20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kısa dönemse hemen biter zaten cnmmm ohh sonra çalsın davullar zurnalar kızımızı almayaaa gelcekler :52::52:

Yok ya kuzum nerdeee. Daha ne yapacağına bile tam karar veremiyor. Pilot olacam diye tutturdu. Askerden sonra da okula yazılacak işte 15 ay da o:31: Herşey belki şöyle olur belki böyle olur. Net hiç bir şey yok kafasında bu da benim canımı sıkıyor:31:

Yok ya kuzum nerdeee. Daha ne yapacağına bile tam karar veremiyor. Pilot olacam diye tutturdu. Askerden sonra da okula yazılacak işte 15 ay da o:31: Herşey belki şöyle olur belki böyle olur. Net hiç bir şey yok kafasında bu da benim canımı sıkıyor:31:

peki sen bu kadar zaman bekleyecekmisin bu çocugu cnm önce buna karar ver 15 ay askerlik 15 ay okul daha 3 sene ver sora işe girmesi de 1 yıl oldu mu 4 yıl senin yaş olcak 29 ne düşünüosun :26::26:

kimin neyi belirli ki zaten cnmm :31::31:

şimdi bizim yaş malum oldu 25 benceee söz yapsın askere gitmeden yaaaaa sanaaaa :ssz::ssz:

Bilmiyorum ki canım. Kafasındakileri benimle paylaşmıyor bile, çok konuşmuyor şöyle yaparız böyle yaparız diye sinir ediyor beni:31: Hep şifreli konuşuyor:31:

peki sen bu kadar zaman bekleyecekmisin bu çocugu cnm önce buna karar ver 15 ay askerlik 15 ay okul daha 3 sene ver sora işe girmesi de 1 yıl oldu mu 4 yıl senin yaş olcak 29 ne düşünüosun :26::26:

Canım karakteri şuan gözlemlediğim kadarıyla iyi ama bu erkek milletine güven olmaz. Beklerim ama kalkar yamuk yaparsa ben o kadar bekledikten sonra o zaman bedduayı yer:27: Yani iyice gözlemlemem gerekiyor, malum tam tanımıyorum onu. O kadar bekletmeye kalkarsa söylerim zaten yüzsüzlüğe vurup:27: Ya konuşmalarından elini çabuk tutmaya çalıştığını anlıyorum. Ama açık açık konuşmuyor işte. Benim abim kasımda nişan yaptı temmuzda da evlendi. Onunla ilgili konuşuyorduk mesela. O da zaten öyle olmalı fazla uzatılmamalı falan diyor ama bilemem tabi:31:

Beetlee ben hiç asker yolu beklemedim nasıl bişey acaba:44: Senin yaş kaçtı bu arada? Bende çankaya ya da emekte yaşamak isterim k.örende güzel ama merkezi değil..
Juli naber canım
Limon selam verdin sustun:27:

Bir de hep işi olan niye beklesin ki hemen evlensin diyor. Zaten az zaman geçsin askerlik falan bitsin söylerim ben. çok uzaması iyi olmuyor çünkü. Bende açıkcası istemiyorum artık öyle uzamasını.

Beetlee ben hiç asker yolu beklemedim nasıl bişey acaba:44: Senin yaş kaçtı bu arada? Bende çankaya ya da emekte yaşamak isterim k.örende güzel ama merkezi değil..
Juli naber canım

Canım bende beklemedim, ilk defa beklicem:27: 26 yaşındayım canım ben. Ben 3 sene önce Kızılay caddesini görmüştüm Ankara'nın orası da güzeldi. Tunalı hilmi caddesi. Ankara güzel de deniz yok:27:

Canım karakteri şuan gözlemlediğim kadarıyla iyi ama bu erkek milletine güven olmaz. Beklerim ama kalkar yamuk yaparsa ben o kadar bekledikten sonra o zaman bedduayı yer:27: Yani iyice gözlemlemem gerekiyor, malum tam tanımıyorum onu. O kadar bekletmeye kalkarsa söylerim zaten yüzsüzlüğe vurup:27: Ya konuşmalarından elini çabuk tutmaya çalıştığını anlıyorum. Ama açık açık konuşmuyor işte. Benim abim kasımda nişan yaptı temmuzda da evlendi. Onunla ilgili konuşuyorduk mesela. O da zaten öyle olmalı fazla uzatılmamalı falan diyor ama bilemem tabi:31:

bence bunları açık açık konuş cnm bunda ayıp yada kötü bişi yok :16::16:

Juli naber canım

iyiyiy anzerim senden ne haber :16::16:

Gerçekten çok zaman varmis canim bencede konusmaniz lazim bu konulari..
Ankarada ömür gecmez iste kisa sureli yasariz bizde..
İyiyim bende julim sagolasin..

Gerçekten çok zaman varmis canim bencede konusmaniz lazim bu konulari..
Ankarada ömür gecmez iste kisa sureli yasariz bizde..
İyiyim bende julim sagolasin..

Canım evlenirseniz siz de mi Ankara'da yaşayacaksınız? Biz konuştuk ta evlenince nerede yaşarız diye. Pilot olursa eğer ya İstanbul ( büyük ihtimal İstanbulmuş ) ya da Antalya olcakmış. Pilot olmazsa İzmir:16:

Julim memnunum çok şükür ya sağol canım..
Beetlee ank. olacak ilk 4-5 sene kendimizi toparlayana kadar.. Sonra Samsun inşallah :)
İkimizde transfer edicez yani :1:

Son düzenleme:
Back
X