gördüm..ama dediğim gibi hiç belirtim olmadı benim..illa olacak diye bir şey de yok ilk hamileliğimde de olmamıştı çünkü.allah hepinize göstersin kucaklarımıza da alalım işallah..herkes için duaya devam ediyorum ben,hep dediğim gibi yine diyorum,olacakk olacakkk inanınn
moustigue inşallah sende keseyi görürsüntüm hamile bayanların sorunsuz bir hamilelik gecirmesini nasip etsin ALLAHIM..
:)) çok sevindimmm inşallah bende keseyigörürürm.. peki senin beta değerin ne kadar çıktı ve testten kaç gün sonra kese gözüktü ?? aslında doktor bana cuma bakalım dedi ama tırsıyorum acele etmek istemiyorum pazartesiyi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?