Limoncum haklısın çok sıkmamak lazım, bende çok sıkılmaya gelemem, çok ta sıkmam. Zaten karşımdaki kişi güven veriyorsa çok araştırmam. Ama vermiyorsa zaten öyle biriyle birlikte olmam. Ben hep bugüne kadar düzgün karakterli insanları soktum hayatıma. Mesela üniversitedeyken kızların ayılıp bayıldığı bir erkek vardı. Bu arkadaşı aracılığıyla bana haber yolladı, benden hoşlanıyormuş. Ben baktım uzaktan izledim, arkadaşlarına göz attım hal ve hareketlerine, sonra karakteri oturmamış biri gibi geldi, kabul etmedim. Yani tipten daha çok hep karaktere önem verdim. Bir de bu konularda 6. hissim kuvvetli. Yine belli olmaz tabi erkeklere hiç bir zaman %100 güvenmem...
yazdım cnm sinirinin geçmesini beklemiş
Bnm ki msj tmış kızlar
sırf markete gittimm diyeymiş o yokken gezmemi istemiormus o yüzden terk ettim seni dio
ben kendimde ilişkiye zor adapte oldum. birine haber verme durumu hayatını daha kısıtlı yaşama durumları kasıyor. çok aykırı bir tip değilim ama sevgilimden önce ciddi ilişkim olmadı o açıdan sıkınca kaçasım geliyor rahatız bakalım şimdi azcık daha düşünceli olsa uyuzcan tadından yenmicek
siz ne kadar süredir canım sorudysam kusura bakma unutuyorum
Affedicen mi ?
Hoşgeldin canım. Öyle adamdan hayır gelmez. Markete giderken de o mu eşlik edicekmiş sana. Saçmalık! Bu yüzden terkeden adamın omzuna başını yaslayamazsın. Ayrıca hayatı sana zehir ederdi zaten...
Var ya uyuz kelimesini bende çok sık kullanırımLimonum bizim 2 ayı geçti birazcık taptaze
snki bi halt yapmışsın gibi aaa markete mi gittin. neyse tatlım gaz vermekte istemem ama sinir ya
evcimen kadın seviomus
evcimen kadın seviomus
sank bgece yarısları barlardan topladı seni evde oturan kim var ya annem bile kaç yaşında hergün gezmelerde tozmalarda
evcimen kadın markete gitmiyo muymuş?
ben onu uyuzcanım diye seviyorum eheehoy oy oy daha çok yeni biz bayatladık ya kendime şaşırıyorum benim uzun ilişkim var ya
Bende uyuz, uyuzcuk ve pis diyorumBenimde 2 uzun ilişkim oldu birinde sözlendim hatta ama bitti Bakalım bu ne kadar sürecek evliliğe gidicek mi
evcimen kadın seviomus
Çok tuhaf ya valla. Hayat görüşleriniz uymuyorsa uzak dur canım, şimdi olsa bile ilerde sorun çıkar çünkü.
böyle değildi ki ama neden böle yaptı anlmıorummmm daha önce kızmıs olsa mrkete gştmeme gidermiydim hiç :26::26:
böyle değildi ki ama neden böle yaptı anlmıorummmm daha önce kızmıs olsa mrkete gştmeme gidermiydim hiç :26::26:
biz ne diyoz, sen ne diyon ağlıcam ama şimdi
hayat senin hayatın, asla yorum yapmak bana düşmez ama yanlış anlama ne olursun beni.. ya bu adamla bir ömür gecer mi allahın askına bi düşün, hiç mi evden çıkmayacaksın, inan bunu diyen camdan bakmayacaksın da der, perdeyi kapalı tutacaksında der.. komularla arkadaşlarınla görüşmeyeceksin de der...
Daha önce yapmayıp şimdi yaptıysa ya gerçek yüzü yeni ortaya çıkıyor demektir yani 13 ay boyunca sana kendini farklı biri olarak göstermiş. Ya da bahane yaptı bunu ( bu daha büyük ihtimal gibi geliyor bana ). Sana kızdığım nokta gidermiydim hiç diyosun. Sana evden çıkmıcaksın dese (ki zaten aynı hesap) çıkmayacak mısın julii? Hayatını kendi ellerinle mahvedersin böyleO zaten sana değer verse böyle abuk subuk şeylerle özgürlüğünü kısıtlamaz
Bnm ki msj tmış kızlar
sırf markete gittimm diyeymiş o yokken gezmemi istemiormus o yüzden terk ettim seni dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?