20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

bana o jelden vermedi dr. sadece esrafem, progesteron,coraspin bi de gynoferon kullanıyorum.ama en gıcık olanı progesteron yaa..diğerlerini yutuyorumda..

canım yapma lütfeeennn hemencecik pes ediyosun ama.lmaz:
bu 2.denemen oldugu için böyle şartlandırıyosun kendini yapma biraz olumlu ol arkadaşım. hayır düşünelim hayır olsun inşallah, rabbim herşeye kadir..azcık daha sabır..11.günüde yaptırıp moralimizi bozmayalım olurmu ben inanıyorum inşallah ikimiz de hayırlı haberle dönecez...opuyorumnanaktan

arkadaşlar benimde test günüm yarın.bugün 11.günüm ve sabırla yarını bekliyorum. inşallah tahlil sonucum pozitif çıkar. çok meraklıyım.

KIZLARRRR...11 GÜNÜMDE KANTESTıMı YAPTIMM KOSKOCAMAN BıR...NEGATıFFF...hemşire yi arayıp söylediğimde bana değer sordu.bende değersiz olan kan testinden yaptırmşım meyer..sonucu hemen verdiler zaten şaşırdım...hemşirede dediki yarın 12. gün tekrar ama değer gözteren kan tahlili yaptır dedi ..umutlarım bitti yaptırmayı düşünmüyorum...olsaydı bundada çıkazmıydı sizce cvp larınızı bekliyorum LÜTFEN...zaten 6. ve 8. ve 10. günü yaptığım idrar testlerimde hep negatifti...burdan okuyorum hep tutanların daha o günlerde idrar testleri hafifte olsa çift çizgi çıkıyo...

arkadasim benim 12.gun idrar negatifti
kani 14. gun baktirdim 80 cikti hamileyim ALLAHa cok sukur
yani ben kanda 11 gun baktirsam benimde cikmazdi
moralini:CüvCüv: bozma

Ah canim, cok gecmis olsun, yine de yarin git kan testi yap...ne olur ne olmaz

tebriler canım..darısı başımıza..değerin de iyi bence..
canım farkettiğin ne gibi belirtiler yaşadın?
saol arkadasim
belirtileri adet olcak gibi agri oluyo bende karinda sislik
ayaklarda usume var, goguslerde hassasiyet oldu hala agrim devam ediyo
idrar testine sakin guvenme 12. gun yaptim moralim cok bozuldu cikmadi diye bosuna stres yapmisim 2. deneme bu
insALLAH bu saglikli bi sekilde ilerler
ALLAH sanada nasip etsin :CüvCüv:

ayyy bunlar bende de oluyo hadi hayırlısı inşallahh..:teytey::teytey:
ben de seni ve olumlu sonuç alan diğer arkadasları tebrik ediyorum..alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5 allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı da biz bekleyenlere olsun..amiinnnn..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olumsuz sonuç alan arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum inşallah rabbim tez zamanda onların kucaklarını da boş bırakmayacaktır..hiçbişeyin sonu degil şükredecek çok şeyimiz var unutmayalım...

Son düzenleme:
yaren.melh.sevencenss arkadaslar cok sagol olun destegınız ıcın ama uzulmemek elde degıl 2.denemmedı o da negatıf dun aksam bayagı uzgundum ama cok sukur ıyıyım sımdı herseyde vardır bı hayır....
ayrıca pozıtıf sonuc alan arkadaslar tebrıkler....

sarımelek tüp bebek tutmadığı zaman bu jel adeti geciktirir mi?
bir bilgin varmı canım?
Allah yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım..
darısı bize..

allah razı olsun.gecikme yapıp yapmadığını bilmiyorum canım.doktorda hiç bahsetmedi.bende akıntı hep vardı yani yapıyor.

canım daha erken değilmi?bak arkadaşlar da yazmış..
hem seninki değersiz kan testi bir de..
üzülme bence..
ve sabırla beklemeye devam et..
ben de 11.gün yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi 12.gün yaptırmya karar verdim..opuyorumnanaktan

Kizlar ben hala iyi degilim. Karnim sis, kambur yuruyorum acidan. Iyiki annem burada yoksa kendime bakamazdim. Umarim progesterone hapi bitince gecer. Yoksa nasil dayanirim bilmem.

kızlar ben sonucumu aldım.. 12. gün değerim 6.21 çıktı.. tam sınırdaymışşş.. ne var nede yok diyolar.. cuma günü tekrar yaptırıcam.. değerim ikiye katlarsa gebelik olabilirmiş.. ama çok düşük değilmi..
bu değerde yükselen gördünüz mü hiç.. benimmm hiç umudum yok ama belirtilerim hala devam ediyor..

seko gözün aydın canım.. Allah tamamına erdirsin inşallahh..
haktan bence yarın tekrar yaptır değerler hergün değişiyormuş.. belki seninkide benim gibi olur..

Kizlar ben hala iyi degilim. Karnim sis, kambur yuruyorum acidan. Iyiki annem burada yoksa kendime bakamazdim. Umarim progesterone hapi bitince gecer. Yoksa nasil dayanirim bilmem.

canım eğer ağrın adet sancısı gibi değilse karnının alt kısımları yürürken ağrıyosa bol bol su iç içemezsen zorla kendini wc den çıkmıyosun ama çok faydası oluyo dr dedi bana da,çok fenaydım ben ayağa kalkmaya korkuyodum resmen karın şişliği hemen geçmiyo ama su çok iyi geliyo acıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…