ahh bi bilsem, bi bilsem... sabah ona keşke uzak olmasak, hep yanımda olsan, özlüyorum diyorum, 9,5 saat sonra ben işten çıktım, sen spora gittin mii, eve gidince uyuyacağım diyo !
ya ben düşündükçe sinirleniyorum yaa, allah bildiği gibi yapsın seni !
şeytan diyo bırak gitsin yadinlesem mi şeytanıcığım
tabiki hayırrrrrrrr
güvenli limanlar dedik uyuz etti, seviyoruz ediyoruz ama nereye kadar uyuz,odun
herşey yolun girer cnmmm bide sasırdığım şey bende 5 yıl uzaktan bi ilişki yasadım fakat konusmak için fırsaat kolluodukkk neden sizinkiler böle yapıo anlamadım bennn özlem daha cok oluo nuzak oluncaaa
beyfendi yoğun ders çalışıyor, kendisine vakit harcıyor, genel kültür depoluyor, gazetelerini okur, kitaplarını okur, ders çalışır.
şimdi benle çok konuşunca yıpranırmışızya zaten gündüz işteyim istesekte istemesekte kısıtlı alanımız. ben artık az konuşmaktan şikayetçi değilim. bana uak davranıyor baya kırdım ama kndini iyce geri çekti. ODDDDDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
heheh,sorana ona nasıl basarıyormuş bunu, varsa bi yolu söylesin, bende uzak durayım, iyice geri çekeyim kendimi
beyfendiyi tanıdığım ilk günden beri böyle bu iyi hali. telle konuşmaktan nefret eder, mesajlaşmaya uyuz olur. ben yakında dumana geçeceğim. telim kapalıydı tüm gün merak etmedin mi diyorun ne olacakki şarjın bitmiştir diyo, bi gün içinde sanki çok mu atraksiyon yaşıyormuşum. en fazla şarjım bitermiş UYUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZ.
Canım tarzı bu. ben seviyorum ama onu ya
sevsinler onun tarzını
öyle canım ya herkes farklı birbirinden ama onları öyle seviyoruz işte... ama kabullenemiyoruz bi yandan da, zorumuza gidiyo işte
bi şekilde ortada buluşmaya calışıyoruz, kendimiz gibi düşüneni hiçbi zmn bulamayacağız çünkü
galiba bitirmek en mantıklısı hilalcim ya 3-4 yıl böyle gitmez. arayıp ara vermek ya da sonlandırmak istediğiim söyleyeceğim . ben mutlu olmak istiyorum ama o kayıtsız kalıyr
aradım, maç izliyormuş aradaymış sıraladım aldığım cevap eveti tamam olur tarzında. hiç bir duygu yok. iyi değilim dedim, iyiye gitmiyoruz mutsuzum dedim. bana göre sorun yok dedi. bal gibi de var 2 yıllık sevgilimi tanımayacak mıyım. maç başlıyor dedi bende ilişkimiz hakkında konuşuyorum dedim. o da maçın tekrarı yok dedi bu konuşmayı sonrada yaparız dedi bende bu konuşmanında tekrarı yok dedim. o da bir seçenek dedi.sakınn !!!
bana akıl veren kız nereye gitti ya, sakın öyle bişi yapma... bırak arama sorma sende, sende uzak dur, o seni merak edecek, arayacak soracak illaki
aradım, maç izliyormuş aradaymış sıraladım aldığım cevap eveti tamam olur tarzında. hiç bir duygu yok. iyi değilim dedim, iyiye gitmiyoruz mutsuzum dedim. bana göre sorun yok dedi. bal gibi de var 2 yıllık sevgilimi tanımayacak mıyım. maç başlıyor dedi bende ilişkimiz hakkında konuşuyorum dedim. o da maçın tekrarı yok dedi bu konuşmayı sonrada yaparız dedi bende bu konuşmanında tekrarı yok dedim. o da bir seçenek dedi.
kısacası onun umrunda değilim, bende şu saatten itibaren hiç bir şekilde sevgilisi olduğumu düşünmüyorum. o istemiyorsa bende istemiyorum. neyse kızlar ben biraz ağlayıp uyurum, iyi geceler
aradım, maç izliyormuş aradaymış sıraladım aldığım cevap eveti tamam olur tarzında. hiç bir duygu yok. iyi değilim dedim, iyiye gitmiyoruz mutsuzum dedim. bana göre sorun yok dedi. bal gibi de var 2 yıllık sevgilimi tanımayacak mıyım. maç başlıyor dedi bende ilişkimiz hakkında konuşuyorum dedim. o da maçın tekrarı yok dedi bu konuşmayı sonrada yaparız dedi bende bu konuşmanında tekrarı yok dedim. o da bir seçenek dedi.
kısacası onun umrunda değilim, bende şu saatten itibaren hiç bir şekilde sevgilisi olduğumu düşünmüyorum. o istemiyorsa bende istemiyorum. neyse kızlar ben biraz ağlayıp uyurum, iyi geceler
ağlama kuzumm, valla halledilmeyecek bişi yok.. yarın konusur, yumuşarsınız insallah ne diyim.. bence bi sorun yok ! cümlesi o kadar tanıdık kii,anlatamam..
sen biraz geri çek kendini, arama sorma, illaki dönecektir sana, arayıp soracaktır...
İstemiyorum onu hayatımda bitti benim için o
İstemiyorum onu hayatımda bitti benim için o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?