20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Çok tuhaf oturuşları var ya göreceksin açıyor göbüşünü yaşlı teyze gibi oturuyor Benim kedi çok ilginç

O göbüşünü yerim yerim

Önümüzdeki hafta annaneme gideceğim orada iki kedim var mıncık mıncık edeceğim onları

1 ay daha sık dişini bakalım gelecek mi? Hatta ona da söyle 1 aya kadar onu beklediğini. Eğer yine gelmezse maklakuklanın dediği gibi '' bas tekmeyi gitsin '' ...

Kuzu o benim linkteki Ekle benü.

Bende sana yolladım linkii

Görüşrüz canım

Bana yolla cannım culide iş yok

sorma yolla dedi eklemeden gitti küstüm ona

yazarken de içimden geçemedi değil ben diyorum ama olmazsa kıyamam da

yinede birinci öküz benimki siz iyisiniz

Bende sana yolladım linkii

sorma yolla dedi eklemeden gitti küstüm ona

yinede birinci öküz benimki siz iyisiniz

Kuzu linke tıkladım, benim profil çıktı:44:
Dur ben sana yolliyim sen ekle.

O göbüşünü yerim yerim

Önümüzdeki hafta annaneme gideceğim orada iki kedim var mıncık mıncık edeceğim onları

Benim yerime de mıncıkla, benimki yaz geldi ya 24 saat çorap kutusunun içinde uyuyor

Kuzu linke tıkladım, benim profil çıktı:44:
Dur ben sana yolliyim sen ekle.

Benim yerime de mıncıkla, benimki yaz geldi ya 24 saat çorap kutusunun içinde uyuyor

Birde bu kedilerin kutu aşkı var değilmi yazlığamı taşınmız

Benimkiler çok fena yaa işleri varsa sana yanaşıyorlar işleri bitince öldür allah yanına gelmiyorlar.Çok çıkarcı kedilerim.Zaten beni tınlamıyorlar annanemin peşinde bir o yana bir bu yana birde koacaman bahçe var evin önünde hayat onlara güzel

He ya o çorapların üstünde uyumaya bayılıyor Kışında battaniye tepesinde ya da yatağın içinde Kediler öyle ya, o senin istediğini değil, sen onun istediğini yapıyorsun. Çok başına buyruklar. Ohh ne güzel bahçede keyif yapsın bebişler. Offf hepsini mıncıklayasım geldi. Bir de şimdi her yer yavru dolu

Ay evet yaa her yerde yawrular

Facebook'da "Her Eve Bir Kedi" sayfası vav ona bakıyordum yawru kedilere ev arıyorlar ama burada değil genel İstanbul İzmir.Öyle tatlılarki yerim onları ben yaa

Ay evet yaa her yerde yawrular

Facebook'da "Her Eve Bir Kedi" sayfası vav ona bakıyordum yawru kedilere ev arıyorlar ama burada değil genel İstanbul İzmir.Öyle tatlılarki yerim onları ben yaa

Hayvansevenler derneği de var canım ordan da hep sahiplendiriyorlar. Off bahçeli bir evim olsa dolduracam ufak çaplı hayvanat bahçesi yapmayı düşünüyorum

Zor gibi bile değil imkansıza daha yakın

Adaşmışız canım adımız gibi kaderimizde bir malesef

Durum o kadar vahim desene

Hayvansevenler derneği de var canım ordan da hep sahiplendiriyorlar. Off bahçeli bir evim olsa dolduracam ufak çaplı hayvanat bahçesi yapmayı düşünüyorum

Aynen aynen bitlim.Bizimkide biliyor ya diyor bahçeli bir ev alırız.Sen ne kadar kedi istiyorsan alırsın.Bunu söylediğine ilerde pişman olabilir adım başı kedi doldururum ben bahçeye

Hele köpüş de alırım kardeş kardeş yaşarlar

Sorma evde kalcam ben bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…