20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ben kendimde ilişkiye zor adapte oldum. birine haber verme durumu hayatını daha kısıtlı yaşama durumları kasıyor. çok aykırı bir tip değilim ama sevgilimden önce ciddi ilişkim olmadı o açıdan sıkınca kaçasım geliyor rahatız bakalım şimdi azcık daha düşünceli olsa uyuzcan tadından yenmicek

siz ne kadar süredir canım sorudysam kusura bakma unutuyorum

Bnm ki msj tmış kızlar

sırf markete gittimm diyeymiş o yokken gezmemi istemiormus o yüzden terk ettim seni dio

Hoşgeldin canım. Öyle adamdan hayır gelmez. Markete giderken de o mu eşlik edicekmiş sana. Saçmalık! Bu yüzden terkeden adamın omzuna başını yaslayamazsın. Ayrıca hayatı sana zehir ederdi zaten...

snki bi halt yapmışsın gibi aaa markete mi gittin. neyse tatlım gaz vermekte istemem ama sinir ya

Var ya uyuz kelimesini bende çok sık kullanırım Limonum bizim 2 ayı geçti birazcık taptaze

beni ffet demio kiiii dese bile hemen değil
Hoşgeldin canım. Öyle adamdan hayır gelmez. Markete giderken de o mu eşlik edicekmiş sana. Saçmalık! Bu yüzden terkeden adamın omzuna başını yaslayamazsın. Ayrıca hayatı sana zehir ederdi zaten...

bilemiorum cnmmm çok karışığım suan msj dahi beklemiodum cünküü

ben onu uyuzcanım diye seviyorum eheeh oy oy oy daha çok yeni biz bayatladık ya kendime şaşırıyorum benim uzun ilişkim var ya

Bende uyuz, uyuzcuk ve pis diyorum Benimde 2 uzun ilişkim oldu birinde sözlendim hatta ama bitti Bakalım bu ne kadar sürecek evliliğe gidicek mi

Çok tuhaf ya valla. Hayat görüşleriniz uymuyorsa uzak dur canım, şimdi olsa bile ilerde sorun çıkar çünkü.

böyle değildi ki ama neden böle yaptı anlmıorummmm daha önce kızmıs olsa mrkete gştmeme gidermiydim hiç :26::26:

böyle değildi ki ama neden böle yaptı anlmıorummmm daha önce kızmıs olsa mrkete gştmeme gidermiydim hiç :26::26:

biz ne diyoz, sen ne diyon ağlıcam ama şimdi

hayat senin hayatın, asla yorum yapmak bana düşmez ama yanlış anlama ne olursun beni.. ya bu adamla bir ömür gecer mi allahın askına bi düşün, hiç mi evden çıkmayacaksın, inan bunu diyen camdan bakmayacaksın da der, perdeyi kapalı tutacaksında der.. komularla arkadaşlarınla görüşmeyeceksin de der...

Daha önce yapmayıp şimdi yaptıysa ya gerçek yüzü yeni ortaya çıkıyor demektir yani 13 ay boyunca sana kendini farklı biri olarak göstermiş. Ya da bahane yaptı bunu ( bu daha büyük ihtimal gibi geliyor bana ). Sana kızdığım nokta gidermiydim hiç diyosun. Sana evden çıkmıcaksın dese (ki zaten aynı hesap) çıkmayacak mısın julii? Hayatını kendi ellerinle mahvedersin böyle O zaten sana değer verse böyle abuk subuk şeylerle özgürlüğünü kısıtlamaz

ama ne diom bak böle değildi i normalde erkekli kzılı hep berbaber gidioz hep gezmeye beni kısıtlamazdı öle sadece fazla semimi olmamaı istemezdı o kadar neden bu sefer böle yaptı ben anlayamadım :26::26:

dediğim gibiiiii böle şeyler yapmazdı ki bana o yüzden şaşkınım :26::26: bilmiorum canım kafam allak bullak

Bnm ki msj tmış kızlar

sırf markete gittimm diyeymiş o yokken gezmemi istemiormus o yüzden terk ettim seni dio

seni terk etmiş yani kızgınlığım geçti saçmaladım kusura bakma demiyor terkettim diyor bu kadar yaşanmış şeye karşı bir markete gittin diyemi terkediyor seni julia canım biraz bahane etmiş gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…