20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

26 yaşındayım canım sevgilimle 1 ay önce ayrıldık 2 yıllık ilişkim bitti yalnızım kırgınım biraz öyle senin varmı sevgilin yaşın kaç

bende 27 yaşındyım canım sevgilim yok bi kaç yıldır yalnızım

hayırlısı olsun hakkında neden bitti peki özel değilse

huu huuuuuu !!!

ben de geldiiiiimm

yaş 26, 1 ay sonra 27 olacak.

yapma yaaaa vallahı çok üzüldüm ben yarın öbürgn illaki arar diyordum ama .s

erken regli oldmmm sıkıntıdannn cnmmmm daha fazla oturamıcam çok ağrım var yarın sabah gelirim gene görüşürüz cnmm

nasıl olsun canım aynı iş güç yoğun geçiyor sende başlayacaksın herhalde yarın kesinleştimi

hayırlısı ile başlıcam evet bugün belgelerimi tamamladım yarın akşam 10a kadar işte olucam yorucu ama Allah büyük

bende 27 yaşındyım canım sevgilim yok bi kaç yıldır yalnızım

hayırlısı olsun hakkında neden bitti peki özel değilse

burası bizim özelimiz zaten :) canım bana seni artık dost gibi arkadaaş gibi seviyorum dedi ve bitti bu kadarı yeter herhalde

burası bizim özelimiz zaten :) canım bana seni artık dost gibi arkadaaş gibi seviyorum dedi ve bitti bu kadarı yeter herhalde

zor olmuştur bunu kabullenmek ama en azından seni kandırıp oyalamamış

karşına daha iyileri çıkar umarım

zor olmuştur bunu kabullenmek ama en azından seni kandırıp oyalamamış

karşına daha iyileri çıkar umarım

öyle tabi ama aşık olduğum sevdiğim adamdan bunu duymak çok zor oldu benim için çok çabaladım sabrettim ama olmadı yetemedim neyse bu konu beni üzüyor başka şeyler konuşalım

kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize yenigün hepimize mutluluklar getirsin inşallah tatlı ruyalar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…