20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

cok üzülüorum kızlar yaaaaaaaaaa :31::31:
julı ıkı saatten berı kendımı tutuyorum yorum yapmıyım dıye ama dayanamıcam artık sana ınanmayan adama neden uzuluyorsun !!! hersey ortaya cıkmıs adam hala ıstemıyorum nasıl dıyebılır senı uzmekte ıstemıyorum ama uzulme nolur degmez

julı ıkı saatten berı kendımı tutuyorum yorum yapmıyım dıye ama dayanamıcam artık sana ınanmayan adama neden uzuluyorsun !!! hersey ortaya cıkmıs adam hala ıstemıyorum nasıl dıyebılır senı uzmekte ıstemıyorum ama uzulme nolur degmez

ben nasıl dermişim ameliyat olmus birine geçmiş olsun diye offffff beynimi yicemmmmm istio ki ben onun yüzünden baska bir yüze bakmayayım amaaa insanı olarak soruo insan her gecmiş olsun dediğimizeee aşık olmayız kiiiiiiii hey allam yaaaaaa :31::31:

cok üzülüorum kızlar yaaaaaaaaaa :31::31:

julim ya :( toparlan hadi biraz bak sevgilini en iyi sen tanıyorsun ama bu yaptıkları çok fazla lütfen olayalara uzaklaşıp az öyle baksan ben sana sevgilim bunları yaptı desem önerin ne olurdu öyle düşün lütfen

julim ya :( toparlan hadi biraz bak sevgilini en iyi sen tanıyorsun ama bu yaptıkları çok fazla lütfen olayalara uzaklaşıp az öyle baksan ben sana sevgilim bunları yaptı desem önerin ne olurdu öyle düşün lütfen

çok sey yasadık cnmmm skı bana oyle güzel yasattı kiiii unutamıorum onu :31::31:

ben nasıl dermişim ameliyat olmus birine geçmiş olsun diye offffff beynimi yicemmmmm istio ki ben onun yüzünden baska bir yüze bakmayayım amaaa insanı olarak soruo insan her gecmiş olsun dediğimizeee aşık olmayız kiiiiiiii hey allam yaaaaaa :31::31:
sonucta o adamla konusmadgn ıspatlandı bu antonyo daha neyın pesınde anlamıyorum ...
valla senı tebrık ederım ben yerınde olsaydım sınırlerıme hakım olamazdm bı guzel saydırırdm sevsem bıle

julim sevgilin daha önce aldatılmış mı biliyor musun? yaptığı davranışlar bunu gösteriyor

canım gündüz bu mesajı yazmıştın gördün mü bilmiyorum

sonucta o adamla konusmadgn ıspatlandı bu antonyo daha neyın pesınde anlamıyorum ...
valla senı tebrık ederım ben yerınde olsaydım sınırlerıme hakım olamazdm bı guzel saydırırdm sevsem bıle

ben bi kere geçmiş olsun dedim ama çocuğa ama art niyetle değil ama aslaaaaa :31::31:
tatlım zaten ıkı gunde kımse kımseyı unutamaz oyle kolaymıı bı ınsanı sılıp atmak
unutamam zaten kiii :31::31:
canım anlıyorum seni bende kolay kolay vazgeçemem ama sevgilin paanoyak normal değil tatlım bu kadar güvensizlikle çok zor:31:

keşke unutabilsem cnmmmm :50::50:

ben bi kere geçmiş olsun dedim ama çocuğa ama art niyetle değil ama aslaaaaa :31::31:

unutamam zaten kiii :31::31:

keşke unutabilsem cnmmmm :50::50:
ınsanız ya ınsan kımseyledemı konusmayacaksın evlensen evden dısarı cıkarmayacak demekkı bu ne ya julı kendıne gel bı durusun var senın ayaklarının ustunde durablen bı kadınsın haketmıyorsun bu davranısları

julim sevgilin daha önce aldatılmış mı biliyor musun? yaptığı davranışlar bunu gösteriyor

canım gündüz bu mesajı yazmıştın gördün mü bilmiyorum

4 yıl çıktığı kız gitmiş habersiz biri iile nişanlanmış cnmm :31::31:

merhaba kızlar keyifler nasıl julia canım herşeyin hayırlısı belkide en iyisi biraz zaman geçemsi beklemek çok zor ama bişeylerle oyala kendini insan zamanla alışıyor canım bak hepimiz benzer şeyleri yaşadık ama zorda olsa geçiyor..

al ıste baskasının yedıgı nanenın cezasını sna cektrıyo

offffff offffffffffff :31::31: şimdi bnm ne yapmam gerek cnmmm :31::31:
canım sorunu mu seninde sert çıkman gerekiyır ya aşacak bu duruma ya da seni kaybetmeyi göze alacak.
ne diyim ki ben şimdi ona cnmmm :31::31:
merhaba kızlar keyifler nasıl julia canım herşeyin hayırlısı belkide en iyisi biraz zaman geçemsi beklemek çok zor ama bişeylerle oyala kendini insan zamanla alışıyor canım bak hepimiz benzer şeyleri yaşadık ama zorda olsa geçiyor..

geçmio günden güne artıo cnmmm :31::31:

bak julıcım sen sımdı askından mantıklı dusunemıyorsun haklısında ıcın acıyo anlıyorum ama lutfen kendını ezdırme kendınden odun verme erkekler ıcın ınankı degmez adamın guven problemı var ya hırsını da senden cıkarıyo sen hıc bıse yapma yuzdeverme kendı hatasını kendı anlasın

hosgeldın canım . nasılsın

bak julıcım sen sımdı askından mantıklı dusunemıyorsun haklısında ıcın acıyo anlıyorum ama lutfen kendını ezdırme kendınden odun verme erkekler ıcın ınankı degmez adamın guven problemı var ya hırsını da senden cıkarıyo sen hıc bıse yapma yuzdeverme kendı hatasını kendı anlasın

bana dio kiiiihayatta en korktuğummm seyiii sen yaptın baannaaaaaa :31::31:

juliacım daha çok taze sen yine iyisin gerçekten sen bide beni görseydin ilk günlerde okadar kötüydüm ki nefes alamıyodum birde benim evdekiler bilmiyordu ilişkimi ne zorluklar yaşadım bir bilsen güçlü ol bak yazmışsın ki ilk kez yalnız pazar geçiriyorum bende yine yalnız pazarlarımdan birini geçirdim tek başıma gezdim tozdum havada süperdi açıldım biraz sende dene evde tıkılıp kalma dışarı çık kafanı dağıt düşüncelerini dağıt

Back
X