20-30 haziran batı bekleyenler

kızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh

inanmıyorum cccooookk sevindim..

ama sıkı durun kızlar bu ay benim de tuttu :)) hamileyimmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ama sıkı durun kızlar bu ay benim de tuttu :)) hamileyimmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zehradurak ve moustique , kızlaaar çoook sevindimmmm. gözünüz aydın, hayırlı olsun. sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inşallah

hadi bakalım sıra kimde

moustique cok tebrik ediyorum seni.. cok sevindim senin adına Allah kucagına almayıda nasip etsin
darısı benim , psci nin , greenmoon nun ve isteyen herkesin basına inşallahhhhh...

RABBİMMM BİZİ DE GÖR

hamile hanımlar bu mübarek günlerde bizler için de dua edin lütfen.. hamilelerin duaları kabul olurmuş çünkü

ayyyyy kızlarrrr çok sevindimmmm
aynen benim de haziranda tutmadı
ama temmuzda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ferdaaaaa kurtardım 2. dönemi

tebrikleeeer Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, nazardan korusun. ne güzel ya, hamileler çoğaldı, dua edin bizede bi kalayım ben de hemen haber vericem s,zlere kızlar .. inşallaaahh. amiinn.

moustique cok tebrik ediyorum seni.. cok sevindim senin adına Allah kucagına almayıda nasip etsin
darısı benim , psci nin , greenmoon nun ve isteyen herkesin basına inşallahhhhh...

RABBİMMM BİZİ DE GÖR

amin canım, benim de meleğim olsun diyenler diye topic var oraya da takıl bize gel moral oluyor..

ayyyyy kızlarrrr çok sevindimmmm
aynen benim de haziranda tutmadı
ama temmuzda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ferdaaaaa kurtardım 2. dönemi

yupppiiiiiiii cnm çok sevindim yaa, süper haber valla hadi bakalım darısı isteyen herrrkesin başına en kısa zamanda innnşallaahhhhhhh

evet şimdi sırada kimm varrrr

zehradurak ve moustique , kızlaaar çoook sevindimmmm. gözünüz aydın, hayırlı olsun. sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inşallah

hadi bakalım sıra kimde

teşekkürler kızlar..moustique,çok sevindim canım yaaa..işallah alırız sağlıkla kucaklarımıza..darısı diğer arkadaşların başına

aaaaaaaaaaaa psci sende mi hamilesinnn inanmıyorum yaaa ne güzel haberler alıyorum kac gündürr

yaa bende istiyorumm yaa cok pis dogurasım var benim

hamile bayanlar anlatın bakalım nasıl ögrendiniz ? belirtileriniz neydi? eşinize nasıl söylediniz falan filan iştee..
haberi veren gitmiş bişey anlatmamış yaaaww meraklandım şimdi offss

günaydın kızlar... hamiş arkadaşlar tebrik ediyorum .. olamayanlar için de dualarımı ediyorum :) haberi verip kaçtım kusura bakmayın memleketteydim anca döndüm :) nasıl öğrendiniz sorusu geldi... hemen anlatıyorum hemde belirtileri de anlatayım

öncelikle hatırlayan varsa adetim 29 ile 36 gün arası değişkendi benim... 20. gün gibi göğüs ucunda acıma başladı kendi kendime ya hamile yim yada bu ay 29. gün adet olcam dedim derken... 27 28. gün civarı.. tam hatırlamıyorum aniden karın ağrısı oluyordu yani hani adet öncesi ağrım ve adet olduğum an ki ağrım faarklıdır beim.. tam adet olmuşum ağrım geliordu bi 5 dakika kadar sancı peşinden tık yok.. ne gelen ne giden.. günde 5 6 kere bu yasamaya başladım.. bunun yanındada adet dönemi göğüsüm bütün haliyle ağrırken bu sefer yanlızca ucu ağrıyordu... 32. gündü çarşıda gezerken test alsam mı dedim sonra yok 36 yı beklicem dedim... sonrada bu ağrılarım normal değil belki çıkar bişeyler diye düşünüp testi aldım.. ertesi sabah testi yaptım :) şokkkk annemlere çaktırmadan evden çıktım :) hemen eşimi aradım malesef hayal ettiğim bir haber verme şekli değildi ama napalaım mecbur kaldık :) daha sonra hastaneye gittim beta hcg 407 çıktı ( bu olay geçen çarşamba oluyor) kese göüzkmedi 10 güne gözükür dedi... cuma 10 . gün oluyo ama eşim garanti olsun pazartesi gidelim dedi.. işte böyle... bu arada aileden kimse bilmiyor kalbi duyana kadar söylelememe kararı aldık..

ama kızlar deikleri doğruymuş.. ben bu ay çok da istemiyordum çünkü çok kilo aldım.. adet olsamda spora diyete başlasam diyordum.. gecen aylara göre çok daha rahattım yani.. 4. deneme de tuttu inşallah bir aksilik olmazda keseydi kalpti hepsini görür rahatlarım..

allah kimseyi çocuksuz bırakmasım... çok çok içimden söylüyorum.. inşallah sizleride önümüzdeki ay hamiş olur bu topicdeki herkeshamiş olur rekor kırarız ve yeni topic açar hepimiz hamilelik durumlarımızı paylaşırız...

ne zamandır bu soruyu bekliyordum,bende anlatayım barii..ovulasyon testinden allah razı olsun walla,tek deneme,sadece yumurtlama günümde denedim çünkü tatildeydim ve açıkçası yorgunluktan dolayı pekte halim yoktu açıkçası ilişkiden tam 12 gün sonra dedimki şu yumurtlama testleri patladı elimde bakayım deneyim bi dedim,ana bi baktım çift çizgi,sonra hemen idrar testini denedim ondada çift çizgi inanamadım tabii..çünkü bende hiç belirti olmadı..ne ağrı,ne göğüslerde bi hassaslık,hiç bişey olmadı..ertesi günde kan testinde teyit ettim.çok şükür bugünde keseyi gördüm..ama dediğim gibi hiç belirtim olmadı benim..illa olacak diye bir şey de yok ilk hamileliğimde de olmamıştı çünkü.allah hepinize göstersin kucaklarımıza da alalım işallah..herkes için duaya devam ediyorum ben,hep dediğim gibi yine diyorum,olacakk olacakkk inanınn

teşekkürler paylaştığın için. demek kese göründüü, inşallah kalp atışına da görürsün pırpır

:)) çok sevindimmm inşallah bende keseyigörürürm.. peki senin beta değerin ne kadar çıktı ve testten kaç gün sonra kese gözüktü ?? aslında doktor bana cuma bakalım dedi ama tırsıyorum acele etmek istemiyorum pazartesiyi beklicem

moustigue inşallah sende keseyi görürsün tüm hamile bayanların sorunsuz bir hamilelik gecirmesini nasip etsin ALLAHIM..

moustigue inşallah sende keseyi görürsün tüm hamile bayanların sorunsuz bir hamilelik gecirmesini nasip etsin ALLAHIM..

amin canım allah hamilelerim sorunsuz hamilelik geçirmelerini hamile kalmak isteyenlerede bebişler versin inşallaaaah

canım ilişkiden 12 gün sonra betahcg 141 di benim.ama şunu söyleyim net olarak son adet tarihime göre bugün tam 5+4 benim.geçen hafta çarşamba gözükmemişti.pteside kalp atışlarını için çağırdı doktor.işallah onuda duyarım da derin bir ohh çekerim artık.adetin bir hafta on gün kadar geciktiyse muhtemelen ultrasonda kese gözükecektir.hiç tırsma cnm,cuma olmazsa ptesi olur dediğin gibi.hayırlısı olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…