20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

sayfalar çoğalmışşşşş kaç gündür çook yogundumm yiaa özledim siziii

still okıyım dedimde yok anacımm bitmiyoo
ay akşam bozoğa bende şok oldum ve gönüllüleerr takımı bitti bence

türk halkının tercihi canım :18:
gör yanii sözde güçsüzü tutuyolar ezdirmeyelim kızı diye
ya da acaba tuncay btün smsleri manitasına mı yollattırdı

türk halkının tercihi canım :18:
gör yanii sözde güçsüzü tutuyolar ezdirmeyelim kızı diye
ya da acaba tuncay btün smsleri manitasına mı yollattırdı

Ayrıydı ki onlar.Ama kanaltürk de sabah 2. sayfa diye bi program var severek izliyorum.Orada dinledim ilk.Orada yapılan yorumlar çok mantıklıydı.Bu kız biri tarafından korunuyor

Hm anladım.Bu kadar abartacak bir şey değil.Belki haber verebilirdin.
Düşündüğümde tam tersi durumda bende çok kızardım.Ki oldu.Ama abartılacak kadar büyük bi şey değil.Fena inat yapıyor desene
Bırak biraz inadı siniri geçsin.Zaman üstünde geçtikten sonra hala ayrılmayı düşünüyorsa bu tip bi sebepten zaten yapacak çok şey yoktur.Umarım tezden geçer bu gereksiz inadı

bilmiyorm çok feci kavgalarımız oldu bu sebep yanında sinek kadar bile kalmaz ama ne yapmak istiyo derdi ne çözemedm
15i de doğum günü

bilmiyorm çok feci kavgalarımız oldu bu sebep yanında sinek kadar bile kalmaz ama ne yapmak istiyo derdi ne çözemedm
15i de doğum günü

Biraz zaman ver canım.Genelde ufal şeyler hep taşan damla olur.En azından doğum gününe kadar arayıp sorma siniri geçsin.Doğum gününe güzel şeyler ayarlarsın hemde barışmış olursunuz

Biraz zaman ver canım.Genelde ufal şeyler hep taşan damla olur.En azından doğum gününe kadar arayıp sorma siniri geçsin.Doğum gününe güzel şeyler ayarlarsın hemde barışmış olursunuz

bnde öyle dşünüyodm tatlım

juliye noldu yine :44:

aşktan mutsuzum falan yazmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…