20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

herkese selam kızlar

20 yaş ve 30 yaş arası bekar kızların sohbet mekanıııı burası var mıııııı sohbet etmek isteyen arkadaslar

şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

merhabalar bende 23 yaşımdayım adım beyza.bekarım.konuştuğum biri var ama emin değilim daha kafam çok karışık...

aranızda çok çok güzel kız varsa beğensin ona çok yakışıklı birini ayarlayabilirim

bacım burası esra erol mu yan studyoya yanlış yanlış kapıııı töbe töbee

günaydın kızlar hastaydım dün resmen gecem gndüzüm karıştı

günaydın limonummmm çok mu yordular seniiiii
Günaydınlar

Geçmiş olsun Limonum:26:

stilll kaçmışşsın hemen yaa daha karpuz keseceydikkkk
günaydın kızlar iyi kaynatmışınız ben nöbette çalışırken bu aşkam burdayım öpüldünüz

bbuglemm hoşgeldin cnmmm tmmdır o zaman bu akşamda sohbetin dibine vururuz cnmm

merhabalar bende 23 yaşımdayım adım beyza.bekarım.konuştuğum biri var ama emin değilim daha kafam çok karışık...

ne yönden kafan karışık canım

hoşgeldin çikooo hoşgeldin echooo

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaa nie kimseler yok yaaaaa

bende ziyaretçilereee selam derim işteeeeee

ziyaretçiler hellooooo çabuk üye olunda gelinnnn çabukk

julim yemek yedik aynı sofrada oturduğum 3 kişiyle beaber mide bulantısı vs. şeyler oldu zehirlendik diye korktuk öyle sabaha kadar uyuyamadım

bu arada hayırlı olsun nasıl barıştınız siz?

bu erkekler sevgilileri varken ne diye bakarlar anlamadım gitti ne zamandır beğendiğim biri vardı okuldan sürekli bakıyodu ben çok bakmıyodum beğeniyosam bakamam neyse festival vardı geçen gün okulda çıkışta çıkarken birde ne göreyim meğer kız arkdaşı varmış hala bakıyor offf sinirlerim çok bozuldu çoook

sende hoşgeldin canımmm

ay iyi ki geldiniz sıkıldımmm antonyo işte çalışıo sizde yoksunuz evde de kimse yok sıkıntıdan patladım
julim yemek yedik aynı sofrada oturduğum 3 kişiyle beaber mide bulantısı vs. şeyler oldu zehirlendik diye korktuk öyle sabaha kadar uyuyamadım

bu arada hayırlı olsun nasıl barıştınız siz?

ay cnmmm bende bilmiom barıstık mıııı akışına bıraktım bakalım zaman ne gösterecekkk

ruh sağlığı bozuk insanlar onlar acıyorum öylelerinee

öküz diyoruz biz bunlara

ama ya senin nickin niye böyle canım çikolata çekti

öküz diyoruz biz bunlara

ay bnm de cnm yaaaa az sora markete gitem lazım yemek yapıom da bi yandandaa o zaman alırım çikomuuu zaten regliyim daha bi yiyesim gelio o dönemde

ay iyi ki geldiniz sıkıldımmm antonyo işte çalışıo sizde yoksunuz evde de kimse yok sıkıntıdan patladım

ruh sağlığı bozuk insanlar onlar acıyorum öylelerinee

pazar bugün boş tabi herkes dışarıda bende çıkcam birazdan sende çık gez hava güzel aynen psikolojik sorunlular

öküz diyoruz biz bunlara

bende öyle diyorum birde yüzüne söylesem çok iyi olucak ayy çok severim kendilerini ondan böyle yaptım her dakika yiyebilirim

çikolata delisi biz tanışmadık galiba ben 3-4 gündür ttakılamadım da

ben 25 yaşındayım öğretmenim 2 yıldır bi ilişkim var sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…