Çok tuhaf oturuşları var ya göreceksin açıyor göbüşünü yaşlı teyze gibi oturuyorBenim kedi çok ilginç
1 ay daha sık dişini bakalım gelecek mi? Hatta ona da söyle 1 aya kadar onu beklediğini. Eğer yine gelmezse maklakuklanın dediği gibi '' bas tekmeyi gitsin '' ...
Kuzu o benim linktekiEkle benü.
Görüşrüz canım
Bana yolla cannım culide iş yok
yazarken de içimden geçemedi değil ben diyorum ama olmazsa kıyamam da
Bende sana yolladım linkii
sorma yolla dedi eklemeden gitti küstüm ona
yinede birinci öküz benimki siz iyisiniz
Bende sana yolladım linkii
sorma yolla dedi eklemeden gitti küstüm ona
yinede birinci öküz benimki siz iyisiniz
O göbüşünü yerim yerim
Önümüzdeki hafta annaneme gideceğim orada iki kedim var mıncık mıncık edeceğim onları
Ahh canım ahh hepsinde türlü türlü huy
Kuzu linke tıkladım, benim profil çıktı:44:
Dur ben sana yolliyim sen ekle.
Benim yerime de mıncıkla, benimki yaz geldi ya 24 saat çorap kutusunun içinde uyuyor
Öyle canım.. yanyana olsak yine bi derece çekilir.. birde bu öküzlüklerine karşı ankaraya onunla gitmemi istiyor sanki çok haketmiş gibi..
Birde bu kedilerin kutu aşkı var değilmiyazlığamı taşınmız
Benimkiler çok fena yaa işleri varsa sana yanaşıyorlar işleri bitince öldür allah yanına gelmiyorlar.Çok çıkarcı kedilerim.Zaten beni tınlamıyorlar annanemin peşinde bir o yana bir bu yana birde koacaman bahçe var evin önünde hayat onlara güzel
Ankara'yamı gidecekmişsin onunla
Bunu ne manada söylüyor evlenip gitmek mi:26:
He ya o çorapların üstünde uyumaya bayılıyorKışında battaniye tepesinde ya da yatağın içinde Kediler öyle ya, o senin istediğini değil, sen onun istediğini yapıyorsun. Çok başına buyruklar. Ohh ne güzel bahçede keyif yapsın bebişler. Offf hepsini mıncıklayasım geldi. Bir de şimdi her yer yavru dolu
evet evlenince oraya gitmemden bahsediyor..
aaa cidden adaşmıyız? anzer stil bana da atsanıza ben de ekleyeyim sizi
Evlenince başka tabiki,ama bakalım o aşamaya gelebilecekmisin.Böyle yaptıkça zor görünüyor
aaa cidden adaşmıyız? anzer stil bana da atsanıza ben de ekleyeyim sizi
Ay evet yaa her yerde yawrular
Facebook'da "Her Eve Bir Kedi" sayfası vav ona bakıyordum yawru kedilere ev arıyorlar ama burada değil genel İstanbul İzmir.Öyle tatlılarki yerim onları ben yaa
Zor gibi bile değil imkansıza daha yakın
Adaşmışız canım adımız gibi kaderimizde bir malesef
Hayvansevenler derneği de var canım ordan da hep sahiplendiriyorlar. Off bahçeli bir evim olsa dolduracam ufak çaplı hayvanat bahçesi yapmayı düşünüyorum
Durum o kadar vahim desene
Aynen aynen bitlim.Bizimkide biliyor ya diyor bahçeli bir ev alırız.Sen ne kadar kedi istiyorsan alırsın.Bunu söylediğine ilerde pişman olabilir adım başı kedi doldururum ben bahçeye
Hele köpüş de alırım kardeş kardeş yaşarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?