- 24 Eylül 2024
- 791
- 546
- 23
- 29
Arabada boşaldı arabada boşaldı arabada boşaldı diye 3.konu.Artık aklıma işlemiş çok kötü oldu buArkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Dedin ve yolunu gözlemeye devam ettin, alkışBnm var yaptıgın hakaret dedım
Gerçekten aklım almıyor burada sizin gibi konu açan kadınlarıOzmn nıye ortada yok
adam neyin vedasını edecek son döl damlasının hatrı mı var nedir yani?
not: hiç banlamayın döl hakaret ya da küfür değil.
Bnı aramayanı bnde aramam hatta numarasını sıldım gordukce tepem atıyor aramaz o cunku ıstedugını alamadıÇünkü narsist ve sizi manipule ediyor.Kendisi suçlu iken size kendinizi suçlu hissettiriyor.Bir duygusal boşluğunuzda yine yoklar sizi .Yoklar, görüşür ,bırakır, döngü devam eder.Geliştirin kendinizi biraz ve böyle adamlarla görüşmeyin.Kral Kaybederse dizisini en başından izleyin ,narsist erkek nasıl oluyor orda çok güzel işlenmiş.
Paylasmak istedım ne var bundaNiye silsin arada bı seni arar boşalır. Hâlâ bu pis için konu mu aciyorsun gerçekten!?
Yolunu gozleyen yok numarasını sıldım gordukce tepem atıyorDedin ve yolunu gözlemeye devam ettin, alkış
Bn ınsan gıbı sohbet etmesını bekledım adamın derdı bosalmaCennetten düşen son sperm tanesi anlamına gelen bir isim bulup koyarlar çocuklarına
Yazmayayim dedim dayanamadımKonu sahibi biraz yaşının insanı ol eğer gerçeksen tabii...
Arabada başka şeyler olsun bekledin adam kendi işini görünce moralin bozuldu yoksa bu kadar neden neden demezdin.
Nerede gördükçe??Yolunu gozleyen yok numarasını sıldım gordukce tepem atıyor
Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Ne yapsaydi bı kere daha boşalıp mi veda etseydi.Paylasmak istedım ne var bunda
Ne dıyosun ya bn dıyorumkı ınsan ne olursa olsun ınsan gıbı veda edebılırdı ıletısımı kesmek nedırNe yapsaydi bı kere daha boşalıp mi veda etseydi.
Adamı ınstagramda goruyorumNerede gördükçe??
Oyle zaten derdı arabada bukısmak hıcbır aktıvıte yokErgenler gibi aracın içinde buluşup bir öpüşmeyle boşalan abaza adamın arayıp sormaması daha iyi değil mi neyini dert ettiniz
Ne dıyosun ya bn dıyorumkı ınsan ne olursa olsun ınsan gıbı veda edebılırdı ıletısımı kesmek nedır
Bn yapılanı gururumu yedıremedımİletişimi kesmesi çok ayıp olmuş. Siz arayıp veda etseniz?
Bn yapılanı gururumu yedıremedım
34 ne oldukı bu cocugu yazdan berı begenıyorum boyle bırı oldugunu bılmıyodumYaş kaç?
Yapılan buyuk saygısızlık mahremıde yokİğrenç biri. Arabada boşaldı diyosun hala böyle bitirmeseydi diyosun. Azcık kendine saygı ya.
Bnı aramayanı bnde aramam hatta numarasını sıldım gordukce tepem atıyor aramaz o cunku ıstedugını alamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?