20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

:) hadi bakalım martta dimi buluşma biizmde az kaldı ya temmuz gibi

dershaneye gittiği için mi temmuzda bulusacaksınız ?

evet, 16 mart-17 mart.. istanbulda buluşacağız..rüya gibi 2 gün olacak benim için, allahın izniyle tabi, kavga dövüş olmazsa off, doğumgünü hediyesi işi var ya, napsam ben yaa pahalı bişey de alamam, param yok zaten

evet canım sınavdan sonra artık geçen hafta geldiğinde yol vs derken 5 günü boşa geçti nerdeyse atansında görüşmemek sorun değil

sakin olun kavga yok ttalım

evet canım sınavdan sonra artık geçen hafta geldiğinde yol vs derken 5 günü boşa geçti nerdeyse atansında görüşmemek sorun değil

sakin olun kavga yok ttalım

aynen öyle yeterki atansın, bol bol görüşürsünüz ondan sonra, inşallah güzel sonuçlar alsın canım ya.. allah yardımcısı olsun..

aynen öyle yeterki atansın, bol bol görüşürsünüz ondan sonra, inşallah güzel sonuçlar alsın canım ya.. allah yardımcısı olsun..

inş tatlım biz alışkınız zaten uzun süre görüşmemeye başından beri farklı şehirler. siz istanbulda napıcaksınız

inş tatlım biz alışkınız zaten uzun süre görüşmemeye başından beri farklı şehirler. siz istanbulda napıcaksınız

canım ben bursada çok uzun kalamam dısarda, babam iki gün üst üste nerdesin napıosun bu kadar der...ama ist. da iken doya doya görüşürüz... her zmn gidemem zaten, yılda en fazla bi kere gidebilirim zaten, ama bu arada çok özledim, işe girme süreceinde falan görüşemedik hiç.. o yüzden ist. olsun bol bol görüşelim,rahat rahat gezelim tozalım

ben sevgilim gelince eve uğramıyorum sabah 8 akşam 11 oh ya gönlğnce gez toz hasret gider

ben sevgilim gelince eve uğramıyorum sabah 8 akşam 11 oh ya gönlğnce gez toz hasret gider

ne güzel yaa, kıskandım bak şimdi.. bizde öyle değil canım, iki gün üstüste çıkamam, babamın dikkatini fazla çeker, akşam saati erkenden gelirim çok geç kalamam

aralarımız iyi olsun da uzak olsunlar napalım bşle bile başladık bu duruma. inş tez zamanda kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…