- 3 Eylül 2010
- 1.459
- 3.837
- 658
Nıyetınınn bozuk oldugu aramamasından bellı
Niye her görüştügüyle takılsın ya? Ciddi ilişkilerde kadınlar önce arabada adamların kendi işini görmesi için orasını burasını ellerin, sonra evliliğe gider o ilişki. Çok ciddi bir adamdır arabada adam tatmin etmek.CIddı degıl demekkı her gorustuguyle takılıyo
Oyle evet amac kımseyle cıddı bjseyı olmamıs takılıyor bnceTabi niyeti aramamasından belli. Yoksa aramamasına kadar bütün davranışları çok iyiydi, ama aramadıgına göre niyeti bozuk.
Niye her görüştügüyle takılsın ya? Ciddi ilişkilerde kadınlar önce arabada adamların kendi işini görmesi için orasını burasını ellerin, sonra evliliğe gider o ilişki. Çok ciddi bir adamdır arabada adam tatmin etmek.
Bırakın def olsun gitsin. Vedalaşmadı diye mi dert ettiniz cidden yaa? Bazı konulara inanamıyorum.
ıstedıgını verırsen gıder bklm evlencek mıTabi niyeti aramamasından belli. Yoksa aramamasına kadar bütün davranışları çok iyiydi, ama aramadıgına göre niyeti bozuk.
Niye her görüştügüyle takılsın ya? Ciddi ilişkilerde kadınlar önce arabada adamların kendi işini görmesi için orasını burasını ellerin, sonra evliliğe gider o ilişki. Çok ciddi bir adamdır arabada adam tatmin etmek.
Sevindim gerçekleri görmene. Kendinle oynatma. Değerini kendi belirler insan. Çamurdan mı yürümek istersin lağımdan mı karar ver.Adam benımle oynuyor evlenmezde zamanım bosa gıder basımdan evlılık gecy
Sarılma opme olur ama once bır tanırsın daha sonra olur sureklı basbasa kalmak ıstıyor bu sekulde yurumezSevindim gerçekleri görmene. Kendinle oynatma. Değerini kendi belirler insan. Çamurdan mı yürümek istersin lağımdan mı karar ver.
Ha senin de niyetin günübirlik şeyler olur. Sen de onu kullanırsın. Alan razı veren razı bize ne deriz. O başka. Niyetin ciddi ise iyiyi kötüyü ayır.
o zaman neden diye buraya neden soruyorsunBana yapılan buyuk saygısızlıktan sonra goruscegımımı dusunuyosunn bnmde mutlu olmayı hakedıyorum bıktım artık
Cepte gormese aklına gelınce aramaz haftada bır arayıp buna ılıskı demesıGerçekten 33 yaşında mısınız? Arabada buluşmak nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Adam başkalarını elleyemediği zaman seni çağırır arabada buluşur 2 3 kere eller yine gider. Sizi cepte görüyor malum sizde hala adamı sorduğunuza göre arasa koşa koşa gidersiniz... Üzücü gerçekten
Ben zaten gozlemlıyodum en son gamzeyle beraber oldum nmden sonra kımseyle gorusmedı deyınce bude nısan atmıs bunları sonra soyledı durust bırı deglo zaman neden diye buraya neden soruyorsun
Arasın bir daha boşalsın falan mı istiyorsunuz, sizin derdinizi bir anlayamadık gitti. Fake hesap olduğunu düşünüyorum ama bir insan bundan nasıl keyif alır onu da anlayamıyorumArkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Keyıf alan yok kım soyledı bunuArasın bir daha boşalsın falan mı istiyorsunuz, sizin derdinizi bir anlayamadık gitti. Fake hesap olduğunu düşünüyorum ama bir insan bundan nasıl keyif alır onu da anlayamıyorum
sizin konunuzu hatırlıyorum ben siz hala o adamda mısınız? sayfa sayfa yorum yazdılar size maşşalah hiç ders almamışsınız. Yani ne yazsak boşArkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Adam gibi adamlar arabada buluşmaz sürekli.Sarılma opme olur ama once bır tanırsın daha sonra olur sureklı basbasa kalmak ıstıyor bu sekulde yurumez
İnanmazsın ben de farkettimSevmedıgı cok bellı
Ben bu konuyu hatırlıyorum peşimi bırakmıyor kurtulmak istiyorum diyordunuz ben yanlış mı hatırlıyorumArkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?