bende polikistikover hastasıyım ve insülin direnci var cnm bende de ama troid yok. ve çok zor biliyorum vermek. şeker ilaı kullanıyorum günde 2 kere o birazx tatlı istegimle başa çıkmamı sağlıyor . biraz dikkat et cnaım birazda spor yavaş yavaş olur ama veririsinpolıkıstik over insülin direnci ve troid hastasıyım ne yapsam kılo veremıyorum bu hastalıkları olan kılo veren arkadaşımız varsa nasıl bi yol izledi acaba
cnm lahana yaĞı bÖlgesel ıncelme ıÇın kullanılıyor. Mesela karuın bÖlgesıne sabah akŞam masaj yaparak sÜrÜyorsun sÜreceĞın yerın temız olması lazım. Ama ben pek bır faydasını gÖremedım. Avondan mı sıparıŞ ettın tatlım kremı bende sıparıŞ ettım ama arkadaŞ sÖlemeyı unutmuŞ gelmedı. Benımkılerde bÜyÜkslm kızlar sizlere yazamadım kusura bakmayın hastayım biraz kujumcum bnde dediklerinin hepsi var ve klo verdim isteyince oluyo güzelim kızlar bu lahana yağı ne işe yarıyo ilk defa duyuyorum açıklama yaparsanız sevinirim bnm memelerde bicak büyük onlar için krem aldım daha gelmedi şu mart kataloğunda çıkan yeni olan yani alan varmı faydasını gördünüzmü lütfen çok merak ediyorum
canım metobolizma meselesi.. ben de salı günü tartıldım 66 olmuşum :)))) mutluyum cnm bir noktodan sonra duruyor verme ama sporu arttır derim ... avonu kullanınca benide haberdar et tatlım çook merak ediyorummewt canım avon sipariş etim ama gelmedi daha çok merak ediyorum faydası olacakmı acaba senin adına sevindim damlam bak negüzel vermişsin bnm klo vermem durdu ya neden acab sinirlerim çok bozuk veremiyecekmiyim acaba ooffff ya bakıyorum bazı arkadaşlarım bnden daha çok yiyorlar ama klo almıyorlar tığ gibiler sinir olmamak içten biledeğilklava:
cnm ben kullanmadım lahana kapsülü kullandım ben.. diğeri hakkında bilgim yok pek. ama hap tavsiye etemm ben hap kulllanarak gçeen sene 7 kilo verdim ama kaç mislisini aldım şimdi genede sen bilirsinmerhaba sevacan ben aranıza çok olmadı katılışım ama ilk defa mesaj yazıyorum,formul 3x zayıflama hapı kullanan varmı?
acil cevap bekliyorum...
bu arada çok iyi kilo vermişsizn
buarda kızlar şuaralar spor yapmıyorum bu satlerin alınması bni altüst etti resmen sersem gibiyim hergün 7 kalkan ben kalkamıyorum artık ağırlık çöküyor üstüme resmen spor yapamyıoncada moralim çok bozuk
canım sabah 45 dk akşamda 60 dk yürüyorum 5.00 kmetre hızla yürüyorum günde kaç kmtre yürüdüğümü bilmiyorum canım daha doğrusu ölçmeyi bilmiyorum
cvp için teşekkürler bi daha bişey soracaktım hangi marka acaba bende almayı düşünüyorum ama kararsızım godman diye bi marka var onu düşünüyorum araştırdım biraz ses yaptıgını yazıyor seninkide ses yapıyormu aslında cesaretde edemiyorum alırsam acaba binemezmeyim diye bir sürü para bu sorumuda cvp sevinirim turkbayragi
arkadaşlar benimde kilom çok ama veremyorum canım sıkıldıkça yyiyorum benim piskolojim çok bozuk sinir ilacı kullanıyorum dahada alıyorum inanın kafayı yemek üzereyim banada akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?