boyum 1.62 canım.. kekin tarifini de alayımda, sevdiceğim bursaya geldiğinde ona yaparım
:) hadi bakalım martta dimi buluşmabiizmde az kaldı ya temmuz gibi
dershaneye gittiği için mi temmuzda bulusacaksınız ?
evet, 16 mart-17 mart.. istanbulda buluşacağız..rüya gibi 2 gün olacak benim için, allahın izniyle tabi, kavga dövüş olmazsaoff, doğumgünü hediyesi işi var ya, napsam ben yaa pahalı bişey de alamam, param yok zaten
evet canım sınavdan sonra artık geçen hafta geldiğinde yol vs derken 5 günü boşa geçti nerdeyseatansında görüşmemek sorun değil
sakin olun kavga yok ttalım
aynen öyle yeterki atansın, bol bol görüşürsünüz ondan sonra, inşallah güzel sonuçlar alsın canım ya.. allah yardımcısı olsun..
inş tatlım biz alışkınız zaten uzun süre görüşmemeyebaşından beri farklı şehirler. siz istanbulda napıcaksınız
canım ben bursada çok uzun kalamam dısarda, babam iki gün üst üste nerdesin napıosun bu kadar der...ama ist. da iken doya doya görüşürüz... her zmn gidemem zaten, yılda en fazla bi kere gidebilirim zaten, ama bu arada çok özledim, işe girme süreceinde falan görüşemedik hiç.. o yüzden ist. olsun bol bol görüşelim,rahat rahat gezelim tozalım
ben sevgilim gelince eve uğramıyorumsabah 8 akşam 11 oh ya gönlğnce gez toz hasret gider
Topiğin çoğunluğunun sevgilisi uzakta ya
slm canlar katılabilirmiyim size :26: biraz sohbet edesim geldi
hoşgeldin canımm...
hoşbulduk canım nasılsın bakalım biz tanışmışmıydıkk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?