herkese selam kızlar
20 yaş ve 30 yaş arası bekar kızların sohbet mekanıııı burası var mıııııı sohbet etmek isteyen arkadaslar
şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
merhabalar bende 23 yaşımdayım adım beyza.bekarım.konuştuğum biri var ama emin değilim daha kafam çok karışık...
aranızda çok çok güzel kız varsa beğensin ona çok yakışıklı birini ayarlayabilirim
günaydın kızlar hastaydım dün resmen gecem gndüzüm karıştı
Günaydınlar
Geçmiş olsun Limonum:26:
günaydın kızlar iyi kaynatmışınız ben nöbette çalışırkenbu aşkam burdayım öpüldünüz
merhabalar bende 23 yaşımdayım adım beyza.bekarım.konuştuğum biri var ama emin değilim daha kafam çok karışık...
ne yönden kafan karışık canım
sende hoşgeldin canımmm
julim yemek yedik aynı sofrada oturduğum 3 kişiyle beaber mide bulantısı vs. şeyler oldu zehirlendik diye korktuk öylesabaha kadar uyuyamadım
bu arada hayırlı olsun nasıl barıştınız siz?
bu erkekler sevgilileri varken ne diye bakarlar anlamadım gitti ne zamandır beğendiğim biri vardı okuldan sürekli bakıyodu ben çok bakmıyodum beğeniyosam bakamamneyse festival vardı geçen gün okulda çıkışta çıkarken birde ne göreyim meğer kız arkdaşı varmış hala bakıyor offf sinirlerim çok bozuldu çoook
bu erkekler sevgilileri varken ne diye bakarlar anlamadım gitti ne zamandır beğendiğim biri vardı okuldan sürekli bakıyodu ben çok bakmıyodum beğeniyosam bakamamneyse festival vardı geçen gün okulda çıkışta çıkarken birde ne göreyim meğer kız arkdaşı varmış hala bakıyor offf sinirlerim çok bozuldu çoook
öküz diyoruz biz bunlara
ama ya senin nickin niye böyle canım çikolata çekti
julim medle beetleden haberin var mı ?
ay iyi ki geldiniz sıkıldımmm antonyo işte çalışıo sizde yoksunuz evde de kimse yok sıkıntıdan patladım
ruh sağlığı bozuk insanlar onlar acıyorum öylelerinee
pazar bugün boş tabi herkes dışarıda bende çıkcam birazdan sende çık gez hava güzel aynen psikolojik sorunlular
ay iyi ki geldiniz sıkıldımmm antonyo işte çalışıo sizde yoksunuz evde de kimse yok sıkıntıdan patladım
ay cnmmm bende bilmiom barıstık mıııı akışına bıraktım bakalım zaman ne gösterecekkk
ruh sağlığı bozuk insanlar onlar acıyorum öylelerinee
öküz diyoruz biz bunlara
ama ya senin nickin niye böyle canım çikolata çekti
ikisi de banlanmadan duramıyor zaten
bende öyle diyorum birde yüzüne söylesem çok iyi olucak ayy çok severim kendilerini ondan böyle yaptım her dakika yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?