20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

slm kızlar.bende dondurulmuşlarla transferimin 7.günümdeyim.27 ağustosta kan tahlili dediler.ama benim zaten adetim 25 gelicekti.yani kan testine kalmaz benim hamile olduğumu öğrenmeme..anlamadım yani.

hımmm.saol ya aslında bu beni ikinci tüpbebek oldu ama unutmuşum.kızım şuan 2 yaşında.bide 8 yaşında kızım var o normal yolla olmuştu.bidaha olayınca tüp denedik.allaha şükür tuttu.şimdide dondurulmuşları denemek istedik.8 hücrelimiş bi bilginiz varmı tutarmı sizce kızlar

ıyıyım canım demın doktora gıttım kese sata gore 6 haftalık ultrasona gore 5 haftalık cıktı bebek gorunmuyor hala

canım merak etme gözükecek inşallah daha bebişlerimiz miniminnacık canım doktora neden gittin kendi doktorunamı salı günü değilmiydi :uhm:

kızlar aşkolsun beni aranıza almıyomusunuz yoksa çocuklarım var diye.oysa bende sizin gibiydim senelerce olmadı aynı duyguları yaşadım sizler gibi

ay çok pardon kusura bakayın ya ben yeni üye oldum.yazılanlara cvp anında geliyor diye öyle yazmıştım.ya kızdım şimdi kendime ben böyleyim işte aceleci....herhade cvplar geç geliyor biraz

nazcım sana kaç emriyo transfer edildi kaç hücreydi acaba bide hiç idrar testi yaptınmı gününden önce.ben 5 gün yaptım ama çıkmadı....

canım bana 2 embrı transfer edıldı kac hucrelı olduklarını bılmıyorum ama 1 .kalıtedeydıler
7.gun ıdrar testı yaptım cıft cızgı cıkdı sonra 8.gun tekrar yaptırmıstım yıne cıktı sonra kan yaptırdım 111 çıkmıstı degerım ama herkesde cıkmıyor ıdrarda

benim erken diye herhalde yada tutmadı allah korusun....allah seninkileri tamamına erdirsin canım ikiside tuttumu bilmiyorum ama...

sagolcanım benımde sıvılceler cıktı adetmı olcam strestenmı bılmıyom ıdrarda yapmadım test salı gunu kan vercem ama yarın yapsammı dıye dusunuyom
hıc kasık agrısıvs yok yanı hayırlısı senın ıkızmıydı rabbım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın

canım herkesde belirti olmuyormus ama genelde belırtı olanlarda adet agrısı gıbı dıyor ben suan adet agrısı gıbı agrılar yasıyorum kasıklarım batıyor ıstahsızlık var bıde
yarın kacıncı gunun canım suan tek kese gorundu benım ama salı gunu tekrar gıdıcem hayırlısı bakalım
allahım tum ısteyenlere nasıp etsın ıhsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…