20 Agustos Ehliyet Sınavı

Ehliyet cüzdanda duracak işte boş boş. Şu an boşum diye alıyorum ben. Aslında temmuz sınavına girecektim ben de ama babamı ikna edememiştim. Nedense sonra birden gel gidelim dedi tekrar teklif ettiğimde mutlu anına denk geldi galiba diyeceğim ama sonra niye arabayı kullandırttı onu da bilmiyorum. Çeneme dayanamadı galiba :1:

:64: aynen babama kalsa üniversiteyi bitirecektim de öyle ehliyet alacaktım her sınav tarihi başladğında sıkıştırdım her seferinde cevap hayırdı bu sefer ne olduysa tamam bu yaz hallet dedi :81: halletcez inşallah bu yaz:62:

İnşallahhhhh. Her sınavda yaptığım gibi inşallah bunda da büyük bir stres yapmam. Sonuçta zorunlu değil özel bir şey diye rahatlatıyorum kendimi artık:92:

cuma akşamına kadar çıkmış soruları çözmeye devam edeceğim 2010 yılının sorularını çözün daha gerisine gitmeyin demişlerdi bize
tüm hazırlıklar tamam okul belli giriş belgemi de aldımm çok heyecanlı :46:

bu arada direksiyon sınavından ne kadar sonra ehliyetiniz elinizde oldu

benim daha ehliyetim elimde değil malum emniyete falan verilcek para var ama sertifika hemen hazır oluyo.sertifikayla da 1 yıl kullanabiliyosun o yüzden acele etmiyorum ehliyet için:)
çözebildiğin kadar çıkmış soru çöz zaten ben bunu çözmüştüm ya diceksin bende çok heyecanlıydım bide derslere katılamamıştım son 5 gün çalışmaya başladım 90 dan aşağıya notum yok sizinde öle olur inş

yarın ki sınava bende giricem oldukça heyecanlıyım :26: sizlerde durumlar nasıl ??? herkesin korkusu gibi benimkide aynı MOTOR :59:

ben sanki şimdiye kadar hep aynı soruları sormuşlar sıra bize gelince farklı soracaklarmış gibi düşünmeye başladım:1:
stres işte heyecanda var tabi son denemeyi çözdüm biraz önce daha da çözmeyeceğim..

bu arada kesinlikle 10.30 yerlerinizi almayı unutmayın kızlar 10.31 de içeri almıyorlarmış bizim kursta bi bayanı 1 dk geçtiği için içeri almamışlar :53:

ben sanki şimdiye kadar hep aynı soruları sormuşlar sıra bize gelince farklı soracaklarmış gibi düşünmeye başladım:1:
stres işte heyecanda var tabi son denemeyi çözdüm biraz önce daha da çözmeyeceğim..

bu arada kesinlikle 10.30 yerlerinizi almayı unutmayın kızlar 10.31 de içeri almıyorlarmış bizim kursta bi bayanı 1 dk geçtiği için içeri almamışlar :53:

Selam kızlar ben de yarın sınava gireceğim..

Son denememi dün kursta çözdüm bir daha da testlerin yüzüne bakmadım inşallah pişman olmam..

Bu arada neden 10:30'da gidiyoruz giriş belgesinde 11:00 yazıyor ..

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim sınavdan..Herkese geçmiş olsun..

İlkyardım ve trafik iyiydi ama motorda çok zorlandım..

Sanki şimdiye kadar hiç çıkmamış sorular vardı..

Kolay sorular da vardı ama motorda özellikle ilk defa karşılaştığım sorular da oldu..

En az 10 tanesi çok çok zordu motorda..

Bilemiyorum acaba geçebilir miyim..

evet zordu sorular kaç tane deneme çözdüm bi kaç tanesini hiç görmedim o denemelerde

evet zordu sorular kaç tane deneme çözdüm bi kaç tanesini hiç görmedim o denemelerde

Kaç birkaç tanesi canım benim ben o motor sorularının çoğunu denemelerde görmedim..

Ben ki motor dersinde iddialıydım ama ne oldu bu sınavda bilmem..

Çok üzgünüm..:14:

kızlar motor soruları gerçekten zorlayıcıydı ve çıkmış sorulardan çok daha farklıydı
genelde sorunun içinde geçen bir kelimeden cevabı da hemen buluyoduk, hem soru hem şıklar kolay oluyodu, ama bu seferkinde soruların çoğu ezber bilgisine dayanıyodu bence.
inş hepsinden geçeriz kızlar motorda 12 den az yanlışımız olursa geçiyoruz

Back
X