20 günde ; günde 300 mekik ile göbek erir mi?

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Merhaba arkadaşlar. Ben 1.67 boyunda ve 61.5 kiloyum. Normalim ama göbek ve basenlerim var. :50: Giydiğim elbiseden 9 aylık hamile gibi göbeğim çıkıyor.

Arkadaşlarım dalga geçiyor elbise denerken falan. :43: Bugün 4.gün yememe dikkat ediyorum.Rejimdeyim.Günde sabah öğle akşam olmak üzere 100 mekik çekiyorum.Günde 300 mekikle 20 günde göbeğim erir mi sizce? :26:
 
mekik göbek için çok faydalı oldugunu biliyorum ama 20 günde olurmu bilemem.birde sayı çok fazla geldi bana zararlı olmasın bu konuda bilgim yok ama sayı çok geldi bana.20 gün dediğine göre acelen var sanırım :))
 
Canim benimde spor hocasindan duydugum su. Ne kadar mekik cekersen cek kas icerde olusurmus. Gobekte gordugumuz yaglar cok zor erirmis. Gobek yagindan kurtulmak icin diyet ve kosu veya hizli yuruyus (30-45 dakika) sonrasinda abartmadan mekik. Cunku basta vucudunu o sekilde isitmazsan yaptigin hic bise faydali olmazmis. Benim duydugum bu. Umarim hersey gonlunce olur.
 
Mekik kasları sıkılaştırmak ve haliyle daha düz bir karın için faydalı, yalnız boyun ve omuzlar incitmemeye dikkat etmek gerek.
Ama karındaki yağları eritmek de lazım bu da genel kilo kaybıyla, yani diyet ve kardiyo egzersizleriyle olur. Maalesef bölgesel kilo vermek mümkün değildir, ilk nereden kilo vereceğimizi kontrol etme şansımız yok.
 
koşu ya da tempolu yürüyüşün üstüne bölgesel egzersiz iyi gelir diye düşünüyorum. 300 mekik zararlı olur büyük ihtimal herşeyin fazlası zarar..
 
Haklıymışsınız kızlar vallahi kemiklerim ağrıyor artık.Ben de 100 tane çekicem artık.Yoksa tutuluyor her yerim ovdurucak insan arıyorum :30: Keşke 55 kilo olabilsem. Onu da bıraktım göbeğim gitse bari.Ya mezuniyetim var da elbise aldım ama göbeğim çıkıyor ondan sinir oldum.Uğraşıyorum ama bakalım... :43: :43:
 
Back
X