20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

konustun peki bu konuyu onunla hiç cnmm

yok canım konuşmadım, konuşmamam kararı aldım.. sorun yok, herşey iyi güzel havası yaratmaya çalışıyorum ama hemen konuşmamdan cannın mı sıkkın die aladı yine de.. ben sinirlenince ses tonuma yansıyo hemen

konusuncadaha kötü oluyo julia, sevgi böyle gösterilmez, ben sana bende seni özlüyorum demesem özlememiş mi oluyorum v vs die bi baslar, suçlu olur, özür diler oturursun... en iyisi bu akşam susmak, yarından itibaren de yok özledim,yok sen benim için söylesin böylesin demek yok.. hiçbişi yok ona bundan sonra.. iki normal arkadaş gibi olacağım bununla ondan sonra birbirne canım askım diye hitap eden iki arkadaş.. ötesi yok yani..

güvenli limanlar dedik uyuz etti, seviyoruz ediyoruz ama nereye kadar uyuz,odun

herşey yolun girer cnmmm bide sasırdığım şey bende 5 yıl uzaktan bi ilişki yasadım fakat konusmak için fırsaat kolluodukkk neden sizinkiler böle yapıo anlamadım bennn özlem daha cok oluo nuzak oluncaaa

herşey yolun girer cnmmm bide sasırdığım şey bende 5 yıl uzaktan bi ilişki yasadım fakat konusmak için fırsaat kolluodukkk neden sizinkiler böle yapıo anlamadım bennn özlem daha cok oluo nuzak oluncaaa

beyfendi yoğun ders çalışıyor, kendisine vakit harcıyor, genel kültür depoluyor, gazetelerini okur, kitaplarını okur, ders çalışır.

şimdi benle çok konuşunca yıpranırmışız ya zaten gündüz işteyim istesekte istemesekte kısıtlı alanımız. ben artık az konuşmaktan şikayetçi değilim. bana uak davranıyor baya kırdım ama kndini iyce geri çekti. ODDDDDDDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNN

heheh,sorana ona nasıl basarıyormuş bunu, varsa bi yolu söylesin, bende uzak durayım, iyice geri çekeyim kendimi

heheh,sorana ona nasıl basarıyormuş bunu, varsa bi yolu söylesin, bende uzak durayım, iyice geri çekeyim kendimi

beyfendiyi tanıdığım ilk günden beri böyle bu iyi hali. telle konuşmaktan nefret eder, mesajlaşmaya uyuz olur. ben yakında dumana geçeceğim. telim kapalıydı tüm gün merak etmedin mi diyorun ne olacakki şarjın bitmiştir diyo, bi gün içinde sanki çok mu atraksiyon yaşıyormuşum. en fazla şarjım bitermiş UYUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZ.

Canım tarzı bu. ben seviyorum ama onu ya

sevsinler onun tarzını
öyle canım ya herkes farklı birbirinden ama onları öyle seviyoruz işte... ama kabullenemiyoruz bi yandan da, zorumuza gidiyo işte
bi şekilde ortada buluşmaya calışıyoruz, kendimiz gibi düşüneni hiçbi zmn bulamayacağız çünkü

galiba bitirmek en mantıklısı hilalcim ya 3-4 yıl böyle gitmez. arayıp ara vermek ya da sonlandırmak istediğiim söyleyeceğim . ben mutlu olmak istiyorum ama o kayıtsız kalıyr

galiba bitirmek en mantıklısı hilalcim ya 3-4 yıl böyle gitmez. arayıp ara vermek ya da sonlandırmak istediğiim söyleyeceğim . ben mutlu olmak istiyorum ama o kayıtsız kalıyr

sakınn !!!

bana akıl veren kız nereye gitti ya, sakın öyle bişi yapma... bırak arama sorma sende, sende uzak dur, o seni merak edecek, arayacak soracak illaki

sakınn !!!

bana akıl veren kız nereye gitti ya, sakın öyle bişi yapma... bırak arama sorma sende, sende uzak dur, o seni merak edecek, arayacak soracak illaki
aradım, maç izliyormuş aradaymış sıraladım aldığım cevap eveti tamam olur tarzında. hiç bir duygu yok. iyi değilim dedim, iyiye gitmiyoruz mutsuzum dedim. bana göre sorun yok dedi. bal gibi de var 2 yıllık sevgilimi tanımayacak mıyım. maç başlıyor dedi bende ilişkimiz hakkında konuşuyorum dedim. o da maçın tekrarı yok dedi bu konuşmayı sonrada yaparız dedi bende bu konuşmanında tekrarı yok dedim. o da bir seçenek dedi.

kısacası onun umrunda değilim, bende şu saatten itibaren hiç bir şekilde sevgilisi olduğumu düşünmüyorum. o istemiyorsa bende istemiyorum. neyse kızlar ben biraz ağlayıp uyurum, iyi geceler

ağlama kuzumm, valla halledilmeyecek bişi yok.. yarın konusur, yumuşarsınız insallah ne diyim.. bence bi sorun yok ! cümlesi o kadar tanıdık kii,anlatamam..

sen biraz geri çek kendini, arama sorma, illaki dönecektir sana, arayıp soracaktır...

ayy noluo limonum yaaa 2 dk kayboldummmmm sen ne yaptın kız öle duşünmeden ayrılalım denir mi hiçç keşkeee bize bi danıssaydın önceeeee :26::26:

İstemiyorum onu hayatımda bitti benim için o

İstemiyorum onu hayatımda bitti benim için o

canım valla seni çok ii anlıyorum, bende kaç defa bitti benim için o dedim ama hiç bitmedi.. bitti demekle bitmez diyen sizdiniz bana gecen gece, ayrılacağım diyince !
sabah ola, hayır ola... uaktan konuşmak çok kolay farkındayım,insanın içi içini yiyo.. ama seninki yiyo, o suan hahaha hihihi maç izliyo... erkekler böyle işte, değmez yani kendini üzmene yıpratmana,...

Julie hilal o beni istemiyorsa ben hiç istemiyorum ben söyledim o düzeltmek isterse uğraşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…